ZARA -> RE: nezadovoljni otrok (10.1.2012 13:02:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Timica Pozdravljene. Kar malo težko si mi je priznati, da me moja 6-letnica čisto izčrpava s svojim vedenjem. Ne morem priti do odgovora zakaj je tako nezadovoljno, praktično z vsem. Na dan več cmuli in jokca, kot se smeje in to še mene dela nesrečno. Pri vsaki stvari si nekaj najde in že cmuli. Zjutraj sto in en izgovor, da ne bi šla v šolo in zraven cmuljenje in jokcanje, popoldan se igramo igrice, si kar začne izmišljevati svoja pravila, če tega ostali ne upoštevamo smo spet pri jokanju, dobimo obiske, se jih ful razveseli ampak po pol ure se že zapre v sobo in jokca, ker ji prijatelj ne dovoli igrati igrice, gremo kam na izlet, najprej cmuljenje, da ona ne bi šla, ker je to brezveze - na koncu pa ji je ful vredu,...... V glavnem bolj se trudimo, ne vidim uspeha. Dobila sem že občutek, kot da je tudi z mano, bratcem,... ful nezadovolja. Prosila bi vas, če je katera dala skoz kaj podobnega, da me mogoče malo usmeri pri vzgoji. Pripravljena sem storiti vse, da bi moja 6 letnica bila vsaj malo večkrat nasmejana. Timica preberi si tole spodaj, ti bo takoj lažje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] DOMA IMAMO CMERO
|
|
|
|