Kdaj vam je test pokazal črtici? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LittleSun -> Kdaj vam je test pokazal črtici? (4.1.2012 8:56:44)

Malo za šalo, malo za res me zanima kateri dan vam je test pokazal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]?

Meni je v prvi nosečnosti pokazalo prvi dan zaostanka.

Najaa -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (4.1.2012 9:06:09)

Meni tudi, prej niti nisem delala.

Anonimen -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (4.1.2012 10:16:22)

1. nosečnost: 1 teden po zaostali M
2. nosečnost: na dan, ko bi mogla priti M

nato sem že mislila, da sem zopet noseča, delala test na dan pričakovane M, pa čez 2 dni in še enega čez 3 dni (vsi pozitivni), po 7ih dneh prvega testa dobila M

včeraj delala zopet test, ker sem sumila na nosečnost.... bil je pozitiven, M bi naj dobila včeraj ali danes. upam, da se spet ne bom zafrknila tako kot prejšnjič[sm=zmeden.gif]

Malinova -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (4.1.2012 14:47:33)

1. 27 dan cikla (oz. 4 dni pred predvideno M),
2. 36 dan cikla - sem že skoraj obupala (oz. 4 dni po predvideni M). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Saj bo, držimo pesti!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

kajajaka -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (4.1.2012 15:02:16)

Vsakokrat sem testa delala 3. dan po izostanku menstruacije.
Ne vidim razloga zakaj bi ga delala prej.

hann -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (5.1.2012 0:25:50)

Jaz sem pa vedno tako neučakana, da ga delam že dan prej, ampak razen enkrat, mi ni pokazal dveh[sm=modricrtici.gif], pa sem potem imela SS.

sontschica -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (5.1.2012 8:19:03)

Jaz sem v prvi [sm=nosecka.gif] delala test na dan predvidene [sm=hudicek1.gif] (firstsign), pa je bil negativen, ko sem ga pogledala naslednji dan, je pa pokazal dve črtici (sej vem, da je neveljaven čez 10 minut), ampak mi je pa dal upanje in zato sem naredila še en test po 2 dneh predvidene menstruacije in se je pokazal velik plus (clearblue). Tako da jaz bolj zaupam CB-ju.

polho3006 -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (5.1.2012 8:54:59)

1. 3 dni po izostali [sm=hudicek1.gif]
2. 2 dni pred pričakovano [sm=hudicek1.gif] in namoje veliko presenečenje je bil pozitiven[sm=bravo.gif] In sedaj smo že v 15. tednu.

LittleSun...pri tebi še vedno nič? Pa si šla že kaj na preiskave, ker tole čakanje se pa pri tebi res že veleče.

LittleSun -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (5.1.2012 8:58:52)

Ja žal še vedno nič. Sem bila pri G, imam nekaj s sluznico, dobila dabraston, po katerem je še slabše, prvo rundo dobila krvav izcedek takoj po jemanju, sedaj drugo rundo (jemljem od 15-25 dneva cikla) pa mi M zamuja že 8 dni...do 6 dneva zaostanka so bili testi negativni, potem sem včeraj dobila rahel roza izcedek, vendar le tu in tam, kasneje se je pojavila vmes še kakšna krvava nitka in sem bila prepričana, da se bo ulilo, danes se še ni, včasih je izcedek, včasih ne, vendar mislim, da me samo nekaj heca in bo pritekla. Bomo videli, če ne pa drug mesec. Na 10 dan cikla grem še enrkat do moje G na UZ in potem je rekla, da mi bo dala napotnico za naprej.

polho3006 -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (5.1.2012 9:13:08)

Ja tol pa res zoprno...ti zaostaja testi negativni...sploh ne veš pri čem si. Ja kar pojdi do G. Saj veš kako je v življenju...tečnariti je treba da se te opazi, tako da...bodi TEČNA, da te bodo vzeli resno!!

Anonimen -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (10.1.2012 11:32:39)

Ojla dekleta!
Nekaj sem že tukaj prebrala,pa vendar ne morem da nebi povedala svojega problema:ciklus imam od31-38 dni,tečko bi mogla že dobiti 4 dni nazaj,pa je do danes še ni bilo.Imam močne krče in občutek da bo vsak čas tukaj,že kak teden,vendar ni še nič do danes.Test sem naredila na 31 dan ciklusa,pa je pokazal negativno.Ponavadi me ni tako zafrkavala,kot sedaj,vedno je prišla včasih še prej kot bi mogla.Ne vem če ima smisel ponavljati test,ali je možnost,da sem imela pozneje ovulacijo in s tem posledično pozneje čas za tečko ali [sm=rozacrtici.gif]?
Kaj bi ve na mojem mestu naredile?
Ali je katera imela podoben problem,kak je bir rezultat,kaj ste naredile?

Vem da mi ne morate povedati če sem noseča,ker to je nesmisel ugibati,bi pa želela slišati vašo izkušnjo.
Kdaj naj naredim še en test?
L.p. in v naprej hvala za vaše mnenje

butt3rfly -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (10.1.2012 12:52:30)

teste je ponavadi najbolje delati na najdaljši dan, kolikor je trajal en cikel. torej pri tebi na 38 dni oz. dan kasneje.

če je test negativen, je verjetno res tako, čeprav obstaja mičkeno upanje. pač počakaj še par dni in čez kakšn teden naredi zopet test.

Anonimen -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (11.1.2012 16:20:04)

Hvala za tvoj odg.Ja seveda bom naredila test konec tedna,čeprav vem da nimam možnosti za kak drugačen rezulrat,ker se zdravim zaradi neplodnosti.Lahko bo pa presenečenje in bo test pozitiven.Imam pa bel izcedek in že kak teden občutek da bo vsak čas prišla.Bo še treba malo počakati.

L.p

Anonimen -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (13.1.2012 9:22:38)

Pozdravljeni.Ker mi tečka že kar nekaj časa zamuja,sem danes naredila test in je bil negativen.Sem vam že pisala par dni nazaj,tako da sam dajem informacijo da nam ni uspelo in da bom mogla počakati da bo prišla.Sem pa dobila informacijo,da čaj žajbla pomaga sprožiti menstro.Sam za informacijo,če bo kateri v pomoč.
L,p.

hann -> RE: Kdaj vam je test pokazal črtici? (24.1.2012 16:26:35)

1. nosečnost: 1 teden po zaostali M
2. nosečnost: na dan, ko bi mogla priti M

nato sem že mislila, da sem zopet noseča, delala test na dan pričakovane M, pa čez 2 dni in še enega čez 3 dni (vsi pozitivni), po 7ih dneh prvega testa dobila M

Anonnimen, je bil to mogoče splav?

Jaz sem ga delala 27 dan pa sta bile[sm=rozacrtici.gif], delala 28 dan pa sta bile [sm=rozacrtici.gif] potem pa 31 dan krvavitev. Šla sem na urgenco, pikica je bila na svojem mestu, 32 dan je vse padlo iz mene. Če ne bi bila na urgenci in videla in če ne bi štela dnevov, bi rekla, da je pač menstruacija zamudila, tako pa vsaj vem kaj je bilo. Ginekologinja je rekla počivaj a ni nič pomagalo. Tako se malo vprašam kolikokrat smo bile noseče, pa sploh vedele nismo.

Stran: [1]