|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
19.2.2012 13:06:19   
dspela
Midva pa če bova šla tja, bova vrjetno vzela cd.

Oprosite, ker vas s tem morim...ampak moram da ti ven iz sebe.

Meni pa bosta mož in tašča vse živce pobrala. user posted image  Sta šla ob 9 k maši, za bratranca od mojega moža(je že od tega 11 let ko se je z motorjem ubil) in še zdaj ju ni domov. Maša je trajala 1 uro. Ob 10 je tašča klicala, da še gresta stricu in teti ( tastovem bratu in njegovi ženi) in da bosta samo pol ure ta. Zdaj pa je ura 13. Zraven je še šla druga teta(tudi od tastovega brata žena). Peljal pa je moj mož.
Pa še mož ima doma telefon, tašča se ne javi...sva oba s tastom jo klicala...zdaj pa vedi kaj se dogaja...se je naredilo jim kaj ali kaj. Pokliče pa ne nobeden.user posted image

Ne vem kaj imajo tam za delat 3 ure. Jezna pa sem na moža, ker ne more reči gremo. Saj je on peljal in avto njegov.  Bi imeli 1 uro dovolj. Midva pa imava kosilo pripravljeno.

Vem, da se ne smem sekirat, ker je za pikico slabo. Ne morem si pomagat. Sem mislila, kako bo fajn, bodo okoli 11 doma in bova malo dopolneva in popoldne priživeli skupaj...jaz, mož in pikica. Včeraj je mož dela...zdaj sa mi cel popoldan pokvarla.

Že slišim , da sta prišla...končno...zdaj pa bo slišal.sem jezna kot hudič user posted image

< Sporočilo je popravil dspela -- 19.2.2012 13:07:15 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.2.2012 13:21:51   
Kity82
Čim manj se sekirat, čim manj!

Malce pozna sem z odgovorom, mene je na podlagi res slabega počutja na urgenco napotil ginekolog. Pa tudi bruham ne toliko, bolj imam težave z želodcem, res takšne slabosti kot sem jo imela jaz ne privoščim nobeni! Od 5. do 14. tedna nonstop ni človeško res. Tri tedne sem od tega samo ležala. V urinu sicer nisem imela ketonov, dehidrirana nisem bila, ampak sem shujšala že cca 7 kg in zgledala res slabo, tako da so me priklopili na flaške. In ne se bat, če bo kaj takega potrebno, eno noč prespiš in si vsaj mal nafilan z vitamini.
Sedaj grem v 14. teden in se počutim malce boljše, res upam, da bo šlo samo še na boljše. Moram rečt, da jst vode nisem mogla pit, pila sem čaje, in pomojem sem si z njimi še poslabšala želodec. Par dni zdaj pijem jožefov vrelec (donata še ne morem) in je precej boljše. Slabost mineva, še želodec spravim v red in bom presrečna!
Že dons sem, ker mi je ratal nalakirat nohtke. Sliši se smešno, ampak ko ti rata to po 10.tednih, uau :-)

10 min za nuhalno!!!! Koza! Mislim, jasno, da ste razočarane. Jaz sem bila na nuhalni v ginekologiji Bežigrajski dvor in je bila zdravnica super. Notri sva bila 45 minut, res da nisva dobila filmčkov in teh stvari, niti nisva vprašala zanje, pa da nisva še zvedla spola, ampak smo se pa posvetili pikici v celoti. No ampak tut 10 minut je dovolj, da se vse pomembne stvari določi.

Srečno vsem na nuhalni in res vse pikice sedaj pripeljemo do konca! Nočem več prebrati žalostnih novic.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.2.2012 17:23:07   
dspela
Punce, jaz sem v veliki dilemi. Z možem sva se menla, kam bi šla na NS. In je rekel, da bi šla kr k Dr. Strah. Mene je pa malo strah, da bi se tja naročila in bi šlo spet narobe vse, kot je šlo 2x, ko sem bila pri njej naročena, pa nisem prišla do tja.

Mislite, da je moj strah odveč?

