Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 12:36:51
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Tudi midva že napol doma. Sma pri mojih. Končla sma v 2 urah. Je pa še kar sodeloval. Sploh pri psihologinj. Je naredil vse kaj ga je prosla in tudi odgovarjal je lepo. Edino pri zobozdravnici smo na silo zobe gledali, pa pri sestri ni hotel povedat če vidi in kaj vidi. Je pa velik 82 cm in težak 13 kg. Zdaj sma pa že tudi juho pojedla in boma počasi šla proti domu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:13:12
|
|
|
|
katy83
|
hej punce... ne javljam se kaj pogosto, ker ni časa...včeraj smo podirali vrbo in smo zdaj to vse pospravljali, da bo v nedeljo prostor za avte, ko bo praznovanje. Ne morem verjet, da bo T star že 2 leti. Drugače pa, punce moje, v ponedeljek imam razgovor za službo.........prosim za pestiiiiiiiiiiiiiiii. Matcar ... tebi pošiljam ...vedi pa, da boš potrebovala ogromno živcev in zavedaj se, da Saš ni nič kriv Bambi...mi smo Timoteja tudi dali tam fotografirat in je the best 4 slike smo dobili za 15 €...vsaka slika različna in vsaka vau!!! Kje si pa ti dala tak poceni fotografirat? Ly...super za službo in za negativni test (če si ti tega želiš ) Majakla... na mene ni treba računat pri tej predstavitvi...imamo tako mašino doma...pač druga firma pa brez zamere Arabela ... tudi tebi en lepo mi bodite punce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:19:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi...mi smo Timoteja tudi dali tam fotografirat in je the best 4 slike smo dobili za 15 €...vsaka slika različna in vsaka vau!!! Kje si pa ti dala tak poceni fotografirat? foto Tabor, pa še srečale sma se takrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:22:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi...mi smo Timoteja tudi dali tam fotografirat in je the best 4 slike smo dobili za 15 €...vsaka slika različna in vsaka vau!!! Kje si pa ti dala tak poceni fotografirat? foto Tabor, pa še srečale sma se takrat eh, ja...valda, pozabla pa tam so imeli tak poceni??? zanimivo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:25:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar ... tebi pošiljam ...vedi pa, da boš potrebovala ogromno živcev in zavedaj se, da Saš ni nič kriv Hvala Katy.Jaz tak vem,da Saš ni nič kriv,v bistvu ni tukaj nobeden kriv.Živce pa bom rabla,ja,jih že zdaj.Upam samo,da se bo porihtalo do šole,ker se baje da.Samo mislila sem predvsem na to,da sem sama za vse.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:26:23
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-tebi pošiljam nazaj in še ogromno za povrh!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:26:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi...mi smo Timoteja tudi dali tam fotografirat in je the best 4 slike smo dobili za 15 €...vsaka slika različna in vsaka vau!!! Kje si pa ti dala tak poceni fotografirat? foto Tabor, pa še srečale sma se takrat eh, ja...valda, pozabla pa tam so imeli tak poceni??? zanimivo... čisto točno se ne spomnim več, bilo je ca. 2€/fotko. definitivno sem pa dobila več fotk, kot bi jih tukaj, ker še mi jih je nekaj šenkala zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:27:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar ... tebi pošiljam ...vedi pa, da boš potrebovala ogromno živcev in zavedaj se, da Saš ni nič kriv Hvala Katy.Jaz tak vem,da Saš ni nič kriv,v bistvu ni tukaj nobeden kriv.Živce pa bom rabla,ja,jih že zdaj.Upam samo,da se bo porihtalo do šole,ker se baje da.Samo mislila sem predvsem na to,da sem sama za vse. nisi edina...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 13:46:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla... na mene ni treba računat pri tej predstavitvi...imamo tako mašino doma...pač druga firma pa brez zamere Ne verjamem. Daj plis napiši mi na fb, v inbox, kakega, me zanima če je res isti, kako firmo? Thx.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 14:47:16
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj sma pa doma. Sem kar malo utrujena. Še dobro da ne rabim kuhat. Mi2 sma se tak pri mojih najedla , I pa še ima od včeraj kuhano.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 14:49:50
|
|
|
|
ly117
|
