|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako si vi to razlagate?
10.1.2012 18:34:32   
Jassika
Pri vlogi za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev - za otroške dodatke je pri točki h vparšanje:
Ali ste vi ali katera izemd oseb navedenih v točki l (mati, oče..) v zadnjih 13 mesecih pred mesecem vložitve prejeli kakšne občasne dohodke?

No, jaz sem ta mesec prejela jubilejno nagrado za delovno dobo. In na CSD sem se pozanimala, če to paše pod to točko in je rekla da JA. No, zanima pa me, ker piše v zadnjih 13 mesecih pred mesecem vložitve - če to pomeni da če oddam jaz ta teden vlogo (recimo 10.1.2012), jubilejno nagrado sem dobila pa 5.1.2012, ali jo potem morem vpisat ali ne. Jaz to razumem kot če sem do 10.12.2011 dobila kakšen dohodek.
Ali razmišljam narobe? Hvala za odgovore, jaz sem očitno malo tumpasta user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako si vi to razlagate?
10.1.2012 18:51:51   
Mesečnica
Jaz bi bila tako tumpasta, da bi na vlogo napisala datum 4. januar, tudi če bi jo oddala šele zdaj :-)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2012 18:53:43   
tulpek
Js bi štela cele mesece, od decembra 2011 nazaj... kak je prav, pa ne vem. 

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2012 19:08:52   
Jassika
user posted image
Ampak še zdaj ne vem, a mi je treba to zdej notri vpisat ali ne user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2012 19:15:13   
tulpek
Hmmm, piše zadnjih 13 m pred mesecem vložitve, torej mesec vložitve (torej jan 2012) ne šteje user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2012 19:21:32   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Pri vlogi za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev - za otroške dodatke je pri točki h vparšanje:
Ali ste vi ali katera izemd oseb navedenih v točki l (mati, oče..) v zadnjih 13 mesecih pred mesecem vložitve prejeli kakšne občasne dohodke?

No, jaz sem ta mesec prejela jubilejno nagrado za delovno dobo. In na CSD sem se pozanimala, če to paše pod to točko in je rekla da JA. No, zanima pa me, ker piše v zadnjih 13 mesecih pred mesecem vložitve - če to pomeni da če oddam jaz ta teden vlogo (recimo 10.1.2012), jubilejno nagrado sem dobila pa 5.1.2012, ali jo potem morem vpisat ali ne. Jaz to razumem kot če sem do 10.12.2011 dobila kakšen dohodek.
Ali razmišljam narobe? Hvala za odgovore, jaz sem očitno malo tumpasta user posted image

Ne, ne vpišeš je.....jo boš pa vpisala naslednje leto.....

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2012 19:40:00   
Jassika
Supe punce, hvala lepa. Pa še eno vprašanje, zdej ko ste že ravno pripravljene za odgovarjanje user posted image
Ali je potrebno vpisati sklenjeno zavarovanje v primeru, da sem jaz zavarovanec, nekdo drug pa zavarovalec in tudi plačuje zavarovanje za to (ne jaz)?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2012 20:57:14   
Erdbeere
jaz mislim da ne, ker meni je rekel, da je treba zavarovanja vpisat, če prosiš za socialne prejemke (izredne) in ne za otroški dodatek

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2012 21:07:04   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Supe punce, hvala lepa. Pa še eno vprašanje, zdej ko ste že ravno pripravljene za odgovarjanje user posted image
Ali je potrebno vpisati sklenjeno zavarovanje v primeru, da sem jaz zavarovanec, nekdo drug pa zavarovalec in tudi plačuje zavarovanje za to (ne jaz)?

Ni treba vpisati, če od zav. ne prejemaš kakšne rente, ki bi se videla tudi na davčni.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2012 8:20:32   
Jassika
Hvala punce. Ja, jst sem govorila z eno pripravnico, ki očitno ni najbolje vedela, ker je meni rekla, da morem vpisat tudi življenska zavarovanja - karkoli imamo sklenjeno na naše ime. Ampak potemtakem, če ne dobivam rente, mi sploh ni treba vpisat?

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2012 9:24:17   
Jassika
Samo toliko, da sporočim, da pri oddaji vloge na CSD je soc. delavka vztrajala pri tem, da vpišem življensko zavarovanje (no, vztrajala ravno ni, mi je pa rekla da če želim prikazat dejansko stanje, katerega potrjuje moj podpis, morem vpisat - pa ni bla pripravnica), kljub temu da ni nobenega izplačila iz tega, rente ali kaj podobnega user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?