razprodaje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

bamby -> razprodaje (3.1.2012 13:24:56)

Kdaj se začnejo?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.1.2012 13:39:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.1.2012 18:37:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Peli -> RE: razprodaje (3.1.2012 20:43:51)

Mene pa zanima če bodo letos kar zastonj talal po razprodajah, glede na to da je blo za praznike že vse skoraj zastonj [sm=smiley36.gif]?

ninini -> RE: razprodaje (4.1.2012 7:20:41)

Pri nas so po vseh trgovinah že zdaj razprodaje in večina ta boljših stvari je že pobranih tako da ko se bodo začele tiste uradne sezonske razprodaje ne boš dobil več nič .Pa meni je tako bolj všeč da lahko kupiš že decembra ceneje .

yellowcrystalstar -> RE: razprodaje (4.1.2012 15:21:18)

se mi še ni zgodilo, da ne bi dobila nič več. ravno poleti sem kupovala več kot mesec dni po začetku razprodaje in sem dobila ogromno super lepih majčk, kratki ali dolgi rokavi za 3€. te robe je tok, da ne morjo sploh prodat vsega, ne pa da bi je zmanjkalo.

krtek 1 -> RE: razprodaje (4.1.2012 22:12:11)

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

se mi še ni zgodilo, da ne bi dobila nič več. ravno poleti sem kupovala več kot mesec dni po začetku razprodaje in sem dobila ogromno super lepih majčk, kratki ali dolgi rokavi za 3€. te robe je tok, da ne morjo sploh prodat vsega, ne pa da bi je zmanjkalo.

Majčke so eno,bunde in škorniji pa drugo....in je super,če še dobiš svojo številko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ajataja -> RE: razprodaje (5.1.2012 7:23:24)

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

Ja take malenkostne in poceni stvari se itak da dobit skoz se ne proda tolk,pri dražjih stvareh kar te zimske zadeve so, pa je res na hitro pobrano,ker se pač popust nekje pozna pri poletnih majčkah je pa že itak vse tolk poceni da se že tist popust skor nič ne pozna in zato ne kupujejo tolk na razprodajah.

Stran: [1]