|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z menstruacijo
29.12.2011 17:10:58   
LunaMala
Lep pozdrav vsem =)

Imam eno vprašanje a je mogoče katera imela kdaj podobne težave... Pred  dvemi leti in pol sem nehala jemat kontrac. in seveda je vse normalno potekalo nikoli nisem imela težav z mens. zdj u zadnjem letu se pa začenjajo težave prvi dan mens. je katastrofa danes sem se kr zgrudila na tla zjutraj od bolečine vsak mesec je slabše... In seveda bi uprašala svojga ginekologa ampak trenutno je odsoten naročena pa sem komaj konc januarja... Ampak me kar skrbi a ve mogoče kdo kaj bi lahko bil vzrok?

Lpuser posted image

< Sporočilo je popravil LunaMala -- 29.12.2011 17:16:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z menstruacijo
29.12.2011 17:33:12   
Kliki
Vzrokov je lahko več.

Pri meni je biv vzrok za boleče M endometrioza(cista) na jajčnikih.

(odgovor članu LunaMala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2011 18:06:42   
Anonimen
jaz sem tudi imela zeeelo boleče,pa nisem imela cist ali kaj podobnega.Tko da se zdaj kar bojim kaj bo,sem pred 2 mesecoma zopet pustila kontracepcijo na stran

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2011 18:27:13   
LunaMala
Ja na ciste sem tudi js že pomislila... No hvala za odgovore =) upam da ni nč resnega ... bomo videli na pregledu 

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2011 7:46:16   
Anonimen
Evo enake težave. Že celo življenje jih imam, kontracepcije pa ne uporabljam že veliko veliko časa, saj ni zdrava. Tako sem nekaj let trpela, potem pa sem ene dve leti nazaj odkrila Maco. Tri mesece po njenem jemanju, so tudi minile boleče in neredne M. Tako da vsem, ki imaste neredne M predlagam da jo začnete jemeati. Malo pogooglajte in boste našle kako in kaj. Je pa res dostikrat tudi endometroza znak za boleče M, samo to lahko odkrijejo šele na laporoskopiji.

(odgovor članu LunaMala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?