|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta za neplodnost
12.4.2012 15:39:56   
BARBI78
na odločbo čakaš dober mesec..žal pa nimam še nobenih izkušenj glede zdravil, ker grem 1. v postopek...

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.4.2012 14:53:20   
BARBI78
Živjo punce...prosim za razlago..1.dan user posted image v maju2012 moram poklicat za sprejem IVF (evid.št.že imam)..ali to pomeni da se začnem že v maju špikat ali v juniju..kdaj grem potem iskat injekcije..

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.4.2012 14:29:39   
cebela2
če moreš maja poklicat . . se maja začne postopek user posted image user posted image

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.4.2012 14:32:21   
BARBI78
juhu...user posted image mal je zoprno ker nič ne vem o teh postopkih in ne vem kaj pričakovati...super..

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.4.2012 21:18:44   
drejcisu
Barbi78 sva kar na istem tud jst nimam pojma...sam mam občutek da bova kar hitr noter padle in bova na tekočem z vsem sam začetek je težak :-)

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.4.2012 7:33:30   
BARBI78
Ja verjamem...upam da bo res maja že punkcija ter da nam vsem uspe...juhu...

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.4.2012 8:01:38   
BARBI78
uh...danes zjutraj sem premišljevala...kaj pa če jaz dobim 1.danuser posted image glih na praznik..hja pol se lahko pod nosom obrišem in čakam na naslednji mesec ?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.4.2012 9:22:50   
Anonimen
Ne potrebuješ čakat na naslednji mesec. Prej se pobrigaj da boš imela zdravila že doma. Imela sem isti problem, pa sem lepo napisala mail kaj naj naredim v tem primeru, pa me je gospa sama klicala na mobi številko in rekla da jutri pa naj kar pridem po zdravila.Ampak kot zanalašč mi je potem 5 dni zamujala menstruacija:).

Danes sem noseča 14t2d.:)
Srečno pa bodi tečna in vztrajna.

(odgovor članu BARBI78)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
19.4.2012 9:43:16   
BARBI78
na kateri mail pa si pisala..če imaš slučajno še ta podatek, bi te lepo prosila..hvala lepa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
19.4.2012 9:50:56   
Anonimen
Pisala sem na tale naslov : narocanje.reprodukcija@kclj.si. Sem se lepo predstavila in povedala kakšna je moja situacija. Zelo sem bila presenečena nad reakcijo glede nato da sem en mesec izgubila, ker ko sem se naročala po telefonu ji nisem mogla dopovedat da potrebujem zdravila prej. Imela pa sem že evidenčno številko.
Upam da sem kaj pomagala.
Srečno

(odgovor članu BARBI78)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
19.4.2012 9:53:10   
BARBI78
Hvala...bom poskusila...vse dobro tudi tebi..uživaj..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
19.4.2012 12:56:01   
BARBI78
evo..klicala..ja nč...postopek bo junija, ker me bo šele 20-22.dan MC v maju naročila v sprejem, potem da špikanje 2.dan naslednjega cikla...očitno ne gre tako hitro...krasno user posted image

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 62
7.5.2012 9:36:29   
BARBI78
Živjo...ima še katera 22.05.2012 sprejem za IVF..??

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 63
7.5.2012 9:44:14   
julij82
poglej na ta forum, tukaj klepetajo o tej temi... http://www.ringaraja.net/forum/maj---junij-2012-ivficsi/m_5918277/mpage_4/tm.htm#5931474

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 64
14.6.2012 20:32:36   
andrica
dober dan,sem nova tukaj in imam par problemov u zvezi zanositve,z mozem poskusava ze 2 leti da zanosim in nic,bla sem pr ginekologu kjer so mi ugotovili da imam povisan prolaktin 77%.dobila sem tablete za to sem pila in naslednic ko sem sla na pregled se je spustilo na 11%in sva poskusala ponovno in nic,ginekolog mi je rekel da grem na pregled jajcevodov nevem kako se tocno rece,z veseljem bi z vami delila vsa uprasanja!user posted image

(odgovor članu Debela)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?