ona -> RE: hotel imperial vodice (9.1.2012 17:44:38)
|
Majčica1508, sobe v tem hotelu so prav čudovite.Mi smo imeli srečo in dobili vogalno sobo in imeli 4 balkone[sm=smiley1.gif] V bistvu smo imeli eno sobo z kavčom,splanico in še eno sobo z garderobno omaro in iz vseh teh je bil balkon ven,iz spalnice celo 2 balkona,tako,da nisem nikoli vedla na katerem balkončku sušim brisače [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zdaj če je notri bazen,pa sploh ne vem,mi smo se kopali v zunanjem in je blo prav super. Hrana...take nisem še jedla do sedaj v nobenem hotelu,res [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Saj pravim, kar se tega hotela tiče same pohvale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kot sem že prej napisala,me je edino morej motilo,ker je blo skozi mrzlo in gužva na plaži,tako,da smo mi na plažo šli le 1x.Pa še stalno nek čuden veter piha,tako,da ti je v senci kar mrzlo,na soncu pa ajoj [sm=smiley36.gif]Je blo prav čudno,da je imelo morje tam 21,22 stopinj,zrak pa cel teden okrog 32,34 [sm=zmeden.gif] Torej,imejte se fajn,boš znala povedat,ko se vrnete glede hotela [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|