(odgovor članu Kity82)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.2.2012 17:34:57   
Jasminora
dspela, jaz bi se drugam naročila predvsem zaradi vseh pritožb, ki sem jih o njej prebrala. Čisto zraven imaš tudi Kaliste, dr. Ksenija Šelih, ki je zelo prijazna, vzame si čas, cen so pa ital iste.
Drugače pa razmišljaj, da bo tokrat vse dobro in ne pusti strahu, da ti odvzame veselje v pričakovanju otročička. Sama na žalost tudi vem, kako hudo se je soočiti z izgubo, vendar gre. Po štirih neuspelih nosečnostih je tokrat vse bp in enostavno verjamem, da bo tako do konca.

Drži se. user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.2.2012 17:41:25   
špica84
POskusi pri Pušenjaku

Jaz vem,da me ona več ne vidi.Ko sem bila leta 2010 si je full več časa vzela in sem bila zelo zadovolna.Zdaj pa katastrofa

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.2.2012 20:36:14   
megyboznik
Punce, kot sem že 100krat napisala, še enkrat ponavljam: samo ne k STRAHOVI!!!!! NE, NE in NE! Vidim, da se še kr ni poboljšala!!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.2.2012 20:37:16   
bejbibu
Čer punce***
Glede NS, jaz priporočam dr. Pušenjaka, sva bila prvič tam in greva tudi sedaj (28.2.)! Res je bilo super, vzel si je čas, vse pregledal zraven razložil...v glavnem super!! Upam, da bo tudi se daj tako!!!
10 min se pa tudi meni zdi malo premalo za dober pregled NSuser posted image !!! Jah nimaš kaj, takšni so nekateri dohterji, ko samo denar vidijo vse ostalo pauser posted image ....na žalost!!!

Vsem želim uspešne preglede!!

Fajn se najejte krofov, jaz sem se jih že tako da mi iz ušes ven gledajo....če jih imam pa tako rada user posted image user posted image user posted image !!!

Lep večer vsem****

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.2.2012 7:33:29   
Ninchyy
Jutro bejbe. No, jst sem pa danes končno dočakala D dan, ko imam prvi pregled. Malo bom še počakala predno bo ura 9:45 user posted image  Poročam kaj sem zvedela. Upam, da bo vse good, ker me je še vedno strah. Čeprav si govorim, da me ne sme bit user posted image
Kar se pa dr. Strahove tiče, sem pa že enkrat omenila, da tudi jst ne bi šla na NS k njej. Sem že veliko slabega slišala tudi iz strani prijateljice.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.2.2012 7:40:59   
mmojka
Pozdravljene,

drugače sem oktobrka ampak vas sem ter tja malo preberem pa imam eno vprašanje za tiste, ki ste se za NS naročile k dr. Pušenjaku. Koliko prej ste poklicale za datum? Jaz imam namreč 1. pregled šele v 10. tednu pa me skrbi, da ne bo takrat že prepozno, da bi dobila datum za NS pri njemu. Če je gužva bi potem klicala že kar prej.

Aja, v prvi nosečnosti sem šla k Strahovi... pa ne bi več!

Hvala za odgovor in vsem user posted image  čestitam ter vam želim čudovit preostanek nosečnosti.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.2.2012 7:49:24   
ernada
No koncno prispela do rac. mi smo pa v soboto zjutraj pristali na urgenci rjavi izcedki z petka na soboto so se kar stopnjevali.Na urgenci vsa zivcna,pa ceprav me je moj hotel zamotit ni slo.No koncno me pregledajo hehe ugotoviva da sva z ginekom soseda jupi pa rece pikica je superca raste ko goba po dezu in srcek bije brez problemov imam pa mocno vnetje tako da sm dobila tabletke in kremo canasten ce stem nebo slo pa naj pridem po mocnejse. In da ce bom kaj rabila naj ga kar poklicem izvaja pa tudi akupunkture. tako da smo ok jupi.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.2.2012 8:05:40   
planinka1
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Pozdravljene,

drugače sem oktobrka ampak vas sem ter tja malo preberem pa imam eno vprašanje za tiste, ki ste se za NS naročile k dr. Pušenjaku. Koliko prej ste poklicale za datum? Jaz imam namreč 1. pregled šele v 10. tednu pa me skrbi, da ne bo takrat že prepozno, da bi dobila datum za NS pri njemu. Če je gužva bi potem klicala že kar prej.

