olana -> RE: NOSEČNOST IN HUJŠANJE (27.12.2011 11:05:29)
|
Ločevalna dieta je zame brez pomena, saj se tako ali tako v želodcu vse zmeša, večno pa tudi ne moreš imeti te diete, ker jih dosti poznam, ki so hujšale po tej dieti in so vse kile nazaj dobile, pa še dodatne. Tako kot je predhodnica rekla, najboljša dieta je zmanjšanje obrokov in poglej da zvečer ješ minimalno, ker gre vse na kile. Šport zelo veliko pripomore k hujšanju, saj gredo kile hitreje dol. Črtaj jaz jim pravim bela živila, se pravi bele moke, izdelkov iz bele moke(uporabljaj polnozrnato), sladkor, riž(uporabljaš lahko basmati), testenine (uporabljaj polnozrnate) sladke pijače, če že piješ vodo ne vem zakaj bi imela okus. Malo si preračunaj, koliko kalorij dobiš samo s pijačo, verjemi da boš presenečena, saj jih pride okrog 500kcal. In še kar nekaj stvari je kar se tiče jedilnika, malo posrfaj pa boš vse našla. Sama sem se v nosečnosti zredila 19 kg, s porodom zgubila samo 6kg in ti lahko povem da sem bila danes prav vesela, ko sem stopila na vago in sem na svojih kilah v 3 mesecih. Tako, da če te še kaj zanime, me kontaktiraj na ZS. Pa srečno.
|
|
|
|