rozi55 -> RE: II pričakujemo februarja 2012 (27.2.2012 10:46:17)
|
Abdžekšn!!!! Drago jajce in maternica od Oreha in spermij od njenega dragega, takole pa nismo bili zmenjeni [sm=smiley13.gif] Šment bejba, drži se. No, fino, da te ni zvilo, ampak vseeno ni fino, da se je hudičevka prikazala. Kolikor me spomin ne vara, sva bili zmenjeni, da nazdravimo na +, ampak če ti pa veliko pomeni, lahko pa tudi na zadnjo M. Sporoči, imam cel dan časa, da izvedem zdravico [sm=smiley36.gif] Pa štručki sem tudi še dolžna [sm=smiley31.gif] Vesel marec želim [sm=smiley1.gif], materinski dan naj bo pa že s pikico v trebuščku. Vivaldi, bi bilo kar kul, da bi se kaj na uz videlo, pojma nimam pa, če to oni vidijo al znajo to samo ginekologi [sm=smiley36.gif]. To imaš uz trebušne votline, a ne. Malo jih motiviraj, da naj kaj vidijo. Si pa še bolj marčevska kot jaz, huh. Samo jaz bom pomoje lulala. Kot Orehek, za olajšanje [sm=jezicek.gif] Me pa zdaj mika, da bi že kar ju3, ker imam potem spet nočno in ne vem, če bi v službi ordinirala z listki [sm=jezicek.gif] Samo četrtek je pa še ohoho daleč [sm=jezicek.gif] Ne vem še skratka, se dogovarjam s sabo. Me pa itak noro krči, ampak to je pri meni isto al je M al pa +. Little Sun, to bi bilo pa sploh svetovno, da si že 2 meseca nosečka [sm=smiley1.gif] Držim pesti! Helenčica, do kdaj nas boš ti matrala z lulanjem? Si kar prisrčno sumljiva, ful ful ful držim pesti. Komaj gledam, sem po nočni, ampak imam piškotka doma, komaj čakam, da bo ura 12, da greva spat.
|
|
|
|