|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
8.3.2012 20:12:27   
Arwenko
Čer. Se na hitro javim. V službi nenormalna gužva, sami sestanki. Po službi smo pa šli malo v bumbarja in je bilo res luštno. Sploh nisem vedela, da je moj otrok tak spreten in plazi bolj kot marsikateri ki hodi že. V glavnem tamala se je zdivjala. Pol smo pa šli še v Hofer so zemlo in pesek za peskovnik, pa k tastu, kjer so nam večerjo pripravili in sem se ful najedla.

Zdaj pa sem najprej ugotovila, da je moj kovček za 3cm preširok za ročno prtljago. Zdaj pa bova videla, enega nama bo foter posodil, tisti je sigurno ok, tega pa bomo probali zašmuglat gor ali pa pač oddat, pa reskirat da eventuelno ne prispe med prestopom.

Nič, zdaj pa grem pakirat.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.3.2012 20:35:47   
ly117
Čer!

Tudi jaz vas samo pozdravim. Mi ni danes za nič in bom kar odšla spat z L.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.3.2012 21:22:14   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer!

Tudi jaz vas samo pozdravim. Mi ni danes za nič in bom kar odšla spat z L.

Nočko.

Podpis pod to in nočko še od mene!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.3.2012 7:13:18   
majakla
Dobro jutro

Fajn kafetkajte in kaki šluk še za mene naredite user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.3.2012 8:13:21   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.3.2012 8:34:13   
bambixxx
jutro,
končno smo malo boljše spali user posted image . se je samo 2x zbudil, dala malo čaja in je takoj zaspal nazaj. pa celo noč je bil v svoji postli.
danes ga grem v vrtec vpisat, če nama bo časovno zneslo, potem na FT, pol se pa tak vidimo na kavi user posted image ... če še bo katera sploh tam...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.3.2012 10:14:16   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.3.2012 10:16:06   
matcar
Evo,moja kava šla rakom žvižgat,pa obravnava tudi-spet.user posted image user posted image user posted image Sma se z matero spičle spet do fula.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.3.2012 11:08:00   
arabela*
Danuser posted image

Od zdravnika, dala skozi zadnjo inhalacijo, zdaj pa globoko upam,d a bo vsaj malo boljše, da lahko solidno živim, drugačeuser posted image user posted image

prej sva imela obisk, pa malo kofetkava, popoldne pa tak po otroke....nič posebnegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
9.3.2012 11:08:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

,pa obravnava tudi-spet.user posted image user posted image user posted image

pa si javla, da te ne bo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
9.3.2012 11:09:29   
arabela*

Sma se z matero spičle spet do fula.user posted image

user posted image user posted image , kak te razumem, moja je trenutno skulirana...ampak jo moram dnevno klicat, drugače je ogenj v bajtiuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
9.3.2012 13:42:11   
bambixxx

Evo,moja kava šla rakom žvižgat,pa obravnava tudi-spet.user posted image user posted image user posted image Sma se z matero spičle spet do fula.user posted image

ojoj user posted image
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
9.3.2012 13:43:18   
bambixxx
punce, ki ste že oddajale te nove vloge na CSD:
kaj se v isti vlogi označi, da vlagaš za otroški dodatek in za znižano plačilo vrtca in oddaš istočasno za oboje?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
9.3.2012 13:48:16   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kaj se v isti vlogi označi, da vlagaš za otroški dodatek in za znižano plačilo vrtca in oddaš istočasno za oboje?

Ja, v isti vlogi vse.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
9.3.2012 13:52:22   
ly117

Jaz nisem, mi je pa rekla da bodo vseeno na novo izračunali. Morem pa ta mesec dat novo vlogo za otroške.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
9.3.2012 13:55:54   
bambixxx
no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo user posted image ), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
9.3.2012 13:57:05   
bambixxx
Arwenko ti hodiš malo več v gledališče - si gledala mogoče opereto Vesela vdova?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
9.3.2012 14:23:49   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

,pa obravnava tudi-spet.user posted image user posted image user posted image

pa si javla, da te ne bo?

Ja,ja,imam že drugi termin.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
9.3.2012 14:26:02   
matcar

no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo user posted image ), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

Nočem ti veselje kvarit,samo do aprila zelo težko,da boš imela vse porihtano in odločbo.Meni je vrtec dal vlogo za Saš-a lani,pa bom do aprila komaj dobila odločbo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.3.2012 14:27:30   
matcar

user posted image user posted image , kak te razumem, moja je trenutno skulirana...ampak jo moram dnevno klicat, drugače je ogenj v bajtiuser posted image user posted image

Moja mati pa se tak obnaša,odkar ateja ni,kot da je samo ona in nihče drug.24 ur sem ji na razpolago,furam jo okoli,kam se ji sprdne,ker sama nič ne more,reva.Po drugi strani pa samo šimfa.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.3.2012 14:30:22   
bambixxx

Nočem ti veselje kvarit,samo do aprila zelo težko,da boš imela vse porihtano in odločbo.Meni je vrtec dal vlogo za Saš-a lani,pa bom do aprila komaj dobila odločbo.

ne, saj ne rabim na odločbo čakat, samo na začetek postopka, da zavod kontaktira vrtec, pa ga že lahko vpišemo. odločbo bomo itak šele čez pol leta dobili.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.3.2012 16:00:05   
matcar

ne, saj ne rabim na odločbo čakat, samo na začetek postopka, da zavod kontaktira vrtec, pa ga že lahko vpišemo. odločbo bomo itak šele čez pol leta dobili.

Aja,pol pa ok,sem narobe razumela.To pa mislim,da bo hitro.Mene so že po cca.1 mesecu klicali na razgovor.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.3.2012 17:04:35   
arabela*
Dan,

spet en hud dan za nami, izvedeli, da je tast v bolnici, v kritičnem stanju, kar naenkrat...so mu ure štete.....

skrtaka ne vem, kaj se dogaja, vsak dan neke slabe novice, me je prav strah že, kaj še bouser posted image

Z M sva zdaj doma, A je na rojstnem dnevu od sošolke. Ni mi za nič, gledam nadaljevanko, potem pa še moram kosilo naret...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.3.2012 17:07:06   
arabela*

Moja mati pa se tak obnaša,odkar ateja ni,kot da je samo ona in nihče drug.24 ur sem ji na razpolago,furam jo okoli,kam se ji sprdne,ker sama nič ne more,reva.Po drugi strani pa samo šimfa.user posted image

eh...jaz sem rekla, da bo enkrat bolje. Dost požiram, tud zbolela sem zarad vsega, ampak se več ne bom pustila. Kdor ne doživi, ne razume kako je to, po eni strani tak, po drugi pa ti dajo jasno vedet, da je to kao "tvoja" dolžnost....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.3.2012 20:02:58   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?