*bubi* -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (1.9.2012 9:41:11)
|
Dobro jutro. Za telefon imam paket 13€ in se večinoma tega držim, tujina edino pride še kaj zraven, ko smo pač na morju. Za malico težko rečem, da ekstra porabim, ker si od doma nesem kak kos sadja ali jogurt. Pač zelo odvisno od dneva. Če delam cel dan, grem v službi na kosilo, kar je finančno zelo ugodno. Oblačil in obutve jaz ne bi v osebni luksuz štela, ker sebi kupujem res zelo malo in vse v srednjem cenovnem rangu. No, za koga je to najnižji rang [sm=smiley36.gif] Za osebni luksuz sem recimo letos malo več porabila za obe igrački, pa dve knjigi sem si kupila.... ampak recimo, da bom del tega kompenzirala, ker ne bom otrok vozila k fotografu [sm=jezicek.gif] Ja, frizer je moj drag luksuz, ampak drugače enostavno ne gre. Nekje 5x letno po 40€ [sm=smiley24.gif] No, verjetno je veliko drobnih stvari, ki jih kupim, pa ni tako zelo nujno.... in tukaj bo najprej treba rezat. Take stvari v akcijah, čisto konkretno: me je imelo, da kupim USB ključek za 12€, ampak ga pravzaprav ne rabim. Res je sicer, da ko/če ga bom rabila, ga za tak denar ne bom dobila. Druga stvar pa je, da bom začela nekatere nujne stvari kupovati drugje. Primer leče (to je še en moj luksuz, ki se mu ne odrečem - konec koncev bi lahko očala nosila [sm=smiley36.gif]). Jaz jih kupujem pri nas po 25€ za škatlico (naenkrat rabim 2), pa je že to 5€ manj kot stanejo v drugih optikah. No, pa sem ugotovila, da lahko na ebayu dobim 2 škatlici za cca 35€. ITD, ITD.... ja, šparat je in bo treba, to mi je kristalno jasno.
|
|
|
|