mal tolažbe rabim (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

diamantka -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 17:27:38)

drage punce, čist sem na tleh, ker me je ponovno obiskala M:hudicek:!skoz mi gre na jok,vsak mesec sem čustveno pobita ko dobim :hudicek: in svojemu :love: nisem nič povedala, ker vem, da upa na veselo novico o :duda: in ker mu je ne morem povedati ga tudi nočem obremnjevati!
to je že drugi ciklus po laparoskopiji, imela sem upanje, da nama bo ratalo, zdej sem pa tko žalostna in obupana, da celo gruntam, da očitno mi ni namenjeno biti :nosecka:!
ker delam v nakupovalnem centru vidim ful :nosecka:, mamice z dojenčki, ki hodijo v previjalnico, mene pa mesec za mesecem obiskuje :hudicek: in sem še tok bolj žalostna!
ravno danes sem videla mamico z njeno 2-mesečno :duda:,sem kar slabe volje ratala , pa ne zaradi njuju ampak ker meni očitno ni usojeno :modri::roza:! :(
mislim, da bom šla kar spat,da se bom lahko mirno zjokala in pozabila na današnji dan!

svetlana1 -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 17:41:23)

Midva se tudi trudiva že 18 mesecev pa nič, na začetku sem bila zelo zelo potrta in vedno znova razočarana, zdaj sem že 4 mesec na klomifenu ker imam PCO in nimam svojih ovulacij, v mesecu oktobru me pa čaka tudi laparoskopija in po eni strani upam da bodo kaj našli zaradi česa ne morem zanositi, da bom vsaj vedela zakaj mi toliko časa ni uspelo.
Kadar pride :hudicek:si zmeraj rečem, da nisem edina, ki se borim za :duda: in tale forum me zmeraj razveseli pa čeprav nisem toliko aktivna v pisanju, se mi zdi da poznam že vse punce tukaj gor. Tako kot pravimo fosilke UPANJE UMRE ZADNJE.
Preberi kakšno knjigo, pospravljaj doma,.......meni to ful pomaga da se zamotim in ne mislim na vse te procedure.........Ne vem kaj naj ti rečem, da te potolažim le to da vse bomo na vrsto prišle ko bomo lahko zagledale :modri::roza: in ponosno rekle srečno novico našim :love:.
Ne daj se.........
Svetlana

Kalina -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 17:56:29)

Jst imam danes tudi hudicevo slab dan...4 leta so ze mimo, pri meni pa kr ni pa ni:duda: :(( Sm se danes zjokala ze 3x, pa se vedno nemorem dihat....tko da bo zgleda se solzic dons..pa tko sm se dobro drzala, polna optimizma..no ja, verjetno mi pripada kaksen dan za jok in lajsanje duse na mesec..:(

marrusa -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 18:34:21)

diamantka,ne bit žalostna:rozica:
Boš videla,da ti bo v naslednjih mesecih enkrat uspelo.
Tudi jst sem po moji laparoskopiji malce v dvomih,če bom sploh kdaj:nosecka:,saj izvidi niso bili najboljši,sam so rekli,da so me tako poštimali,da sedaj pa morem zanosit.
Želim ti,da boš kmalu:nosecka:.

Lp,Maruša

Maša26 -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 18:40:59)

:rozica:Diamantka, čist te razumem. Predvsem to, kako se ˝bojiš˝ :love: povedat. Jaz bi ga tudi vsak mesec rada razveselila in tuhtam, kako mu bom povedala in potem mu moram povedat slabo ˝novico˝ :grrr:.

Sicer sem se zadnje čase z razočaranjem malo unesla, sem si naredila druge stvari bolj pomembne in ne hlepim več za raznimi dojenčkastimi stvarmi.. In se dosti bolje počutim. Seveda bom naslednji teden ob :hudicek: sigurno poklapana, ampak upam, da se bom hitro pobrala.

Poskusi si zamislit, da :duda: ne moreš na silo priklicat, prišel bo, ko bo prišel in točno takrat in točno tisti, ki vama je namenjen. Zato se ne splača sekirat, ker nimamo vpliva. Damo mu možnost, ampak če še ni njegov čas, pa še bo.

