Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: preživljanje strašev 7.1.2012 17:39:13
|
|
|
|
majčica1508
|
IZVIRNO SPOROČILO: kobacaj Hvala bogu se ne bo potrebno klati, so že vse prodali za časa življenja, ampak ko bo pa potrebno plačevati za dom (penzije imata zelo nizke) me pa zanima kje bo kupnina Kaj se tolk obremenjuješ z kupnino...
|
|
|
|
RE: preživljanje strašev 7.1.2012 21:29:14
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kobacaj Moj mož ima še dve sestre in nekaj let nazaj je najstarejša sestra prijokala domov k staršem, da se s taščo pri kateri so živeli ne razume in bi si doma v hiši staršev uredili mansardno stanovanje. Zato so starši prišli z idejo do mojega moža, da se gre k notarju odpovedat nujnega deleža in ker ni hotel so straši s kupoprodajno pogodbo vso hišo do celote prepisali na sestro s pravico dosmrtnega brezplačnega bivanja staršev v hiši. Zdaj me pa zanima naslednje: če sestra čez nekaj časa strpa npr. bolna straša v dom, ali je moj mož dolžen plačevat njun dom glede na to da nimata nič premoženja in da so tako svinjarijo naredili poštenemu sinu, ki je imel rad svoje straše in jih je spoštoval. Oziroma vem, da jih je po zakonu dolžen preživljat ampak me zanima ali obstaja kak luknja v zakonu glede na to da so vse kao prodali eni hčerki, da tudi ona skrbi za njih na njuno starost? Hvala za odgovore Starši in sestra so podpisali pogodbo o dosmrtnem preživljanju....to pomeni, da je sestra dobila nepremičnino v zameno zato, da bo do smrti skrbela za starše (starša imata do smrti pravico bivanja v hiši)....torej tvoj mož zakonsko ni dolžan skrbeti za starše in staršev sestra tudi kar tako ne more strpati v dom, ker se je s pogodbo obvezala, da lahko bivajo v hiši in da bo skrbela za njih in zato je tudi dobila hišo.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?