nusi -> RE: Pediater (8.3.2012 11:19:41)
|
mislim, da ne boste našli P, ki vam bo rekel, da se pri njemu ni treba cepit, samo eni zelo težijo s tem, drugi so pripravljeni malo zamižati, samo je treba vedet, da so tudi oni odgovorni če koga ne precepijo. Jaz in moj tamal nisva cepljena, ker ne smeva biti, tko da kar se mene tiče mi je seveda dobro, da vas čimveč cepi svoje otroke, ker pa sem dobro seznanjenja tudi z možnimi negativnimi psledicami cepljenja nekako ne morem kuhati zamere do tistih, ki cepljenje zavračajo. Sploh tiste, ki ste zelo za cepljenje se nimate česa bati, ker ste verjetno pri vas vsi precepljeni in ste varne [sm=smiley2.gif]. Vam pa povem, da najprej se mi je zdelo to čist super, zdej pa me vedno bolj skrbi, ker kaj pa če bi ga dejansko enkrat morala, da npr kej izbruhne, morda tudi zaradi slabe precepljenosti? Tudi potovanja znajo biti problem, oz se greš takrat za točno določne sestavine najprej testirat, jaz bi svetovala, da tudi če se ne želite cepit dajte otroke vsaj testirat, da boste vedeli pri čem ste, če bi slučajno to kdaj potrebovali.
|
|
|
|