|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
9.3.2012 20:06:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Dan,

spet en hud dan za nami, izvedeli, da je tast v bolnici, v kritičnem stanju, kar naenkrat...so mu ure štete.....

skrtaka ne vem, kaj se dogaja, vsak dan neke slabe novice, me je prav strah že, kaj še bouser posted image

Z M sva zdaj doma, A je na rojstnem dnevu od sošolke. Ni mi za nič, gledam nadaljevanko, potem pa še moram kosilo naret...

Ojoj,sranje.Kaj se je pa zgodilo sploh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.3.2012 20:06:57   
matcar
Od vse zmešnjave,sem čisto pozabla povedat,da je Teo včeraj dopolnil 9.mesecev!user posted image user posted image user posted image Sem imela dan še dodatno polepšan!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.3.2012 20:09:41   
matcar
Nič posebnega bilo popoldan,peljali še Saš-a k tašči,tak da je malo mira pri bajti.Teo je maloprej zaspal,Lea gleda TV,jaz pa na compu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.3.2012 22:52:45   
arabela*
čeruser posted image

Otroci zaspali...pospravljam..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.3.2012 22:55:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojoj,sranje.Kaj se je pa zgodilo sploh?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že leto in pol je kašljal, zadnje dni pa komaj dihal...pa nič ugotovili posebnega...včeraj so ga iz službe z rešilcem peljali direkt v bolnico...ja pljuča čist sesuta, ga z aparati ohranjajo..rekli so da težko da preživi. Pa komaj 57 star, v nedeljo še bil pri nas kar ok, le kašljal full pa težko dihaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.3.2012 22:56:16   
arabela*

Teo včeraj dopolnil 9.mesecev!user posted image user posted image user posted image Sem imela dan še dodatno polepšan!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.3.2012 22:57:52   
arabela*
M pa danes začela s Ciciban pleše in poje in se ji full dopade.

A pa bomo verjetno na klavir vpisali, ve katera, kdaj so približno vpisi v glasbeno šolo? Ne moreš kar sred leta vpisat, ali?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.3.2012 23:00:10   
arabela*
grem dalje pospravljat, juti pride od mojega še familija s Hrvaške.....tak da...

nič lep večer in se tipkamo kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.3.2012 6:11:08   
matcar

M pa danes začela s Ciciban pleše in poje in se ji full dopade.

A pa bomo verjetno na klavir vpisali, ve katera, kdaj so približno vpisi v glasbeno šolo? Ne moreš kar sred leta vpisat, ali?

Lahko.Kaj prav v glasbeno al bi raje privat?Od bratranca žena ima privat glasbeno in jo danes lahko vprašam,če želiš?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.3.2012 6:12:44   
matcar

že leto in pol je kašljal, zadnje dni pa komaj dihal...pa nič ugotovili posebnega...včeraj so ga iz službe z rešilcem peljali direkt v bolnico...ja pljuča čist sesuta, ga z aparati ohranjajo..rekli so da težko da preživi. Pa komaj 57 star, v nedeljo še bil pri nas kar ok, le kašljal full pa težko dihaluser posted image

Ojoj,kako sranje,res.Nekaj podobnega je bilo z mojim atejem,samo da je šel po 4 mesecih.user posted image user posted image user posted image Upam,no,da se bo porihtal.Stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.3.2012 6:13:05   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.3.2012 6:13:48   
matcar
Ne morem več spat,me ful križ boli nekaj,sem spala tak čudno zgleda.Pa Teo se že nekaj oglaša na veliko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.3.2012 8:11:07   
ly117
Jutro! user posted image

Luka zbudil ob pol8 user posted image , sem upala da bo malo bolj dolgo potegnil. Meje že razvadil.
user posted image
Boma pa verjetno dopoldne se malo do mesta sprehodla, da obišče babico in dedka. Ju že zelo pogreša, in seveda ona2 njega.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.3.2012 8:12:42   
ly117

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.3.2012 8:59:45   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.3.2012 9:02:37   
karmen7
Jutro!

Midva tudi pokonci, študiram kaj naj delama danes z malim oz. kam naj se dama. Zunaj full lepo vreme, midva pa sama doma cel dan. user posted image Kak predlog?

Pa moj laptop kaže čudne znake, ne vem če ne bo spet crknil user posted image . Pa z junijkami se pogovarjam če bi šla z njimi vozičkat v sredo, ampak bi morala na Vransko. Ne vem če mi je glih do tega, bomo vidli. Odvisno od volje in dnarja. Pa Jureta.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.3.2012 9:34:30   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.3.2012 9:34:41   
katy83
dan punce...

Včeraj sem šla T naročit v MS v bolnico na operacijo in je čakalna doba 4 mesece in bi julija prišel na vrsto, tak da sem se odločila, da ga bomo maja naročli, da bo septembra al pa oktobra operiran. So pa full prijazni, edino en kup papirjev so mi dali za izpolnit. user posted image
Z mojim se že 2 dni nekaj po malo pričkava...ne vem kaj nama je...jaz tečna ko hudič, on pa občutljiv tak, da dol padeš. user posted image eh...bit če boljeuser posted image

Arabela ... pri vas pa res same slabe noviceuser posted image user posted image glede sesedanja pljuč...moj deda je to 2x preživel, 3-ič nažalost neuser posted image Vam pošiljam pikepoke, da se tast pobere. user posted image

Teo, vse naj naj za 9 mesecevuser posted image   mi pa še 8 dni in praznujemoooooooouser posted image

kavica...po 20.3 se vam prudružim...zdaj sem finančno brokeuser posted image

ly ...a, obiska še ni? user posted image

danes pa gremo na rd popoldan...od kolegice tamala je 1 leto stara...user posted image

lp

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.3.2012 9:41:02   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Ne. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.3.2012 9:56:44   
majakla

Ne. user posted image

Ly jaz se že kar veselim. Hihihi

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.3.2012 9:59:04   
majakla
Arabela to pa se nič fajn ne bere. Objemčke, pikepoke in ogromno pozitivne energije pošiljam in držim pesti.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.3.2012 10:08:05   
bambixxx

Ne. user posted image

koliko pa ti zamuja? si že delala test?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.3.2012 10:09:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ne. user posted image

Ly jaz se že kar veselim. Hihihi

Jaz tudi!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.3.2012 10:12:10   
matcar
Malo še in mi tudi pičimo na kosilo za 40-tki.Lačna pa sem že zdaj,kot volk.Perem na veliko,moj čisti-začuda enkrat.Z matero še kuj na bojni nogi,sma se še enkrat prej ruknile,pa še bratu nekaj bluzi,pa se bogo dela,tak da se je še on na mene spravo.user posted image Eh,nimam več moči,res ne,si bo treba nekaj najt pa it tukaj ven.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.3.2012 12:45:51   
bambixxx
dan,

tako lepo vreme zunaj, jaz pa pucam notri user posted image . ah ja, če pa je treba. prah pobrisala, vse posesala, eno rundo cunj obesla, zdaj pa me čaka še kopalnica in wc za spucat. pol pa še skuhat kosilo. no od 15h dalje bom pa zasluženo uživala na masažni mizi user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?