|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to normalno?
9.1.2012 12:00:35   
eca12345
Zanima me ali je normalno da mi v 30.tednu( PT 9.4.), teče nekakšna tekočina iz dojk? je to kak znak prezgodnjega poroda, ali se samo pač pripravlja , ali kaj? HELP ME user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to normalno?
9.1.2012 12:03:48   
Anonimen
Mislim, da to ni nič nenavadnega. Meni se sicer to ni dogajalo, ampak mislim da sem brala o tem, da je možno.

(odgovor članu eca12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2012 12:04:28   
tulpek
Nisi še v 30. tednu user posted image user posted image user posted image   (če je 9.4. pdp) je pa normalno, nimaš nič za naredit. 

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2012 12:06:46   
Medea10
Ja, to je normalno, nekaterim teče celo nosečnot. user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2012 12:44:19   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Ja, to je normalno, nekaterim teče celo nosečnot. user posted image

Točno tako. V prvi nosečnost se je pri meni začelo v 20.tednu, sedaj v drugi malo kasneje. V prvi mi je ful teklo (sem morala imeti podložke), v drugi manj. Pač se prsi pripravljajo in nima nobene veze s prezgodnjim porodom (sina sem rodila 4dni po PDP, hčerko 10dni prej, pa še to zato, ker smo se zaradi nekih problemov zmenili, da mi porod sprožijo).

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2012 13:22:12   
eca12345
Hvala za odgovor :)
Tulpek, se opravičujem, sem se v paniki kar zaokrožla malo user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2012 13:26:50   
tulpek
Sem čisto malo za tabo, zato sem opazila user posted image user posted image user posted image

Ti pa svetujem, da si kupiš ali sposodiš kakšno čtivo o nosečnosti, da ne bo še kakšnih neljubih presenečenj in panike. Ali pa po RR malo pobrskaj.

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2012 21:47:21   
sandra85
brez panike...meni je začelo teči dosti pred porodom in teklo še skoraj 2 leti po tem ko sem nehala dojit

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?