Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdaj hodite po otroka v vrtec? 25.8.2005 22:20:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
ko je naš hodil še v vrtec in v 1.r/9letke nisva imela druge možnosti (nimamo babic in tet v LJ), kot da je bil v vrtcu do 17h, saj sem delala od 8h do 17h (vmes med 12 in 13 fraj za kosilo) in imela sva tako dogovorjeno, da je 2x šel :love: 3x pa jaz (s tem da sem v petek delala do 14h in šla takoj po njega) - tudi v 1.r sem se tako dogovorila, da so ga ob 16h odpeljali čez dvorišče do vrtca, kjer je počakal - žal ni šlo drugače, a preživel je to, brez posledic :) lansko leto so tud v šoli podaljšali in imajo varstvo do 16:30, saj v LJ skoraj vsi delajo najmanj do 16h :)
|
|
|
|
Kdaj hodite po otroka v vrtec? 26.8.2005 9:26:34
|
|
|
|
Mikica
|
Mi našega oddamo v vrtec okoli 7.00 - 7.10, jaz začnem že ob 7.30, ponj gremo pa različno. Če oči dela popoldne, potem grem jaz prej iz službe (delam do 16.30), da sem najkasneje ob 16.15 v vrtcu. Vrtec sicer dela do 16.30, a že ob 16.15 je samo še par otrok tam. Če je pa oči dopoldanska izmena, pa gre po malčka okoli 15.45. Za tiste, ki hodite okoli 14.ure po otroke, a takrat ne spijo? Naš se zbudi ponavadi okoli 14.30, pa potem še pomalica.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?