![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.9.2012 20:44:39
|
|
|
|
petarda
|
Naši imajo samo dve šolski uri in nič ne piše. Jaz bom kar vzela s sabo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.9.2012 22:19:34
|
|
|
|
petarda
|
Mirno noč drage moje...in lepo štartajte jutri. Za moje otročke so same spremembe...petardito drugi razred, junior druga skupina, drugi vrtec....mini druga skupina, drugi vrtec.... Priznam...mi je kar malo težko pri ...upam, da se jutri ne bo videlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.9.2012 5:36:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Priznam...mi je kar malo težko pri ... uspešen začetek novega šolskega leta vam želim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.9.2012 13:45:47
|
|
|
|
petarda
|
Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.9.2012 21:07:18
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne Pri nas je tudi bilo vse super. Bubi, ti pa pričakuj jutri pismo od mojega odvetnika.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 20:41:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi, ti pa pričakuj jutri pismo od mojega odvetnika. Hvala ti, otroka sta zelo vesela. aja, ob pogledu na kuverto me je kar malo zamikalo, da bi jo znova uporabila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 20:42:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne Pri nas je tudi bilo vse super. Bubi, ti pa pričakuj jutri pismo od mojega odvetnika. pri nas tudi vse super ...samo pisma od odvetnika ne pričakujem Sploh drugarčki so čist šokirali učiteljico, saj so jo pričakali vsak na svojem stolčku, čisto tiho, vsi so imeli na mizi zložene zvezke iz torbic in prvo vprašanje je bilo "Kdaj bomo začeli?" ...je menda ostala brez besed, s solznimi očmi ...ne vem če ne bo vztrajala v tem razredu vse do 9. razreda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 20:48:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina gips dobro prenaša, zdaj se ga je že privadila , pa tudi boli je nič več.... res moram jo pohvalit ko je pri vsaki stvari tako potrpežljiva, nič ne jamra in se potrudi vse sama narediti Še na urgenci se niso mogli načuditi kako potrpežljiva je, da zna stisnit zobe, ne da gre za vsako malenkost v jok in ne tečnari, če je treba malo počakat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 21:47:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina gips dobro prenaša, zdaj se ga je že privadila , pa tudi boli je nič več.... res moram jo pohvalit ko je pri vsaki stvari tako potrpežljiva, nič ne jamra in se potrudi vse sama narediti Še na urgenci se niso mogli načuditi kako potrpežljiva je, da zna stisnit zobe, ne da gre za vsako malenkost v jok in ne tečnari, če je treba malo počakat Pridna Tina ... a podpisujejo se otroci še na gips?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 21:49:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne Pri nas je tudi bilo vse super. Bubi, ti pa pričakuj jutri pismo od mojega odvetnika. pri nas tudi vse super ...samo pisma od odvetnika ne pričakujem Sploh drugarčki so čist šokirali učiteljico, saj so jo pričakali vsak na svojem stolčku, čisto tiho, vsi so imeli na mizi zložene zvezke iz torbic in prvo vprašanje je bilo "Kdaj bomo začeli?" ...je menda ostala brez besed, s solznimi očmi ...ne vem če ne bo vztrajala v tem razredu vse do 9. razreda Res lepo. Pri nas pa smo imeli pred šolo sprejem vseh učencev. Ravnateljica je povedala par besed, prebrala pismi predsednika države in župana, potem pa so učiteljice popeljale otroke v učilnice.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 21:50:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, ob pogledu na kuverto me je kar malo zamikalo, da bi jo znova uporabila si lahko mislim kdo bi bil prejemnik.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.9.2012 21:51:51
|
|
|
|
petarda
|
Pa še eno vprašanje...kaj ste/boste ve storile s starimi zvezki in delovnimi zvezki? Jih boste hranile? Ali ste jih že vrgle stran?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 7:49:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa še eno vprašanje...kaj ste/boste ve storile s starimi zvezki in delovnimi zvezki? Jih boste hranile? Ali ste jih že vrgle stran? JAz sem jih vse pustila v torbi, ki čaka v omari, da jo arhiviram JAz imam še zdaj vse moje zvezke in učbenike pri starših. Mi jih je zanimivo pogledati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 7:49:59
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina gips dobro prenaša, zdaj se ga je že privadila , pa tudi boli je nič več.... res moram jo pohvalit ko je pri vsaki stvari tako potrpežljiva, nič ne jamra in se potrudi vse sama narediti Še na urgenci se niso mogli načuditi kako potrpežljiva je, da zna stisnit zobe, ne da gre za vsako malenkost v jok in ne tečnari, če je treba malo počakat Pridna Tina ... a podpisujejo se otroci še na gips? Moj je imel modrega in se mu niso mogli podpisovati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 8:24:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa še eno vprašanje...kaj ste/boste ve storile s starimi zvezki in delovnimi zvezki? Jih boste hranile? Ali ste jih že vrgle stran? šli v papirkota ... a podpisujejo se otroci še na gips? ja pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 15:43:18
|
|
|
|
petarda
|
Kaj je to papirko?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 15:55:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj je to papirko? Jaz sem že googlala. Pa stric tudi nič ne ve
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 16:56:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj je to papirko? Jaz sem že googlala. Pa stric tudi nič ne ve po moje kanta za papir Jaz sem dala v eno škatlo vse skupaj, ampak bo verjetno res šlo v smeti. Sem mu pa kar nekaj zvezkov dala naprej, da jih popiše do konca. Je učiteljica tako predlagala in tudi na seznamu je marsikje pisalo "lahko lanski"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 19:50:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj je to papirko? Jaz sem že googlala. Pa stric tudi nič ne ve po moje kanta za papir ja točno ...škatla/vrečka kamor odlagamo papir .... pol imamo pa še flaškota, pvc (embalaža), smrdkota (bio) in smeti (ostalo)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.9.2012 20:38:21
|
|
|
|
petarda
|
No, saj se mi je zdelo, da je nekaj takega. Ok, bom zdaj z lažjim srcem tole postavila v papirkota . Malo sem razmišljala, da bi pustila, samo itak nima smisla. Pa če bi bil en sam, bi še pustila, da pa zbiram kolekcijo učbenikov in delovnih zvezkov treh generacij No, mogoče pustim samo tisti zvezek, ko so začeli pisat, pa vzorčke risat... , da bom potem malo primerjala z drugima dvema.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.9.2012 9:43:33
|
|
|
|
Paštetka
|
aja, Bubi,. če rabiš kuverte, ti samo povej, ti jih par poštempljam in pošljem. Lahko tudi dopisni papir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.9.2012 23:40:12
|
|
|
|
petarda
|
Kuhinja zmontirana ...zdaj pa še vse priključit, pipe nabavit.... ... Smo pa že spekli rogljičke v novi pečici....mmmmmm....čisto poseben okus . Kuhinja mi je pa tolk všeč, da bi si najraje turbo maximus gor dostavila in sredi kuhinje spala
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.