Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 3.4.2012 14:42:23
|
|
|
|
BARBI78
|
Jaz sem imela kontrolo 07.03.2012, papirji tudi poslani na konzilij, vendar še nisem prejela odločbe...ali je katera že klicala sestro Tatjano kdaj naj bi bil konzilij, ker meni je ne uspe dobiti na telefon...hvala
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 3.4.2012 15:06:59
|
|
|
|
julij82
|
Ponavadi traja kar kak mesec +- kak dan. Jaz sem čakala dober mesec in tri dni... kdaj pa pričakuješ ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 3.4.2012 15:08:02
|
|
|
|
BARBI78
|
bo cca. 08.04.2012...
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 8:19:49
|
|
|
|
julij82
|
morda se ti bo pa ravno izšlo, ker jaz sem pol tabletke začela jesti četrti dan, isti dan ko sem pošto dobila...pa se mi je ravno izšlo. Drugače pa naslednji mesec. Držim pestke. A hodiš v LJ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 9:18:51
|
|
|
|
BARBI78
|
ja v Lj...kakšne tabletke pa imaš to ? jaz nimam nič..direktno na IVF in injekcije ..ali ti zraven dajo potem še kakšne tablete ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 9:41:26
|
|
|
|
julij82
|
oj, jaz imam postopek IUI, IVF je drugačen postopek. Femara tablete imam, za ovulacijo...
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 9:45:25
|
|
|
|
BARBI78
|
aha..potem imaš drugi postopek..a to prvi ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 10:43:35
|
|
|
|
julij82
|
ja to sta si čisto različna postopka. Ne to bo moj drugi postopek, pri prvem je prišlo do nosečnosti, samo je potem se končalo z SS, žal.
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 10:47:16
|
|
|
|
BARBI78
|
ooooo ... to mora bit zelo hudo...jaz imam 1.postopek, glede na starost in povišan hormon FSH pa me je G dala kar takoj na IVF.... to mene še vse čaka in že opažam, da sem vsak dan bolj živčna, pa še odločbe nisem dobila...kaj bo šele potem..na koliko časa pa se potem lahko dela ponovni postopek..?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 4.4.2012 10:55:58
|
|
|
|
julij82
|
Prvi IUI sem imela zadnji dan v oktobru lansko leto. Prvi pregled ok, Krvavitev 4.1., čiščenje 6.1. in sedaj imam v aprilu drugi postopek. Počakala sem na tri . Sedaj je tudi mene strah, ker vem da moram biti pripravljena na vse...upam da se spet prime, potem pa naprej bomo razmišljali.... Saj bo, samo sproščeno!
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 5.4.2012 14:14:35
|
|
|
|
drejcisu
|
Tudi mene čaka naslednji teden pregled v leonišču....imam vse izvide hsg,laparo,histero....kaj naj zdaj pričakujem? V kolkem času se začne dogajat kaj v zvezi z umetno?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 5.4.2012 15:04:35
|
|
|
|
BARBI78
|
oj...čisto odvisno od tvojega ginekologa in pa izvidov...lahko te bo najprej dal na IUI ali na kakšne hormonske tablete ali pa takoj na IVF...jaz sem morala, preden mi je sploh dala zeleno luč za postopek, še shujšati za 10 kg...tako da čisto odvisno...po pregledu npr.cca.2 meseca...
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 5.4.2012 16:15:35
|
|
|
|
drejcisu
|
Hodim k dr.Zornu, Upam da me ne čakajo še kakšne hormonske tablete ker po njih do zdaj ni blo drugega učinka kot kilogrami.
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 5.4.2012 19:30:04
|
|
|
|
cebela2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BARBI78 oj...čisto odvisno od tvojega ginekologa in pa izvidov...lahko te bo najprej dal na IUI ali na kakšne hormonske tablete ali pa takoj na IVF...jaz sem morala, preden mi je sploh dala zeleno luč za postopek, še shujšati za 10 kg...tako da čisto odvisno...po pregledu npr.cca.2 meseca... živijo, jaz tudi čakam na postopek IVF, . . moj ima spermiogram 17.4, jaz sem pa naročena 18.5. takrat naj bi vse papirje nabrali pa poslali na konzilij. Mal me je šokiralo to kar si napisala, si morala najprej shujšat 10kg . . a mi lahko prosim poveš koliko kg imaš. . ker to se mi zdi mal preveč da to zahtevajo. Pred 3leti sem bila na IUI pa hb mi ni noben težil zaradi kg. . sem tudi jaz pr sebi pri katerem dr pa si?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 8:51:11
|
|
|
|
BARBI78
|
Brez panike, ne bo ti treba shujšat,če imaš normalno težo..jaz sem imela že trimestno številko , tako da je bilo res potrebno, sem vsaj imela dobro motivacijo..se pa število punc kar povečuje, katere morajo shujšati, ker statistično imajo močnejše punce % manj možnosti za umetno zanositev, kot punce z normalno težo..sem pri dr.Bokal in je ful dobra G..
