malaMravljica -> RE: s čim začnete na vrtu (13.5.2012 22:03:48)
|
Ja,mravljice imamo rade cvetaco[sm=smiley1.gif] Sem vas brala in kar zavidala, ker ste tok zgodnje, jaz sem sedaj tudi kar nekaj posejala, pa bo danes ponoci se do -1 in sem se pokrit mogla. Imam pa full solate v pokriti gredi, pa berivka je ze pokukala vn, sam par vrst pa ne, bom mogla se sejat. Pa por imam sadike, cesn domace sadike, kupljeno in posajeno/ posejano pa cebula, grah, kumarce, bucke so v gredi, spinaca, bleda, glavnata solata, berivka, redkvica, rdeca pesa, strocji fizol, korencek, ta tedn se cvetaca, fizol in koleraba. Pri zacimbicah imam pa petrsilja se full, pa drobnjak in timijan ter origano. Ja, v pokrito gredo sem dala se paprike, malancane in peperoncine, paradiznik bo na balkonu. V vrt pride zihr se kaj, poleti ne bomo nic zelenjavce kupoval, ce bo vse ok. Jagode sem pa vn vrgla in dala v korita za roze, moj mi more eno tako leseno lojtrco oz oporo naredit in bom tam gor obesla, upam, da se bo obneslo. Punce ki zacenjate, na polzke tudi mislit, v enih vrtovih jih je tok, men so naceloma vse pozrli pa sem nabavla tisto ograjco proti polzem in ce je ok polozena ne pride nic skozi.
|
|
|
|