RE: Septembrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 7:39:43)

Hej so[sm=nosecka.gif] sem zelo vesela, da ste tudi tukaj še ostale. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja nosečniške hlače so pa res zakon. Jst jih imam že kr dolgo časa. Seveda, ko sem se pa že kr kmalu zredila za 5 kg [sm=jezicek.gif] Je pa res, da tudi mene moti, da imajo te nosečniške hlače tako visok pas in včasih se celo ta pas vidi, ker si ga zaviham dol. No, ja sej najbrž ga bom kaj kmalu zavihala gor čez trebušček [sm=smiley36.gif]
Kar se pa pregledov tiče sem pa jst imela prvega v 9 t, potem sem imela nuhalno v 13 t in drugi pregled v 14 t in tretji pregled imam v 17 t.
pikapoka, te smem vprašati na kateri spletni strani sta naročila AS? Meni se zdi te naše cene res kr malo zasoljene [sm=smiley13.gif]

ernada -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 8:14:27)

Drage punce res nas je veliko na fb ampak tam je zaklenjena skupina in drugi ne morejo brati kaj me pišemo tako da je kar fajn,pa prej se odpiše in vse drugače pa še itak,vsaj jaz pridem pogledat kako ste kaj tuki gor [sm=smiley1.gif] in opažam da ste zeloo pridne tako da kar tako naprej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ninchyy as si najbolje kupi prek bolhe rabljenga,vsaj men se zdi brezveze metat tok denarja stran,ket tko tko če vzameš rabljenga je enako .No to je moje mnenje.

dvafižolčka -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 10:21:39)

Moram povedat, da sem tudi jaz že razmišljala o AS-ju. Pa ni napačen predlog, bom šla tud jaz kar na Bolho pokukat. Sem pa malo prebirala o vaših metuljčkih v trebuhu. Jaz moja že pošteno začutim, le sedem in se nagnem malo naprej, se takoj upirata [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]. Baje da zato ker sta dva, je takoj večja konsistenca.
No, jaz sem se odločila, da bom za zdaj kar na bolniški. Mi je po cele dneve takooo slabo! Sam malo počepnem ali pa se stegnem na prste...[sm=smiley11.gif] Pa baje da jih moram še bolj čuvat, ker sta enojajčna [sm=zmeden.gif]. Kaj pa vem. 11.4. grem v LJ porodnišnico. Me bo tam spremljal dr. Fabjan. Katera pozna? Menda je specializiran za 2x[sm=duda.gif]. Bomo videli kaj bo on povedal.

~pikapoka~ -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 10:37:32)

Ninchyy midva sva ga kupila na ebayu (ebay.co.uk ), s poštnino je bil €34.77 EUR (Seller: B&K Traders Ltd). Zraven pa še gel in baterije. Je prišel v parih dneh, čeprav se je meni zdelo dlje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Midva poslušava morda enkrat na teden ali pa še manj...ravno toliko, da mene malo pomiri [sm=smiley1.gif]
Dvafižolčka upam da te slabosti čimprej zapustijo, to je tisti ta ''slabši'' del [sm=smiley36.gif] morda poskusi s temi zapestnicami proti slabosti, enim puncam pomaga. Meni ni pomagalo žal nič. Od vseh čajev, ingver, te zapestnice, hrana...samo minilo je[sm=smiley1.gif]
Je pa prav fajni občutek, ko zdaj res že vsi vedo da bova dobila tudi midva malo štručko[sm=smiley1.gif]

MalaNeli -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 12:26:45)

jaz pa imam profil, pa sem vseeno z vami. pa mam ta teden še malo doma, ker ma neki prehlajene učke...in sploh ni časa. ne za brat ne za pisat. itak nisem neki najbol pridna tu.
jaz sem šele 14.teden pa se mi zdi da se mi ful vidi.. no vsi vidijo bušija in sedaj vsi vejo da bo.
sem pa tut jaz na bolniški ta mesec, drug mesec grem spet mal pogledat na šiht, da bo neki prevoza...potem bomo pa vidli. odvisno od počutja. bom poskusla še 14dni v juniju it...če bojo naši v službi. pol pa zaključim za letos. uniforme itak ž 7.5.ne bom več spravla nase. športne opreme ž zdaj ne več. tako da bom tk uživala v svojih oblačilih.
drug teden imam pregled. sploh ne vem zakaj hodim na te čudne preglede, ko mi nobeden nič ne pove. povejo mi izvide vode, pa zadnč mi je povedu da mam vnetje (kot da sama tega nism vedla). to je blo pa vse. niti srčka ni poslušu, nevem. ful mi je čudn. saj prejšn gin.je bil čudn....sam tole ...mi je pa še 1x bolj čudno vse skup.
ampak. jaz se odlično počutim. vem da je vse ok... uni pač...morjo to nardit...najrajš bi hodla na 2 mesca na preglede.

