Ojla! Je katera že uporabljala kakšno olje ali pa kremo s kolagenom za preprečitev nastanka strij-od Just-a? Jaz sama ne poznam dobro, sem pa slišala, da naj bi njihovi izdelki delovali. Pa lep dan!
Vanček* -> strije in Just (25.8.2005 15:07:21)
Jaz uporabljam navadno olivno olje pa nimam niti ene strije... tudi moje sodelavke so uporabljale le olivno olje pa nimajo strij..to zagotovo deluje pa še najcenejše je...
Vančo:nosecka:
anckabancka -> strije in Just (25.8.2005 15:41:06)
Tudi jaz sem v nosečnosti za trebušček uporabljala le olivno olje in ni bilo nobene strije. Bilo pa je to res super natur olivno olje, ki ga pridelajo pri moji teti na Korčuli. :bravo: Prsi pozabla mazat, strije so... :((
KMALU -> strije in Just (25.8.2005 19:17:34)
Ampak navadno olivno olje je tako masno, da si ne znam predstavljat, da se sploh vpije.. Kako ga pa uporabljas?
Anonimen -> strije in Just (25.8.2005 19:21:15)
A pa kej smrdi?
Vanček* -> strije in Just (25.8.2005 20:38:12)
vpije se..jaz si ga navadno kar pod tušem namažem, ko sem še mokra je boljši občutek in bolj nahrani kožo... potem pa malo počakaš, sej se ne oblečeš takoj..smrdi pa tudi ne , no vsaj meni ne....
Urša -> strije in Just (26.8.2005 9:00:36)
Jah, strije, strije... :hudicek: Jst pravim, da jih ene ne dobijo tud če se z ničemer ne mažejo, druge pa lahko gor spravijo celo premoženje raznih olj in krem, pa jim ne nuca. Vse je v raztegljivosti kože.