primorka85 -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 10:31:05)
|
Pozdravljene [sm=nosecka.gif] Nekaj dni se nisem oglasla tukaj, ker je bla fb-ju tolko čvekanja, da enostavno povsot ne utegnem bit!!! Sicer pa spremljam ponavadi tudi tukaj in ko imam kaj za napisat napišem!! ;)) Upam da se imate fanj in da slabosti (pri tistih ki ste jih mele) se zmanjšujejo!! Pri meni je z slabostmi dosto bolše, zdaj bruham mogoče tu pa tam vsak 4ti dan!! ;))) juhuhuhu Vrtoglavic pa še ni konec, ma mislim da počasi bi moglo tudi to mimo!!! Vidim da že vse počasi nosite nosečniške hlače, jaz pa sploh ne, mam pajkice, se čisto vredu počutim in zdaj ko bo počasi viden trebušče bodo pajkice s tunikami prišle tako do izraza, pa še trebušček bo zelo lepo viden!! Tudi to sem prebrala da vse si kupujete AS, jaz ga nisem mela niti v prvi nosečnosti, zdaj me malo mikate, ma dvomim da ga bom kupil, ker hočem bit pozitivec, da bo z mojo [sm=duda.gif] vse ok, in si nočem delat skrbi!! Srček pa poslušam pri ginekologu, tako da ... Ne bom vas preveč morila z brajnem, fanj bodte, čimbol se razvajajte in pište!!! Čimlepšo [sm=nosecka.gif] vam želim [sm=bravo.gif]
|
|
|
|