blaža -> RE: silvesterska večerja (30.12.2011 15:18:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita hehe, jest spečem meso, ker sm se enkrat grdo zaj... ker je blo meso čist vodeno in je spustilo fuuuul vode (tko ene 3 - 4 dcl zihr)... potema pa valda pečem manj časa, pogledam da je smetana lepo gosta in se ji naredi 'skorjica', da je sir stopljen... ostalo mi ni treba skrbet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] delam pa ponavadi v jenski posodi, mam neki časa pokrito, potem odkrijem. za skutno torto sem pa mislla tisto, ki ima spodi samo zdrobljene piškote, zogri pa potem kremo iz skute in želatine (in poljubnih dodatkov), pa potem počaka v hladilniku (fajn je, k jo lahko narediš ful prej oz. prejšnji dan...) aha, pol je tisti piščanec ful vode spil, preden so ga,..[sm=smiley36.gif] Torta pa mora bit narejena vsaj en dan prej, da je ok, tako se to dela.[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|