|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vikend paket v toplicah ali na obali
9.1.2012 13:51:39   
constanca

Ve morda katera za kaksen dober vikend paket v toplicah ali pa na obali za zdaj se pred pomladjo.

Pa ne prevec razne wellness ponudbe.....tako pol ali cel penzion, kopanje kaksna vodna telovadba, sprehodi....taka bolj umirjena zadeva.

Iscem in iscem in sem se ze cisto zgubila v vsej tej ponudbi.

Kje je lepo, fajn, pa da so prijazni itd.

Hvala vam!   in lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vikend paket v toplicah ali na obali
9.1.2012 16:09:18   
majčica1508
Konec meseca gremo za 4 dni v Portorož,Hotel Histrion...Nevem kako je tam,ampak so šunce tukaj pohvalile
tiste,ki so že bile tam.....Bomo imeli pa polpenzion,za sprehajat je pa tudi velik.....

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2012 16:14:09   
matkica
Mi smo bili med novoletnimi počitnicami v Simonovem zalivu v depandansi,je zelo prijetno.Imajo en notranji bazen z morsko vodo.Vse osebje je zelo prijazno,tudi čistilke se prilagajajo majhnim otrokom,da čistijo takrat ko ne spijo. Seveda če imate majhnega otročička da popoldne še spi.Mi smo imeli polpenzion,oba obroka samopostrežna.res smo bili zelo zadovoljni in tudi cena se mi zdi o.k.32€ na dan.
Priporočam

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2012 20:18:01   
constanca
Matkica,
ste to vi sami rezervirali ali preko kake agenicije? Ker ce pogledam cenik so cene precej visje. To bi bila kar dobra varianta.

Prav tako sem ze gledala Historion in videla, da imajo eno ponudbo za 4 dni. Se mi zdi, da pri M Holydays....Zal gremo lahko za najve 3 noci. Dve bi bile idelane.

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2012 20:21:16   
matkica
Ja najprej sem gledala preko pošte,potem je pa bilo vse zasedeno,sem pa kar direktno klicala.Tako da probajte direktno poklicat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2012 20:22:52   
constanca
uh, a posta tudi ze pocitnice ponuja!?

Hvala za info! Bom poklicala....vprasat ni greh, pravijo:)

lp:)

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2012 16:28:00   
vrtnica23
Za vikend paket priporočam tudi ogled tuševih potovanj. Saj se cene za 2 osebe 2x polpenzion in kopanje gibljejo že od 100 Eur dalje. Midva sva bila v Moravskih toplicah in je bilo vredu, saj imajo tudi možnost najema koles ipd.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?