RadovedniAta -> RE: sokovnik iz hoferja (4.4.2012 0:12:50)
|
Jaz sem kupil v Lidlu sokovnik, mislim da je enak model kot v Hoferju. Izkušnja slaba. Najprej ni delal in sem ga moral peljati nazaj, da so mi zamenjali za novega. Potem začnem uporabljati in se prepogosto zgodi, da prileti ven kaša, ki bi sicer morala končati v odpadni posodici. Pri kolegici sem videl Hurom sokovnik, ki je čisto druga zgodba. Žal tudi cenovno ker stane okoli 300 EUR. Ampak producira več soka kot to Hoferjevo čudo. Razmišljam o nabavi novega. Gledam tukaj http://www.enaa.com/findAdvanced.asp?iskanjeOddelekID=&find_spec=sokovnik&iskanjeChk=1&search_btn.x=0&search_btn.y=0 in ne vem, kaj bi vzel. Pod 100 EUR mora biti. Pa po možnosti toliko kakovosten, da bo zdržal leto, dve vsakodnevne uporabe. Bilo bi tudi lepo, če bi iz njega dejansko tekel sok in ne kosi zmletega sadja, pulpe, kot se mi dogaja sedaj. Je Philips v redu? ker Bosch se mi zdi nesramno drag. Pri mimovrste imajo podobne zadeve, ne bom pa nabavljal v tujini zaradi stroškov z garancijo, če bi bilo kaj narobe.
|
|
|
|