NinaŠ -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (13.6.2012 21:01:35)
|
Čer! Evo, Tina se je zeloooo zadovoljna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in še bolj prehlajena kot je šla [sm=smiley13.gif] vrnila s tabora [sm=smiley1.gif]. Vreme jim je sicer malo okrnilo načrte (niso imeli tabornega ognja, plezali so na umetni steni in ne naravni, pohod s svetilkami je bil po domu in ne gozdu [sm=smiley36.gif]), vendar so predvideme izlete vseeno prehodili (no enega so malo skrajšali) - pač s palerinami [sm=smiley1.gif]. ...zdaj pa začnemo s pripravami za pohod na Triglav, ki bo 7. in 8. julija, samo držite pesti [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif], da vreme in ZDRAVJE [sm=pikapoka2.gif] zdržita [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Priprave so delno organizirane tudi s strani planinskega krožka, tako da družba vedno bo [sm=smiley1.gif], le jaz bom morala kako individualno turo še narest, saj mislim da od vseh najbolj meni šepa kondicija [sm=zardeva.gif] Anžetov razred je danes priprail predstavo ob zaključku šolskega leta - itak pohvalno [sm=bravo.gif], no sem pa zvedela tudi, da bo pouka letos le še bolj malo, praktično le še jutri in pojutrišnjem, potem imajo pa še en športni dan en dan za zaključni izlet, eno žurko ki jo pripravi 8. razred in [sm=zmeden2.gif], hm pomoje še nekaj [sm=smiley36.gif] Ajdi punce, dobro spite, jutri je nov naporen dan, upam, da bo vsaj vreme lepše [sm=smiley36.gif]. Nočko!
|
|
|
|