Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spanje v svoji posteljici 3.1.2012 20:29:51
|
|
|
|
somic
|
sin bo star čez nekaj dni 2 leti. z uvajanjem spanja v svoji posteljici, v svoji sobi sem začela že zelo zgodaj, pri 5 mesecih in se je zelo dobro obneslo. zelo rad je sam šel v sobico in z veseljem pokazal na posteljico, da bi šel spat, ko sem ga položila notri je morda še malo čebljal in sčasoma tudi zaspal. nikoli tudi kasneje nisem imela težav. potem pa je zbolel. tega je kakšna dva meseca nazaj. ponoči se je zbujal non stop in zavedno sem naredila napako in ga dala k sebi v posteljo. takrat sem bila bolana tudi jaz, mojega ni bilo in mi je bilo tako pač najlažje in najhujše, ker sem vedela da bo to napaka. od takrat naprej noče več v svojo posteljico. takoj jok in to nekontroliran. pokaže proti zakonski postelji in reče ajaja. ko ga položim tja, zaspi načeloma zelo hitro, v roku 15 min max in potem ga veno prenesem, tako da se zbudi v svoji postelji. probala sem že večkrat, da bi zaspal v svoji postelji, pa ne gre in ne gre. prosim za pomoč hvala!
|
|
RE: spanje v svoji posteljici 4.1.2012 13:02:21
|
|
|
|
Vesela.mamica
|
Olaa.. :) jaz imam hčerkico, ki je sedaj stara 3 leta in pol in sinčka starega 15mesecev.. Pri Liji se nam je dogajalo podobno, od dopolnenega pol leta e spala v svoji sobici v gajtrčku, potem pa je bila bolna (bili smo na ventolinu...itd.) In je dolg časa spala pri nama.. Mida sva jo v svojo postelico spet spravila, ko je dopolnila 10mesec, kupila sva ji unga bobažka, ki se sveti v temi in e pomagal... :))) Hvala bogu.. Ambrož pa brez problemov spi v svoji sobici prav tako od 6.mesecev. :)))) Lep pozdravček, upam da ti uspe Patrika spravit spančkat v negovo sobico!
|
|
|
|
RE: spanje v svoji posteljici 4.1.2012 13:17:43
|
|
|
|
lily32
|
Čeprav upaš, da je kje čarobna paličica, sama veš, da je ni. Žal ti ne preostane drugega, kot da ga ponovno naučiš zaspati samega. Če pa pride spet do podobne situacije, mu prej razloži, da bo sedaj lahko kakšen dan spal z mamico, ker je bolan, potem pa bo moral spet v svoji poteljici. Zdaj je že dovolj velik, da to lahko razume. Srečno, čim krajše privajanje na novo situacijo in mirne živce!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2012 19:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spanje v svoji posteljici 4.1.2012 22:26:22
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Čeprav upaš, da je kje čarobna paličica, sama veš, da je ni. Žal ti ne preostane drugega, kot da ga ponovno naučiš zaspati samega. Če pa pride spet do podobne situacije, mu prej razloži, da bo sedaj lahko kakšen dan spal z mamico, ker je bolan, potem pa bo moral spet v svoji poteljici. Zdaj je že dovolj velik, da to lahko razume. Srečno, čim krajše privajanje na novo situacijo in mirne živce! ja, čarobna paličica bi res prišla prav, samo ta obstaja res samo v pravljicah očitno... evo, sem spet iz neuspelega poizkusa spravljanja malega v posteljico. ufffff, ja mirne živce bi potrebovala, ker tole res spravlja nekam mali čuti, da bi ga rada spravila nazaj v posteljico in potem, recimo danes spet ni in ni zaspal niti pri meni v veliki postelji. zdaj v tem trenutku je očka prevzel to vlogo. bomo videli koliko časa bo trajalo. sem kupila tudi novo posteljinino, da bi mu morda bilo bolj zanimivo spat nam... pa nič. ja nekako bo treba, samo mi zmanjkuje idej
|
|
RE: spanje v svoji posteljici 4.1.2012 22:27:28
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ce ti to, da ga moras prenesti v njegovo posteljo, ne predstavlja problema, naj ostane, kot je. nekje na poti do 18. leta bo ze skuzil, da je bolje zaspati v svoji postelji ne, ne predstavlja mi problema, samo ne vem če je ta način ravno pameten, glede na to, da je v vseh drugih pogledih patrik zelo samostojen fant
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2012 23:13:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2012 16:42:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
28%)
ne (
47%)
za vse (
0%)
na kater e-mail naslov (
15%)
nikoli (
4%)
za katero kitaro (
6%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!