petarda
|
Dobro juuuutro!!!! Naty sem videla tvoje sporočilo na FB ... Še dobro, da sem doma, da lahko takoj pogledam, drugače bi me cel dopoldan matralo kaj je Lepo vas je "videti", pa čeprav samo virtualno.... Urša nate se večkrat spomnim, ko dobimo vašo knjigico z Miloševim posvetilom v roke Jaz se vidim s podgurko, bubi in paštetko....seveda veliko manj, kot bi si želela.... Lahko se pa dobimo zdaj spomladi v kakšnem živalskem vrtu recimo? Mogoče v Zagrebu? Mi žo dolgo nismo bili, tako da imamo namen v kratkem enega obiskati... Lahko pa tudi Ljubljana... Mislim, da zdaj bi pa že lahko v miru kavo spile Drugače pa smo mi v redu.... Petardito je še vedno takoooo priden, da mi je kar nerodno, ko ga vsi hvalijo , junior se je kar veliko navlekel po petarditu in je tudi zelooo priden, vendar malo bolj počasen (tak, kot bi ga naredil dalmatinec....vse v izi...lako čemo ) Zdaj bo imel 8! rojstni dan... Najmlajši je pa tak ... Vedno razigran, vedno dobre volje (ko mu je vse pogodu, drugače pa urnebes....)... Tak vesel, sproščen, razigran, NAVIHAN..... Včasih ga pogledam in si pravim: "Ni čudno, da me je "klical" še ta tretji otrok" Ena mama -in en oče ....pa čisto različni karakterji Vsakega potem itak izoblikujejo izkušnje in okolje v katerem se je znašel... Ker ne morem reči, da so imeli enako vzgojo.... Tolk časa in živcev, kot sem jih porabila pri petarditu, jih nisem pri nobenem kasneje.... Samo, ko se spomnim kakšen napor je bil pojest par žlic kosila Zdaj pa je tak jedec - pol ure po večerji (ali kosilu) že sprašuje, če smo večerjo že imeli???? Tega otroka sploh ne morem nafotrat ... Pa tudi drugače....fantje so začeli jest...na začetku me je kar zgrozilo dejstvo, da za zajtrk porabimo 10! jajc ...al drugače smo imeli to za cel teden ... Je pa edina dobra stvar pri tem, da če oni pojejo več, potem lahko jaz manj ....mi ni treba za njimi jest Naty a ti še čez mejo delaš, ko tako zgodaj vstajaš? Jaz sem še vedno na banki - še vedno skrajšan delovni čas (6 ur).... ... Bo pa letošnje leto za nas prelomno... veliiiiko stvari se bo spremenilo...po eni strani komaj čakam, po drugi se sprašujem, če bomo zmogli ...ampak kjer je volja, tam je pot, ne? Urša ti si še na šoli? Kje zdaj prebivate? Z mislijo na ponovno smo že vse zaključile???
|