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 13:33:02)

pikapoka hvala za info glede AS. Bova res malo pogledala po spletu. Morda se bova pa le odločila za nakup. Samo bom morala tudi jst mojega prepričati, da je to zelo uporabna stvar [sm=smiley36.gif]
Joj boge ste tiste, ki imate še vedno slabosti. Kar se tega tiče, sem jst prava srečnica, ker mi skoraj ni bilo nič slabo. Samo na začetku sem imela jutranje in večerne slabosti, ki pa so kaj hitro minile. Upajmo, da bo tudi pri vsem vam, ki jih še občutite.
Hihihi tudi pri meni v službi zdaj že skoraj vsi vedo da sem srečka[sm=nosecka.gif] Me kr tako malo gledajo in se mi smejijo. Nisem šla vsakemu posebej razlagati novičke, to se itak potem tako hitro širi kot virus [sm=jezicek.gif]
MalaNeli naj te potolažim jst še nikoli nisem slišala srčka pri svoji G. Samo na nuhalni sem ga slišala. In sem bila ful happy. Potem, ko mi je pa moja G pri 2 pregledu naredila kratek UZ pa ni bilo nič [sm=smiley13.gif] niti prvič, ko me je naredila vaginalni UZ nisem nič poslušala

ajdita -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 14:02:30)

hej punce... spremljam redno forum, ampak pisat se pa kar ne spravim... danes imam pregled pri svoji ginekologinji in upam, da mi bo nardila UZ... prejsnji teden sem se namrec prestrasila, ker sem bila v stiku s punčko, ki je naslednji dan dobila peto bolezen... ta naj bi bila pa kužna ravno pred pojavom izpuščajev! sicer kot kaze nisem zbolela, tako da upam, da je vse ok... naj bi bila pa peta bolezen lahko usodna za otrocka pred 20. tednom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] upam, da je vse ok in da sem jo ze (nevede) prebolela. Bruham precej manj, samo se ene dvakrat dnevno, mi je pa se vedno cez dan slabo... ampak proti prejsnjim slabostim, ko sem bruhala tudi po 15x dnevno, je to luksuz, tako da nacrtujem, da grem naslednji teden v sluzbo. Danes sem si morala po nosecniske hlace, ker svojih ne zapnem več. Sicer sem pa vesela, da je pomlad, da se lahko malo več sprehajam po soncku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lepo je biti nosecka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

cuvajte trebuscke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 15:13:15)

Pozdravljene so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Končno sem se tudi sama odločila, da se vam pridružim. Sicer vas spremljam že od začetka, vendar se vam kar nisem upala pridružiti zaradi slabih izkušenj s SS in začetniških težav v tej nosečnosti. Sedaj verjamem, da bo z mojo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse ok. Naj se še predstavim stara sem 31 let, doma imam že enega sončka starega 3 leta, ki komaj čaka na bratca ali sestrico. 19.3 sem imela nuhalno in rezultati so super, 13.4 imam naslednji pregled, pdp pa 26.9.

Lepo se imejte in božajte svoje bušije.

nosečkasrečka -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 16:57:47)

Pozdravljene nosečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]! še ena ,ki se vam pridružuje. Berem vas že od začetka pa mi je nekaj nagajalo z vpisom v forum...evo zdej uspelo. Sem prvič noseča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]..stara bom 30 let in datum poroda imam 23.9.12! Trebušček že pridno raste tako da imam že nosečniške hlače..slabosti so mimo,čeprav jih ni bilo veliko razen da sem bruhala po kavi tko da kave sploh ne pijem..na pregledih je blo do sedaj vse ok..naslednjega imam 7 maja ...mrfologijo..bomo zvedl kaj bo jupi..že komi čakam!

No en lep pozdravček pa lepo se mejte!

