HeLenčica -> RE: II pričakujemo februarja 2012 (19.1.2012 8:16:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun tiste, ki ste jedle dabroston, ste se kaj redile? Sem na dieti in še gibam se, pa mi teža stoji, še kak dan imam kak kg več in potem spet tega manj...ne gre pa dol, kar mi je zelo čudno. Pa sem dala že vse mogoče teorije skoz v glavi in je tole edino kar še ostane, da je drugače kot ponavadi. LittleSun, prvo kar je...NE TEHTAJ SE! To, da teža ostaja enaka ne pomeni, da si enako "debela" oz "suha". Vsak trener fitnesa oz. strokovnjak za prehrano ti bo povedal, da tehtnica ni relevantna, saj je špeh lažji od mišične mase in ko športaš se ti mišice krepijo, špeh pa topi, ni pa nujno da se to vidi na tehtnici. Kar je veliko bolj relevantno je to, da si meriš obseg. Npr. prsi, bokov, trebuha in po tem boš najbolj videla ali tvoja "dieta" (upam da ne stradaš, diete niso OK) in športanje obrodilo kakšne sadove. Ne sekiraj se, ker tudi pri hujšanju oz. pridobivanju kg velja pravilo: Razmišljanje o debelosti (oz. pridobivanju kg) povzroča debelost. [sm=smiley1.gif] Kliki, pa res ni nobenih čvekic. Kako temo bova vdarili? [sm=smiley36.gif] Pri meni šraufanje prisotno, malo izcedka tudi, O testi pa negativni na polno. Niti druge črtice še ni. Al bo res O malo bolj pozno (kar tudi pomeni kasneje M - šment) ali pa so krivi novi testi, ki sem jih naročla iz Kitajske. Res so bli zlo poceni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|