Kity82 -> RE: Septembrke 2012 (6.1.2012 12:31:58)
|
Živjo punce! Še ena septembrčica, 29 let, to bo prvi otrok, predviden rok 1.9., lahko da bomo imeli tudi avgustovčka, ker sem že imela prvi pregled včeraj, in zaenkrat kaže dobro, dobili smo srček in vidno pikico v maternici. Pikica je že kar velika, za 7 tednov predvideno. Meni je dal moj ginekolog kar slikco tako, da jo skoz gledam. Res upam, da bo šlo vse super, bog ne daj da bi šlo kaj narobe! Naslednji pregled imam 26.1 (čez tri tedne) kjer mi bo dal datum še za nuhalno svetlino. Počutim se pa groooozno. Ta teden sem cel na bolniški, sploh ne morem vstat, nič si ne morem skuhat, ker mi je slabo ob vsakem vonju, grozno, sploh ne vem kako se bom spravila delat. Tolaži me misel le na to, da se mi hormonček veselo podvaja in mi je zato vsak dan tako slabo. Tudi krčke imam, ampak take, da jih lahko preživim ampak slabost, o to pa ne, upam, da ne bo tako do konca. Moram se pa pohvaliti, da bruhala še nisem ;-), zdajle spet gruntam, kaj bi si naredila za jesti. Res ne vem, skoz bi jedla edin golaž in polento (brez mesa, samo omakco od golaža:-)) Pa moja služba uh, do zdaj je bilo v mislih samo služba služba, pa še fiksen delavnik imam, in ne morem priti po 8h, kako nej to izpeljem, če bi morala v službo po 11h bi to še nekako šlo. Kako se pa kej ve borite s tem problemom, s slabostjo, vam znese samim kuhat? Učeraj ponoči mi je lubi prinesel ob treh zjutraj ingver za grizljat, da sem sploh lahko zaspala. Vsem, ki si tako želite svoje pikice, vam tako zelo želim, da se vam uresničijo. Vsem puncam, sploh tistim, ki se že dolgo časa trudijo, želim, da dobijo svojega zdravega otročka!
|
|
|
|