Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera lahko sledi 10.1.2012 21:50:30
|
|
|
|
valči
|
Red imamo večinoma,ker sem tečna Mož še meni kuhinjo in pečico puca,danes je smreko razdrl z otroki,ko me ni bilo,pospravili so,ko sem prišla,se je svetilo.In otroke je treba vzpodbujat in opozarjat,pa gre,će ne,je kazen.Npr, rač.,risanke,odpadejo:Nočem biti sužnja.Vedno jim rečem,da vsi tukaj živimo,vsi razmetavamo in vsi bomo pospravljali.
|
|
RE: A katera lahko sledi 10.1.2012 21:51:51
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6 Pri nas je vse pospravljeno, mož pospravlja sam za seboj, pa še za ostalimi, otroke pa tudi nonstop preganja k pospravljanju. Kdaj mi gre prav na živce, ker je tak redoljub. Mi je pa zelo lepo, da so stavri na svojem mestu, ker pri treh otrocih se rado zgodi, da je kaos v hiši. Jaz sem tudi taka, da naredim vse sproti in mi kar nekako uspeva. Meni gre tudi moj na živce, ko imam občutek, da mi sledi in pobira za mano... Tako, da itak tudi če bi bila ne vem kak redoljub, ne bi uspela... Ob vikendih zjutraj je še posebno tečen... Sicer pa sama, če se le da, pospravljam. Trenutno pa pač ni idealno, ker manjka hm. kar nekaj kosov pohištva.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.