CUKRČEK -> RE: Tenerife-Promocija sončnega zahoda (13.3.2012 6:55:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kr eden IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK he he he, samo čakala sem, kdaj bom spet obtožena, da sem "njihova".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Torej, še enkrat ponavljam: Mi smo bili zelo zadovoljni. Priznam pa, da nismo taki, da v vsaki stvari najdemo dvom, nekaj slabega... Glede njihove komunikacije: Smo tudi mi najprej imeli "težavco" z njihovo gospo, ko sta se z mojim možem skregala, ker je deklina bila "preveč pametna" in nesramna. Potem sem jaz (ki ne vzkipim tako hitro) komunicirala naprej z njo. KAj češ, pač nekateri nimajo ravno občutka za delo z ljudmi. Z drugimi pa nismo imeli težav ( v hotelu, letališčih...)..vsi ful prijazni. Pa takrat ( eno leto nazaj) nismo komunicirali po mejlih. Smo se slišali po telefonih in ene 2x sem bila tam pri njih, da smo vse uredili. Mi smo se letos vrnili s Tenerifov, bili preko PZS v Club Marina in je bilo vse OK. Smo pa tudi mi imeli "bližnje srečanje" s predstavnico Ksenijo (mogoče govorimo o isti osebi), ki je primerna edino za kako delo kjer ni v kontaktu z ljudmi!!!!!!!! Nima nobenih manir, obnaša se vzvišeno, arogantno, skratka odbijajoče! Pri njej ne bi kupil niti banan, kaj šele apartma! Drugače pa še 1x, imeli smo se super ( pa nisem noben promotor PZS ali USD in podobne "firme") he he he, Ksenija.....je bila ultra prijazna dva dni. Res ustrežljiva in oh in sploh. Ko pa smo jasno povedali, da pa ne bomo zakupili stanovanja, nas pa ni več poznala:) Pač jim gre za biznis. Se nismo preveč sekirali in smo uživali po svoje.
|
|
|
|