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 9:28:39
|
|
|
|
cebela2
|
no jaz nisem na trimesti, daleč pa tudi ne kako ti je pa uspelo. . a so ti dali kakšno posebno dieto? imam pa jaz probleme s ščitnico in zato tud kg viška. A pošto si že dobila. . oz datum?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 9:34:16
|
|
|
|
BARBI78
|
najprej sem bla na ločevalni dieti, po ločevalni pa sem se raje odpovedala kruhu, prigrizkom ....količinsko zmanjšala obroke,veliko solate,sadje,jogurti...sicer sem rabila cca.3 mesece,ampak vseeno..na začetku se ni nič poznalo,potem je pa kar naenkrat šlo ful dol....pošte nisem še dobila..upam da drug teden....pa si ti že imela tudi kakšne druge preglede že ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 9:47:39
|
|
|
|
cebela2
|
jaz sem imela HSG že 3leta nazaj. . . ko sem šla na IUI, zdej je pa rekla da moram sam ščitnico dat pregledat, pa moj mora na spermiogram. . da mi ni treba čez vse še enkrat, ker je blo res mučno. A so ti kaj objasnili kako bo postopek potekal. . pa kašno terapijo boš imela? pa naj ti še povem da sva 'sosedi' . . . ker vidim da si iz G
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 9:52:47
|
|
|
|
BARBI78
|
a res al kaj..jaz sem iz Stranske poti...potem greva lahko pa na kavico..:) ...jaz sem dobila samo napotnico za IVF - 2.dan ciklusa injekcije pa še neki piše...nič ne vem točno, najbrž mi bodo to povedali, ko se naročim na postopek...kolk nazaj si pa imela IUI ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 10:09:21
|
|
|
|
Sandrax
|
Pozdravljene, Sem študentka Fakultete za socialno delo in pišem diplomsko nalogo na temo oploditve z darovano spolno celico. Ker imam precej problemov pri kontaktiranju dotičnih oseb, vas srčno prosim za pomoč. Ankete oziroma intervjuji so striktno anonimni in bodo upotabljeni le v namene diplomske naloge. Anketo lahko rešite na spletnem naslovu: http://ankete.over.net/druga/index.php?sid=56338&lang=sl Opravičujem se za nevšečnosti in lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 6.4.2012 19:31:47
|
|
|
|
cebela2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BARBI78 a res al kaj..jaz sem iz Stranske poti...potem greva lahko pa na kavico..:) ...jaz sem dobila samo napotnico za IVF - 2.dan ciklusa injekcije pa še neki piše...nič ne vem točno, najbrž mi bodo to povedali, ko se naročim na postopek...kolk nazaj si pa imela IUI ? lahko ja se zmenva za kavico :) nisem daleč od tebe. . za Brinjsko šolo :) IUI sem imela 3leta nazaj. . tako da imamo doma 2,5 letno babnco
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 10.4.2012 8:26:43
|
|
|
|
BARBI78
|
Bravo... ..no ob priliki se pa res lahko dobiva..mogoče bova pa imele istočasno rok za ..:)))
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 10.4.2012 19:54:50
|
|
|
|
cebela2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BARBI78 Bravo... ..no ob priliki se pa res lahko dobiva..mogoče bova pa imele istočasno rok za ..:))) piši mi na zs
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 12.4.2012 10:58:18
|
|
|
|
BARBI78
|
jupi....dobila včeraj odločbo iz konzilija..evid.št.188 in pokličem 1.dan v maju 2012....super... v juniju potem me čaka špikanje...
|
|
|
|
RE: Ambulanta za neplodnost 12.4.2012 15:04:44
|
|
|
|
drejcisu
|
Kolk časa pa si čakala na odločbo? Moj predlog je dans šel naprej na konzilij za IUI. Ko dobim odločbo naj bi štartala s Femaro in hodila na uz foliklov. Kakšne so kaj vaše izkušnje s Femaro?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?