obupana (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> obupana (25.8.2005 15:24:08)

Drage punce,

še dobre 3 tedne imam do PDP-ja in sem čisto obupana. In sicer že 20 dni me non-stop grlo boli, zato sem šla prejšnji teden k zdravniku, ki mi je predpisal ospen - ampak ni popolnoma nič bolje. Nevem, kaj naj naredim. Čajčki, limonce, med, granobil, počitek - nič ne pomaga. Strah me je, da se do takrat, ko bom rodila ne bom pozdravila.
Običajno so moji prehladi trajali do max.1 tedna.
Ali v nosečnosti trajajo dlje - res ne vem.

Hvala za za spodbudne besede.

Anuš -> obupana (25.8.2005 16:01:29)

Hej glavo pokonci, saj si vendar SREČKANOSEČKA!!!
Jaz sem mela angino 1 mesec preden sem zanosila, pa potem še 1 teden prej in sem operil kapljice za zamašen nos jemala. Ko sem pa zvedla za :duda:, sem pa cel mesec s šalom hodila spat- in to na morju prosim. Pa vedno, ko me grlo boli spim s šalom in v flisu, pa dve deki gor. Pa se prešvicam in je čez par dni vse ok. Pa žajbl grgraj, med in limono pa raztopi v toplem čaju (jst namreč nisem vedla, da lahko še bolj vse razdražiš).
Ti srečkanosečka ti, bodi le brez skrbi! :rozica::rozica::rozica:

Katjusa -> obupana (25.8.2005 16:34:19)

Zdravo!
Ce ti cajcki pa med... ne pomagajo pa poskusi s sladoledom.... imam kr pogoste tezave za grlom tud angine in v vecini primerov se kr sladoleda nejem pa je v dveh dneh vredu:)

Nc ne bodi obupana vse se bo pozdravlo:) glavo gor pa bo vse vredu!

Lep pozdrav Katja

Anonimen -> obupana (25.8.2005 18:29:17)

punci hvala vama. bom probala še terapijo s sladoledom ;)

Annny -> obupana (25.8.2005 19:35:57)

Zanesljivo ti bo v 1 ali 2 dneh pomagal Angal sprej- preizkušeno, ko sem že obupala nad vsem drugim:)

Anuš -> obupana (25.8.2005 19:57:20)

Jst nisem čist ziher, da ga lahko vzameš. Še operil kapljic ne smeš, angal je pa kr ošter.

Katjusa -> obupana (25.8.2005 19:58:53)

to je res angal S tud pomaga sam je pa ful ugaben jst sem si sam enkrat spricnala pa sem skoraj bruhala.... Jst ga ne priporocam sam ce pa nic druga ne bo pomagal pol pa poskusi;)

LP Katja

Pia67 -> obupana (25.8.2005 20:01:28)

Jaz si pomagam z grgranjem propolisa. Imam domačega, ki je bolj smolnat, kakor kupljen. Nakaplaš ga v vodo in potem grgraš. Pa pozno zvečer nej ne bi jedel, ker ti potem koščki hrane zastajajo v žepkih okol vnetega mesta. Blagodejen je tudi žajbljev prevretek, samo ga ne smeš pogoltnit (v nosečnosti se ne priporoča).Torej le grgranje.
Morda ti bo kaj nucal.

Pia

soncicaT -> obupana (25.8.2005 21:39:23)

Kaj pa če probaš z medom, pa ne kupljenim...

Saj ne moreš drugega kot al da ti zamenja antibiotike, da veliko piješ...med+limona+čaj...pa počivaš

Sej bo minilo:rozica:

Marogica -> obupana (25.8.2005 21:44:31)

Tudi jaz sem vzela Angal sprej, je TAKOj pomagal, no dvakrat sem ga našrejala, pa je bilo bolje. Angal ni nevaren, ker je lokalnega značaja

Anonimen -> obupana (25.8.2005 21:49:28)

Lahko pa da imaš alergijo, če tako dolgo traja. Pri meni je bila tudi ta "radost" zraven.

Felicity -> obupana (26.8.2005 9:26:26)

Srečkanosečka,
poskusi s propolisom v sprayu, ga dobiš tudi v marketu, pri čebeljih proizvodih. Jaz si vedno pomagam s tem, pa tudi vnete dlesni hitro pozdravi.
Pa vrat imej povit s šalom, tudi ponoči.
Moralo bi pomagat.

Upam, da se boš kmalu pozdravila!

Stran: [1]