mika -> RE: Mežikanje (4.1.2012 19:32:20)
|
Ja, srečala, pri sebi in pri hčerki. Tik. Zdravnica je rekla naj pustimo, da bo že minilo. Ampak pri naši se je stopnjevalo in je mežikala bolj in bolj. Po kakšnem mesecu vedno bolj intenzivnega mežikanja, pa sva se pogovorili. Je reekla, da jo v očkah tišči in da jo silijo na mežikanje. Sem ji rekla naj premaga očke, da je močnejša očk in je zaleglo. Mežikal ponavadi, ko je bilo kaj napetega ali pa če je bila utrujena ampak je hitro minilo. Lani, ko je končala prvi razred in so se začele počitnice, pa se je začela konkretno mežikat. Celo šolsko leto nič, ampak med počitnicami. Jaz sem tud v tem obdobju mežikala. Takrat je mama šla z mano okrog zdravnikov in ker niso ugotovili nič, je zdravnik predlagal, da mi kupijo igračo, če pa ne bo zaleglo, pa na rit. Igrača ni zalegla, sta pa zalegli dve po riti. Takšnih metod se mi itak ne gremo. Pač pa pomaga pogovor in samokontrola. je pa zgleda nagnjena k tikom. Včasih pokašlje...ne morem napisat, nekako tako.... mhmhm....mhmhm.....pa mine in dolgo časa ne pokašljuje ali mežika, pol pa spet. Pogovorili sva se z zdravnico in je sama mnenja, da naj ne polagamo pozornosti.
|
|
|
|