|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta za neplodnost
3.4.2012 14:42:23   
BARBI78
Jaz sem imela kontrolo 07.03.2012, papirji tudi poslani na konzilij, vendar še nisem prejela odločbe...ali je katera že klicala sestro Tatjano kdaj naj bi bil konzilij, ker meni je ne uspe dobiti na telefon...hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.4.2012 15:06:59   
julij82
Ponavadi traja kar kak mesec +- kak dan. Jaz sem čakala dober mesec in tri dni... kdaj pa pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.4.2012 15:08:02   
BARBI78
user posted image bo cca. 08.04.2012...

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.4.2012 8:19:49   
julij82
morda se ti bo pa ravno izšlo, ker jaz sem pol tabletke začela jesti četrti dan, isti dan ko sem pošto dobila...pa se mi je ravno izšlo. Drugače pa naslednji mesec. Držim pestke. A hodiš v LJ?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.4.2012 9:18:51   
BARBI78
ja v Lj...kakšne tabletke pa imaš to ? jaz nimam nič..direktno na IVF in injekcije ..ali ti zraven dajo potem še kakšne tablete ?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.4.2012 9:41:26   
julij82
oj, jaz imam postopek IUI, IVF je drugačen postopek. Femara tablete imam, za ovulacijo...

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.4.2012 9:45:25   
BARBI78
aha..potem imaš drugi postopek..a to prvi ?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.4.2012 10:43:35   
julij82
ja to sta si čisto različna postopka.
Ne to bo moj drugi postopek, pri prvem je prišlo do nosečnosti, samo je potem se končalo z SS, žal.

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2012 10:47:16   
BARBI78
ooooo ... to mora bit zelo hudo...jaz imam 1.postopek, glede na starost in povišan hormon FSH pa me je G dala kar takoj na IVF.... to mene še vse čaka in že opažam, da sem vsak dan bolj živčna, pa še odločbe nisem dobila...kaj bo šele potem..na koliko časa pa se potem lahko dela ponovni postopek..?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.4.2012 10:55:58   
julij82
Prvi IUI sem imela zadnji dan v oktobru lansko leto. Prvi pregled ok, Krvavitev 4.1., čiščenje 6.1. in sedaj imam v aprilu drugi postopek. Počakala sem na tri user posted image . Sedaj je tudi mene strah, ker vem da moram biti pripravljena na vse...upam da se spet prime, potem pa naprej bomo razmišljali....

Saj bo, samo sproščeno!

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.4.2012 14:14:35   
drejcisu
Tudi mene čaka naslednji teden pregled v leonišču....imam vse izvide hsg,laparo,histero....kaj naj zdaj pričakujem? V kolkem času se začne dogajat kaj v zvezi z umetno?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.4.2012 15:04:35   
BARBI78
oj...čisto odvisno od tvojega ginekologa in pa izvidov...lahko te bo najprej dal na IUI ali na kakšne hormonske tablete ali pa takoj na IVF...jaz sem morala, preden mi je sploh dala zeleno luč za postopek, še shujšati za 10 kg...tako da čisto odvisno...po pregledu npr.cca.2 meseca...

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.4.2012 16:15:35   
drejcisu
Hodim k dr.Zornu, Upam da me ne čakajo še kakšne hormonske tablete ker po njih do zdaj ni blo drugega učinka kot kilogrami. user posted image

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.4.2012 19:30:04   
cebela2

IZVIRNO SPOROČILO: BARBI78

oj...čisto odvisno od tvojega ginekologa in pa izvidov...lahko te bo najprej dal na IUI ali na kakšne hormonske tablete ali pa takoj na IVF...jaz sem morala, preden mi je sploh dala zeleno luč za postopek, še shujšati za 10 kg...tako da čisto odvisno...po pregledu npr.cca.2 meseca...

živijo,

jaz tudi čakam na postopek IVF, . . moj ima spermiogram 17.4, jaz sem pa naročena 18.5. takrat naj bi vse papirje nabrali pa poslali na konzilij.
Mal me je šokiralo to kar si napisala, si morala najprej shujšat 10kg user posted image . . a mi lahko prosim poveš koliko kg imaš. . ker to se mi zdi mal preveč da to zahtevajo. Pred 3leti sem bila na IUI pa hb mi ni noben težil zaradi kg. . sem tudi jaz pr sebi user posted image
pri katerem dr pa si?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.4.2012 8:51:11   
BARBI78
Brez panike, ne bo ti treba shujšat,če imaš normalno težo..jaz sem imela že trimestno številko user posted image , tako da je bilo res potrebno, sem vsaj imela dobro motivacijo..se pa število punc kar povečuje, katere morajo shujšati, ker statistično imajo močnejše punce % manj možnosti za umetno zanositev, kot punce z normalno težo..sem pri dr.Bokal in je ful dobra G..