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 19:10:04)

Zgleda, da je bil letos res veseli december, saj bo septembra veliko otročičkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jaz še vedno nosim stare hlače saj se nisem zredila, vendar se mi zadnje dni vedno bolj vidi trebušček, pa tudi vsak dan sem bolj lačna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

AS bi tudi jaz imela, sploh za dneve ko se začnem obremenjevati kako je z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], takrat bi mi prišel prav, bom pa šla kar na bolho pogledat.

dvafižolčka -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 20:43:45)

Hokuspokus in Nosečkasrečka, dobrodošle in čestitam za [sm=rozacrtici.gif]
Ninchyy, Hokuspokus, jaz sem moj AS ravno danes naročila preko e-baya. S poštnino vred sem plačala 24 €. Tako je poceni, da še zdaj ne vem, če je to ta pravi AS. Vam sporočim, ko dobim pošiljko.
Ninchyy, ne obremenjuj se in ne razlagaj tvojemu, da je AS suuuper. Ti ga kupi, si ga namesti na trebuh in mu daj naj posluša. Učinek zagotovljen [sm=hudicek1.gif].
Ajdita, toliko si bruhala!? Potolažila si me. Tud jaz kar naprej objemam školjko, čeprav malo manj od tebe.

vtina771 -> RE: Septembrke 2012 (3.4.2012 21:11:17)

dvafižolčka - tudi jaz imam as iz ebaya za 24€ - je pravi ;) sem ga pa skoraj 3 tedne čakala ;(

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 7:28:54)

Čestitke tudi iz moje strani Hokuspokus in Nosečkasrečka za [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] Iiiiii to bo veselo septembra [sm=smiley36.gif]
Dvafižolčka imaš prav kar se tiče AS. Jst ga bom naročila in ko bo slišal [sm=smiley27.gif] bo še vesel, da ga imava. Bom šla kr danes na lov[sm=smiley2.gif] [sm=smiley1.gif]

ajdita -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 7:34:31)

Tudi midva sva narocila AS preko e-baya, dobila sva ga v 5ih dneh pa je bil 25eur. Res sem vesela da ga imam, ker lahko vsakic, kadar me karkoli zaskrbi samo prislonim sondico in sem mirna ;) Tako, da absolutno priporocam! Kar povej tvojemu dragemu, da bo to vplivalo na tvoje dobro pocutje med nosecnostjo ;)

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 8:52:09)

Evo, tudi jst sem ravno zdaj hotela naročiti preko Ebaya AS pa bi naju prišel s poštnino vred 60 $ [sm=zmeden.gif] Kako pa to? Res, da poštnina stane toliko kot sam AS. A bi morala kakšnega drugega prodajalca izbrati? Nisem še nikoli kupovala preko Ebaya pa sem malo zmedena [sm=smiley13.gif] Prosim za pomoč [sm=smiley23.gif]

~pikapoka~ -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 9:07:55)

Jaz sicer nisem sama naročala, meni je moj. On itak stalno nekaj naroča...Preveri od kje ti pošiljajo, ZDA je dražje kot VB, in tudi iz iste države se poštnina razlikuje od prodajalca do prodajalca. Poskusi mogoče z drugim ponudnikom...

epica -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 9:12:18)

Hoj,

Dobrodošle vse nove nosečke, mirno in veselo nosečnost vam želim[sm=smiley1.gif]
Ninchyy, probaj gledat na angleškem ebayu (http://www.ebay.co.uk/), ne na ameriškem, ker so včasih poštnine nižje, mogoče bo bolje... pa če pošiljajo iz kitajske, potem traja okoli 3 tedne da pride k nam, iz Anglije in drugod po Evropi pa en teden ali manj...

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 9:21:28)

Punce najlepša hvala za pomoč!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mažiga -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 9:31:33)

Pozdravljene vse nove članice [sm=smiley36.gif] Nas pa je res cel kup [sm=smiley36.gif]

Jaz sem imela danes pregled- [sm=duda.gif] po rasti prehiteva za 1 teden, po teži pa je povprečen [sm=smiley36.gif] (baje,da ma okrog 182 g). Zredila sem se le 0,5 kg (me je g pohvalil-upam pa,da bo teža do konca tak počasi naraščala [sm=jezicek.gif]).

Naslednji pregled: 9.5.2012

Drugače pa mi je g delal UZ-pokazal vse kar je on videl (jaz vidim le srček,pa nogice,glavico) ostalo pa sem v temi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in se je zelo gibal okrog spolnega organa,pa sem mu kar rekla,da bo naslednjič možu povedal,ker mene ne zanima [sm=jezicek.gif] Se je kar nasmejal [sm=smiley36.gif] Predvidevam pa,da je punčka.....sam se mi ta občutek konstantno spreminja [sm=smiley1.gif]

Bodite pridne,pa božajte bušije [sm=smiley36.gif]

primorka85 -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 10:31:05)

Pozdravljene [sm=nosecka.gif]
Nekaj dni se nisem oglasla tukaj, ker je bla fb-ju tolko čvekanja, da enostavno povsot ne utegnem bit!!! Sicer pa spremljam ponavadi tudi tukaj in ko imam kaj za napisat napišem!! ;))

Upam da se imate fanj in da slabosti (pri tistih ki ste jih mele) se zmanjšujejo!! Pri meni je z slabostmi dosto bolše, zdaj bruham mogoče tu pa tam vsak 4ti dan!! ;))) juhuhuhu
Vrtoglavic pa še ni konec, ma mislim da počasi bi moglo tudi to mimo!!!

