ajelka -> RE: Septembrke 2012 (3.3.2012 9:54:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: modra82 ginekologinja mi je našla 9 cm veliko cisto in to me zelo skrbi, čeprav je rekla, da ponavadi to samo od sebe izgine. A ima katera kakšno tako izkušnjo? Modra 82, tudi meni je na prvem pregledu našla cisto, sicer je bila precej manjša od tvoje (3 cm). V sredo sem bila spet na pregledu, pa je menda že (skoraj) izginila - nisem čisto prepričana, ali je ali ni, ker sem se itak osredotočala samo na [sm=duda.gif] in ali je z njim vse ok [sm=smiley36.gif]. Mi je pa rekla, da so te zadeve kar pogoste in da v večini primerov izginejo same, tako da nič skrbet. Sicer pa lep pozdrav vsem novim in čestitke vsem za uspešno opravljene preglede [sm=bravo.gif]. Jaz pa nestrpno upam in čakam, da bo slabost minila. Ni sicer zelo hudo, ampak je relativno nadležno, sploh ker še nisva nikomur povedala, pa je potem v službi malo težko razložit, zakaj sem tako bleda in zakaj mi vse smrdi. Zadnje dni so se mi začeli tudi glavoboli, pa tudi jaz sem zelo žejna - še kak teden nazaj sem se sekirala, da ne pijem dovolj, zdaj sem pa kot kaka kamela [sm=smiley36.gif]. Poleg tega pa sem zelooo utrujena. Pogosto se mi dogaja, da popoldne sploh nič ne morem delati, samo ždim na kavču in sem preslabotna, da bi se sploh premaknila, ali pa prespim cel popoldan, potem pa brez problema še celo noč. Zdaj pa ne vem, ali je to zaradi nosečnosti ali me daje spomladanska utrujenost. Ima še katera take težave?
|
|
|
|