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.4.2012 9:28:39   
cebela2
no jaz nisem na trimesti, daleč pa tudi ne user posted image
kako ti je pa uspelo. . a so ti dali kakšno posebno dieto?
imam pa jaz probleme s ščitnico in zato tud kg viška.
A pošto si že dobila. . oz datum?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.4.2012 9:34:16   
BARBI78
najprej sem bla na ločevalni dieti, po ločevalni pa sem se raje odpovedala kruhu, prigrizkom ....količinsko zmanjšala obroke,veliko solate,sadje,jogurti...sicer sem rabila cca.3 mesece,ampak vseeno..na začetku se ni nič poznalo,potem je pa kar naenkrat šlo ful dol....pošte nisem še dobila..upam da drug teden....pa si ti že imela tudi kakšne druge preglede že ?

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.4.2012 9:47:39   
cebela2
jaz sem imela HSG že 3leta nazaj.  . . ko sem šla na IUI, zdej je pa rekla da moram sam ščitnico dat pregledat, pa moj mora na spermiogram. . da mi ni treba čez vse še enkrat, ker je blo res mučno.
A so ti kaj objasnili kako bo postopek potekal. . pa kašno terapijo boš imela?

pa naj ti še povem da sva 'sosedi'  . . . ker vidim da si iz G user posted image

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.4.2012 9:52:47   
BARBI78
a res al kaj..jaz sem iz Stranske poti...potem greva lahko pa na kavico..:) ...jaz sem dobila samo napotnico za IVF - 2.dan ciklusa injekcije pa še neki piše...nič ne vem točno, najbrž mi bodo to povedali, ko se naročim na postopek...kolk nazaj si pa imela IUI ?

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.4.2012 10:09:21   
Sandrax
Pozdravljene,

Sem študentka Fakultete za socialno delo in pišem diplomsko nalogo na temo oploditve z darovano spolno celico. Ker imam precej problemov pri kontaktiranju dotičnih oseb, vas srčno prosim za pomoč. Ankete oziroma intervjuji so striktno anonimni in bodo upotabljeni le v namene diplomske naloge.

Anketo lahko rešite na spletnem naslovu:
http://ankete.over.net/druga/index.php?sid=56338&lang=sl

Opravičujem se za nevšečnosti in lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.4.2012 19:31:47   
cebela2

a res al kaj..jaz sem iz Stranske poti...potem greva lahko pa na kavico..:) ...jaz sem dobila samo napotnico za IVF - 2.dan ciklusa injekcije pa še neki piše...nič ne vem točno, najbrž mi bodo to povedali, ko se naročim na postopek...kolk nazaj si pa imela IUI ?

lahko ja se zmenva za kavico :) nisem daleč od tebe. . za Brinjsko šolo :)
IUI sem imela 3leta nazaj. . tako da imamo doma 2,5 letno babncouser posted image

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.4.2012 8:26:43   
BARBI78
Bravo...user posted image ..no ob priliki se pa res lahko dobiva..mogoče bova pa imele istočasno rok za user posted image ..:)))

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.4.2012 19:54:50   
cebela2

Bravo...user posted image ..no ob priliki se pa res lahko dobiva..mogoče bova pa imele istočasno rok za user posted image ..:)))

user posted image user posted image

piši mi na zs

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.4.2012 10:58:18   
BARBI78
jupi....dobila včeraj odločbo iz konzilija..evid.št.188 in pokličem 1.dan user posted image v maju 2012....super... v juniju potem me čaka špikanje...

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.4.2012 15:04:44   
drejcisu
Kolk časa pa si čakala na odločbo? Moj predlog je dans šel naprej na konzilij za IUI. Ko dobim odločbo naj bi štartala s Femaro in hodila na uz foliklov.
Kakšne so kaj vaše izkušnje s Femaro?

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?