Majakla ZS te čaka.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 14:49:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar ... tebi pošiljam ...vedi pa, da boš potrebovala ogromno živcev in zavedaj se, da Saš ni nič kriv Hvala Katy.Jaz tak vem,da Saš ni nič kriv,v bistvu ni tukaj nobeden kriv.Živce pa bom rabla,ja,jih že zdaj.Upam samo,da se bo porihtalo do šole,ker se baje da.Samo mislila sem predvsem na to,da sem sama za vse. nisi edina... Vem,da ne.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 19:33:57
|
|
|
|
ly117
|
Čer! L pri mojih in nori z mojim atejem. Zaspan pa že tak da..... ko ga bo zmetalo bo koma do jutra. Sma pa jutri z L sama, ker grejo jutri I, moj brat in ata v Planico na polete. Štartajo ob 2 zjutraj iz Pesnice in seveda jih jaz peljem tja. Bo še dolga noč.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:04:08
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa imamo gnojno angino ...grem počasi v pojslo ker sem adio...budna že od 5h ... nočko
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:38:46
|
|
|
|
arabela*
|
čer Me pa se počasi gremo za spanje rihtat.. Smo imele danes babji športni dan malo po vrtcu. M Je bila kolk tolk vredu, pa brez vročine, pa smo šle malo pod pohorje se sprehajat, pa malo na igrala, potem pa še v MC Drive. Pa še vreme je bilo super duper.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:39:20
|
|
|
|
arabela*
|
bortca
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:40:20
|
|
|
|
majakla
|
Sem bila jezna, vrata od kopalnice tresnila, kljuko zvila. Šli v kopalnico, vrata zaprla . . . pol pa ven nismo mogli. Super začetek vikenda. PS: stari se ne meni z mano (iz kopalnice nas je pa le spravil)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:40:47
|
|
|
|
majakla
|
Aja - ČEEER
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:41:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* bortca pODPIS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:43:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem bila jezna, vrata od kopalnice tresnila, kljuko zvila. Šli v kopalnico, vrata zaprla . . . pol pa ven nismo mogli. Super začetek vikenda. PS: stari se ne meni z mano (iz kopalnice nas je pa le spravil) ti si tud taka? Jaz sem gsm vrgla v novo pisalno mizo, potem pa vse obtoževala, kaj so uničili mizo eh..moški.. in...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:47:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem bila jezna, vrata od kopalnice tresnila, kljuko zvila. Šli v kopalnico, vrata zaprla . . . pol pa ven nismo mogli. Super začetek vikenda. PS: stari se ne meni z mano (iz kopalnice nas je pa le spravil) ti si tud taka? Jaz sem gsm vrgla v novo pisalno mizo, potem pa vse obtoževala, kaj so uničili mizo eh..moški.. in... Ja. Ko me razp... eksplodiram. Nazadnje, že lep čas nazaj, sem s pilotom po zidu tresnila, fajn po robu, valda vse okrušla, joj, kak grdo se vidi, vsaj pilot je preživel. Saj pol mi je žal, tebi tudi? Samo kaj naj, če pa kot da se s steno menim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:50:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem bila jezna, vrata od kopalnice tresnila, kljuko zvila. Šli v kopalnico, vrata zaprla . . . pol pa ven nismo mogli. Super začetek vikenda. PS: stari se ne meni z mano (iz kopalnice nas je pa le spravil) ti si tud taka? Jaz sem gsm vrgla v novo pisalno mizo, potem pa vse obtoževala, kaj so uničili mizo eh..moški.. in... Ja. Ko me razp... eksplodiram. Nazadnje, že lep čas nazaj, sem s pilotom po zidu tresnila, fajn po robu, valda vse okrušla, joj, kak grdo se vidi, vsaj pilot je preživel. Saj pol mi je žal, tebi tudi? Samo kaj naj, če pa kot da se s steno menim. pol si enaka... meni ni žal, ko to naredim..niti malo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:51:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla da se s steno menim.[/color] Pri meni je ta stena vedno prisotna(leta in leta)....te veš...kaj "mi dela"...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 20:52:54
|
|
|
|
arabela*
|
majakla....se spomnim enega dejanja izpred let, ko sem vžigalnik vrgla v novoletno smrečko in je ne vem po kakem principu začela goret
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.3.2012 21:02:42
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, samevam, mali je zaspal, skoraj ne morem verjet, ded spet karta. eh... babe saj bo boljše enkrat za vse nas.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?