|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v svoji posteljici
3.1.2012 20:29:51   
somic
sin bo star čez nekaj dni 2 leti.

z uvajanjem spanja v svoji posteljici, v svoji sobi sem začela že zelo zgodaj, pri 5 mesecih in se je zelo dobro obneslo. zelo rad je sam šel v sobico in z veseljem pokazal na posteljico, da bi šel spat, ko sem ga položila notri je morda še malo čebljal in sčasoma tudi zaspal. nikoli tudi kasneje nisem imela težav.

potem pa je zbolel. tega je kakšna dva meseca nazaj. ponoči se je zbujal non stop in zavedno sem naredila napako in ga dala k sebi v posteljo. takrat sem bila bolana tudi jaz, mojega ni bilo in mi je bilo tako pač najlažje in najhujše, ker sem vedela da bo to napaka.

od takrat naprej noče več v svojo posteljico. takoj jok in to nekontroliran.

pokaže proti zakonski postelji in reče ajaja. ko ga položim tja, zaspi načeloma zelo hitro, v roku 15 min max in potem ga veno prenesem, tako da se zbudi v svoji postelji.

probala sem že večkrat, da bi zaspal v svoji postelji, pa ne gre in ne gre.

prosim za pomoč

hvala!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v svoji posteljici
4.1.2012 13:02:21   
Vesela.mamica
Olaa.. :)
jaz imam hčerkico, ki je sedaj stara 3 leta in pol in sinčka starega 15mesecev..
Pri Liji se nam je dogajalo podobno, od dopolnenega pol leta e spala v svoji sobici v gajtrčku, potem pa je bila bolna (bili smo na ventolinu...itd.) In je dolg časa spala pri nama.. Mida sva jo v svojo postelico spet spravila, ko je dopolnila 10mesec, kupila sva ji unga bobažka, ki se sveti v temi in e pomagal... :))) Hvala bogu.. Ambrož pa brez problemov spi v svoji sobici prav tako od 6.mesecev. :))))
Lep pozdravček, upam da ti uspe Patrika spravit spančkat v negovo sobico! user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2012 13:17:43   
lily32
Čeprav upaš, da je kje čarobna paličica, sama veš, da je ni. user posted image

Žal ti ne preostane drugega, kot da ga ponovno naučiš zaspati samega. Če pa pride spet do podobne situacije, mu prej razloži, da bo sedaj lahko kakšen dan spal z mamico, ker je bolan, potem pa bo moral spet v svoji poteljici. Zdaj je že dovolj velik, da to lahko razume.

Srečno, čim krajše privajanje na novo situacijo in mirne živce!user posted image

(odgovor članu Vesela.mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 19:06:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2012 22:26:22   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Čeprav upaš, da je kje čarobna paličica, sama veš, da je ni. user posted image

Žal ti ne preostane drugega, kot da ga ponovno naučiš zaspati samega. Če pa pride spet do podobne situacije, mu prej razloži, da bo sedaj lahko kakšen dan spal z mamico, ker je bolan, potem pa bo moral spet v svoji poteljici. Zdaj je že dovolj velik, da to lahko razume.

Srečno, čim krajše privajanje na novo situacijo in mirne živce!user posted image

ja, čarobna paličica bi res prišla prav, samo ta obstaja res samo v pravljicah očitno...

evo, sem spet iz neuspelega poizkusa spravljanja malega v posteljico. ufffff, ja mirne živce bi potrebovala, ker tole res spravlja nekam

mali čuti, da bi ga rada spravila nazaj v posteljico in potem, recimo danes spet ni in ni zaspal niti pri meni v veliki postelji. zdaj v tem trenutku je očka prevzel to vlogo. bomo videli koliko časa bo trajalo.

sem kupila tudi novo posteljinino, da bi mu morda bilo bolj zanimivo spat nam... pa nič.

ja nekako bo treba, samo mi zmanjkuje idej user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2012 22:27:28   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ce ti to, da ga moras prenesti v njegovo posteljo, ne predstavlja problema, naj ostane, kot je. nekje na poti do 18. leta bo ze skuzil, da je bolje zaspati v svoji postelji user posted image

ne, ne predstavlja mi problema, samo ne vem če je ta način ravno pameten, glede na to, da je v vseh drugih pogledih patrik zelo samostojen fant

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 23:13:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2012 14:31:36   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: somic
...pokaže proti zakonski postelji in reče ajaja. ko ga položim tja, zaspi načeloma zelo hitro, v roku 15 min max in potem ga veno prenesem, ....

Moj spomin iz otroštva na najlepše občutke varnosti je spanje pri starših - med staršema. Nič ni bilo lepšega in zato za te občutke nočem prikrajšati mojega otroka.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.1.2012 16:42:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!