Poskusi razmislit v tej smeri in uživaj v drugih, nešteto stvareh....

:angel::angel::angel:

tecka -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 18:49:22)

Diamantka, žal te razumem predobro. Pa nam razen jamranja ne preostane nič. No, meni vsaj prvi dan pomaga čokolada. Ta narboljša Lindtova. Potem se pa čudim od kod kilogramčki letijo
Drži se in upaj naprej.
Kalina, tebe pa prosim, da zamenjaš sliko ob tvojem nicku. Mi vsakič stopijo solze v oči ko vidim tega žalostnega otroka.

mihi78 -> mal tolažbe rabim (25.8.2005 20:14:46)

draga diamantka, nikar tako hitro ne obupaj. jutri boš že malo boljše volje pa bo tudi svet lepši. jaz nimam težav z zanositvijo ampak z donositvijo - tako sem v dveh letih izgubila tri pikice. ampak še vedno upam, da je tudi meni namenjena :duda: morda celo :duda::duda:.
pa kar zjokaj se, če bo pomagalo. verjamem, da boš tudi ti zagledala
:modri::roza:
mislim nate :rozica::rozica:

pot -> mal tolažbe rabim (26.8.2005 0:05:38)

punce, prosim ne jokat!!! bom se jaz jokala.:(

dajte raje drugace razmisljat. malo nizje na forumu,je ena ze zelo lepo rekla, kar sem se jaz namenila da vam napisem: bo ze se prisel cas zato. vse je za nekaj dobro. raje si recite, bo ze ko bo,... bolje samo M kot pa ss. pa se dobro da je M, da vsaj vem, da sem se plodna, da se ciklus obraca, pa... da nimam kasne prezgodnje menopavze (kar se tudi lahko dogaja). bodite srecne da ste zdrave, da sploh lahko delate na :duda:... da imate streho nad glavo, saj veste, kaksne taksne malenkosti. uzivajte v dobri cokoladi, v tem, da imate dragega ob sebi v postelji, ki vas mocno ljubi... da se imate zive starse, dobre prijatelje -ice, dobro sluzbo, dobro zivljenje...
mogoce, pa bo vas otrok rojen v casu, ko bo ena full dobra punca istocasno v porodnisnici, s katero boste se full dobre kolegice...
sem kar zalostna, za vas, z vami, zaradi vas.

dajte, no! samo malo drugace...

Mijavček -> mal tolažbe rabim (26.8.2005 9:38:27)

Diamantka, tudi jaz sem že v četrtem ciklusu po laparoskopiji (endometrioza), pa še nič. Meni je G rekla da se od laparo naprej šteje od 0 naprej ciklusi, tako, da je zdaj šele tvoj tretji, ne? To pa ni veliko, a je tko?
Ne obupat!
M.:muca:

emaa -> mal tolažbe rabim (26.8.2005 9:47:01)

ne obupaj, jaz sem zdaj v četrtem ciklusu po laparo, pa vem, da enkrat bo, sam mal je treba na žalost potrpet:rozica:

PiaM -> mal tolažbe rabim (26.8.2005 10:10:18)

Draga Diamantka, ne bodi žalostna, veš da vama bo ratalo, ne obupaj!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

najci -> mal tolažbe rabim (26.8.2005 11:01:07)

Tudi jaz sem vsak mesec na istem. Ampak, veste kaj, punce? En dan na mesec nam je pa dovoljeno, da se zjočemo in se do konca zasmilimo same sebi in jočemo in še jočemo :((... En dan... kajti potem pride naslednji dan in je vse lažje, ker si rečem: zdaj sem pa v novem ciklusu in se že pripravlja okolje za mojega dojenčka... mogoče ta mesec... Saj se volja in optimizem potem spet pojavita, da uživamo v naslednjem mesecu, a ne?
Mislim, da smo vse punce tuki na RR tako zelo pogumne! Kljub solzicam... :rozica:

Stran: [1]