Vidim da že vse počasi nosite nosečniške hlače, jaz pa sploh ne, mam pajkice, se čisto vredu počutim in zdaj ko bo počasi viden trebušče bodo pajkice s tunikami prišle tako do izraza, pa še trebušček bo zelo lepo viden!!
Tudi to sem prebrala da vse si kupujete AS, jaz ga nisem mela niti v prvi nosečnosti, zdaj me malo mikate, ma dvomim da ga bom kupil, ker hočem bit pozitivec, da bo z mojo [sm=duda.gif] vse ok, in si nočem delat skrbi!! Srček pa poslušam pri ginekologu, tako da ...

Ne bom vas preveč morila z brajnem, fanj bodte, čimbol se razvajajte in pište!!! Čimlepšo [sm=nosecka.gif] vam želim [sm=bravo.gif]

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 12:10:03)

Jaz sem včeraj iskala AS na bolhi pa vidim, da se ga bolj splača naročit novega preko ebaya, tako, da grem kar v akcijo.

Puncam, ki je še vedno slabo želim, da se slabosti čim prej končajo saj bi bil že čas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Mene je na srečo že minilo.

botticelli -> RE: Septembrke 2012 (4.4.2012 12:41:47)

pozdravljene nosečke

Še ena septembrka, stara 39, 4. nosečnost, doma pa še nimam otrok. Resnično upam in verjamem da tokrat dočakava najino največjo srečo, ki bi naj prijokala na svet okoli 23.9.

Rezultati z nuhalne so odlični, prav tako moje počutje, tako da začenjam intenzivno uživati nosečnost.

FB profila žal nimam, tako da upam da bo tudi tukaj "pestro".

Kako ste me sedaj nakurile s tem AS. Ampak mislim da zadeva vseeno ni zame, ker bi bila priklopljena 24/7 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in bognedaj da kdaj nebi TAKOJ najdla utripa.

Nosečniške kavbojke že imam, čeprav še vedno lahko nosim svoje stare (namontiram samo podaljške na gumb).

Zaenkrat bodi dovolj pisanja, grem vas raje še brat da vas bolje spoznam

uživajte

butt3rfly -> RE: Septembrke 2012 (5.4.2012 6:49:54)

dobro jutro, vse srečke nosečke[sm=smiley1.gif]

po dolgem času se še tle majčkeno oglašam. moram rečti, da smo na fb zelo zelo pridne, debate tečejo sto na uro, toda vseen še vedno redno spremljam ta forum[sm=smiley1.gif]

vse nove nosečke, dobrodošle med nami[sm=smiley1.gif]

trenutno sem v 18. tednu. baušek je res ogromen. že dolgo časa spim samo na levem ali desnem bogu, ker drugače ne gre. ubogi moji kolki[sm=smiley22.gif] bebico tu pa tam občasno čutim, ampak je res še vse tako fejst nežno, da včasih še vedno ne vem, če je to res to ali ne. čakam na prve konkretne brce. v prvi nosečnosti so se pojavile pri 20ih, v drugi pa pri dopolnjenih 18ih tednih. komaj čakam[sm=smiley1.gif] drugač pa pridno uporabljam AS, da prečekiram našo bebico.

samo počutje je kolker toliko ok, razen kar pogostih glavobolov, ki me mučijo vsakih par dni. sedaj pa čakam na 17.4., ko imam naslednji pregled. jeeeeej, komaj čakam[sm=smiley1.gif] nevem, ali bo to že morfologija ali ne. pustimo se presenetiti[sm=smiley1.gif]

vsem nosečkam želim lep dan. pridno cartajte in božajte svoje bušije. pa čimveč se pustite razvajati[sm=smiley1.gif]

Čarobnica -> RE: Septembrke 2012 (5.4.2012 9:26:54)

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

po dolgem času se še tle majčkeno oglašam. moram rečti, da smo na fb zelo zelo pridne, debate tečejo sto na uro, toda vseen še vedno redno spremljam ta forum[sm=smiley1.gif]

Kako se vam pa lahko pridružim bejbe še na FB??
Č

butt3rfly -> RE: Septembrke 2012 (5.4.2012 10:03:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Čarobnica

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

Kako se vam pa lahko pridružim bejbe še na FB??
Č

dodaš me na fb kot prijatelja, nato pa te jst dodam v skupino[sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>