maribor,ivf in č. doba (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

anau -> maribor,ivf in č. doba (5.1.2012 8:34:51)

pozdravljene

obračam se na forum in pričakujem od vas kakšen nasvet in odgovor.9.1.2012 imava prvi razgovor v mb in me zanima,če katera ve koliko časa ja še potrebno čakati po pogovoru,da prideva na vrsto za ivf?
hvala in lp.

mala06 -> RE: maribor,ivf in č. doba (5.1.2012 11:00:28)

Živijo!

Na prvem razgovoru pregledajo vse tvoje izvide, ki jih prineseš sabo. Če pa nimaš, potem te verjetno še čaka kak poseg in posledično se čakanje podaljša. Moj primer je bil takšen. Maja 2010 sva imela prvi razgovor, v dejanski postopek pa sva prišla aprila 2011 samo je bil laboratorij zaprt za 2 meseca zaradi prenove. Na žalost tudi postopek ni bil uspešen.
V drugi postopek pa sva prišla dokaj hitro in sicer oktobra in rezultat je, da sem srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Mislim, da je nekje pol leta čakalna doba od trenutka, ko si dana na čakalno listo. Čakalna lista pa pomeni, da sta dala vse preiskave skozi in ti dejansko določijo postopek, katerega boš imela.

Upam, da sem ti kaj pomagala in če ima katera novejše podatke naj jih posreduje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če te še kaj zanima, pa kar na dan z besedo!

anau -> RE: maribor,ivf in č. doba (5.1.2012 11:25:47)

najprej se ti zahvaljujem in čestitam da vama je uspelo.
jaz sem 2010 imela izvenmaternično nosečnost,lani sem zanosila zopet po klomifenu in bila je ista pesem kot leto prej.takrat so mi odvzeli desni jajcevod.januarja lani pa so mi naredili preizkavo histero.....ki je pokazalo da je desni vredo prehoden,levi pa veliko tanjši in manj prehoden.no in zdaj sem brez prehodnega desnega jajcevoda.veliko preizkav in izvidov imam in tudi moj ima izvid spermiograma zato upam da ne bova čakala predolgo pa še mal me emšo lovi[sm=smiley36.gif]bom že 36.lp

skarabej -> RE: maribor,ivf in č. doba (5.1.2012 23:25:36)

Jaz sem od prijave do 1. razgovora čakala 4 mesece (okt-feb.) - v naslednjih dveh mesecih opravila vse preiskave -1. IUI imela v juniju, žal imam za sabo 3 neuspešne IUI, 1x[sm=nosecka.gif], ki se je končala v 6t. (čist po naravni poti zanosila) - zdaj 1 leto zatišja, 2. odstranitev pregrade, konec novembra 2011 so me dali na čakalno za IVF- zdaj čakam, da me kontaktirajo (čakalna od 4-6 mes -če bom imela srečo)! Se bom še načakala![sm=smiley13.gif]

Stran: [1]