Nikolaj ali Teodor? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

milki -> Nikolaj ali Teodor? (1.1.2012 20:58:58)

Katero se vam zdi boljše, glede na to da imamo doma že Sergeja in Aleksa. Ali mislite da bi Nikolaja klicali Niko[sm=zmeden.gif]

kimica86 -> RE: Nikolaj ali Teodor? (1.1.2012 21:34:44)

Glede vzdevkov, tukaj ne moreš pomagat.. Če se odločaš za dolga imena, bo ziher iz Nikolaja postal ali Niko ali Niki, iz Teodorja pa Teo.. Jaz vem, da nikoli ne bi izbrala ime, ki vsebuje več kot 5 črk..

aprilčica07 -> RE: Nikolaj ali Teodor? (2.1.2012 7:51:35)

Jst bi izbrala Nikolaj, mi je lepše.. Glede okrajšav pa: imam doma Jakoba in me je že marsikdo vprašal, če ga kličemo Jaka..[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Če bi hotla, da je Jaka, bi mu dala ime Jaka, a ne? Kr neki, no...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Tako, da Kimica86 tudi ime z 5 črkami se lahko skrajša...[sm=zmeden.gif]

kimica86 -> RE: Nikolaj ali Teodor? (2.1.2012 12:54:33)

Se strinjam, da se lahko tudi ime s 5 črkami skrajša, zato pa ne bi nikoli dala takega imena, da se lahko skrajša.. Meni so itak najlepša imena tista, ki vsebujejo 4, max. 5 črk.. Ampak to je vse stvar okusa..

november2010 -> RE: Nikolaj ali Teodor? (2.1.2012 14:02:42)

Nikolaj mi je lepše... z vzdevki je pa tako... če ga boste doma klicali s celim imenom, ga bodo tudi drugi.... ko pa bo odraščal - tle pa itak nimaš kaj, vsak dobi kak vzdevek.... Recimo pri meni - imam ime s 4 črkami, sem kasneje doblla vzdevek (izpeljanka mojega imena) z osmimi :D

mayci -> RE: Nikolaj ali Teodor? (3.1.2012 21:17:19)

Nikolaj mi je lepše. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]