ronja -> RE: tako težko prideva skupaj... (7.1.2012 11:53:33)
|
Midva imava pa problem, ker nobeden izmed naju nima predloga za ime fantka. Midva sva imela dvakrat te probleme, pa so se sami rešili (sta bili punčki), tokrat nama pa ni bilo prizanešeno in sva morala zbrat za fantka, ni druge[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. NIsva pa mela problemov okoli kompromisov, obema so všeč nepreveč pogosta, ampak vseeno ne preveč čudna imena. Prvič sem bila ziher, da mu Ronja ne bo všeč, pa je rekel samo: "D best! To je to!" Sploh nisva več iskala dalje. Drugič sva malo bolj razmišljala, tretjič pa tudi, ker za fantka je težje (vsaj nama), ampak vsi so imeli imena že dolgo pred rojstvom. Jaz sem si sicer želela, da bi kdaj on izbral ime, ker sem dejansko vse tri "zmagovalne" predloge jaz prinesla, ampak če so bili pač ti obema nekak najbolj všeč, potem niti ni važno, od kod so prišli... Če se nikakor ne moreta uskladit, imaš argumenta, da si zdaj spet ti na vrsti za izbiro in da imajo njegov priimek. Ali pa pogledata, koliko je takih imen (če bi rada bolj ali manj pogosto) ali pa kako je všeč ostalim in pustita glasvoanje še otrokom - da onadva izbirata med vajinima predlogoma.
|
|
|
|