khurde -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:12:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL čisto nič nisem čutila Ker ne čutiš nič do njega . Prizadanejo nas lahko samo ljudje s katerimi smo čustveno vpleteni. se podpišem! jaz pa ne vem, če je to tko preprosto. in tudi ne vem, zakaj vse tako hitro "sodite" po sebi. ljudje smo si različni, imamo različne prioritete, želje, potrebe, kakorkoli. in nekaterim spolna zvestoba v zakonu ni "a must", ni številka ena, pa imajo lahko zelo urejeno družinsko in tudi medsebojno spolno življenje. tko pač je. in to ne pomeni, da kdo koga nima rad, pomeni samo, da mu ta vrsta zvestobe ni tako zelo pomembna, mogoče tudi, da sta skozi življenje že toliko stvari skupaj dala čez, da je kaj takega "postranskega" pomena, pa še kak drug razlog se najde. meni je npr. nepredstavljiv odnos moje kolegice in njenega moža, pa imata že otroke, kjer se oba strinjata, da njemu ni nujno biti zvest, ona pa mora biti, ker je "njegova". pa vem, da bi življenje dala zanj, tko da ne morem reči, da ga nima rada ali kaj podobnega. samo očitno je njej nekaj drugega bolj pomembnega. je pa definitivno drugače, ko se nekomu zgodi "spodrsljaj", drugega pa to zelo prizadane, ker mu je zvestoba pomembna.
|
|
|
|