Hvala za odgovor in vsem user posted image  čestitam ter vam želim čudovit preostanek nosečnosti.

Jaz sem klicala skoraj tri tedne prej, pa nisem dobila termina, ker baje dela nuhalno v Dravljah samo ob torkih. Tako grem sedaj v porodnišnico k dr. Tul Mandić, h kateri se naročiš pri isti sestri kot za Pušenjaka.

Končno sem se vam tudi sama pridružila, čeprav vas berem že od začetka. Moji podatki za seznamček: planinka1, 27 let. 1.user posted image , 0user posted image

, 20.3., 29.2., Ljubljana
, PDP 10.9.

< Sporočilo je popravil planinka1 -- 20.2.2012 8:06:54 >

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.2.2012 10:27:54   
bejbibu
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Pozdravljene,

Jaz sem se naročila že zelo kmalu! Že v decembru, torej 2 meseca prej!!!
Ti kar pokliči, čimprej da boš dobila datum!!!

Srečno!!!

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.2.2012 10:41:09   
bejbibu

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

26.8.
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /9.2./??
28.8.
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /23.2./9.2.(NS)/Ljubljana
30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /27.2./17.2.(NS)/Brežice
1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /20.3./16.2.(NS)/Ljubljana
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.3./okolica NG
2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image /7.2./okolica Vrhnike
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./??
3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /17.1./Koroška
4.9.
tina990/21 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./20.2.(NS)/??
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /14.3./28.2.(NS)/Kranj
5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.3./28.2.(NS)/Celje
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /5.3./Ljubljana
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image /26.1./Primorska
pikapoka21/21 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./16.2. (NS)/??
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/Izola
6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /31.1./Ruše
7.9.
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /27.1./??
8.9.

pa3sha/26 let/9.2./2. user posted image /1user posted image user posted image /26.3./27.2.(NS)/okolica NM
anonimna/35 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /3.2./Ljubljana
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /6.2./Sicilija,Katanija

epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /20.2./23.2.(NS)/okolica LJ
9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /21.3./27.2.(NS)/NM
10.9.
Pajama/29 let/2. user posted image /0 user posted image
/27.2./3.3.(NS)/okolica MB
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./5.3.(NS)/Velenje
planinka1/27 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./29.2.(NS)/Ljubljana
11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./1.3.(NS)/okolica KR
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /5.3./Goriška
pi*ka nogavička/??/3. user posted image /2 user posted image /2.2./??
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /3.2./??/
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /??/??
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./28.2.(NS)/Ljubljana
12.9.
marmot/23 let/1. user posted image /0user posted image /7.2./??/okolica CE
13.9.
14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /16.2/okolica LJ
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image /20.2./okolica LJ
n a n i/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/5.3.(NS)/okolica LJ
15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /26.1./Žalec
balance/25 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /13.2./Primorska
16.9.
nella23/23 let//1. user posted image /0user posted image /3.2./??/okolica NG
17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.4./12.3.(NS)/okolica CE
18.9.
anonimna/??/??/??/??/??
acegirl/26 let/2. user posted image /??/??/??/??
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./7.3.(NS)/MB
19.9.
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /15.3./5.3. (NS)/okolica CE
Aančka/24 let/??/??/3.2./??/??
Anja024/24-25 let/2. user posted image /1user posted image /13.3./??/??

20.9.

MaliPolžek/27-28/1. user posted image /0user posted image /31.1./Postojna
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /6.2./okolica LJ
Jasminora/??/3. user posted image /2user posted image user posted image /17.2./14.3.(NS)/??
21.9.
22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /14.2./Koroška

radirka/21 let/1. user posted image /0user posted image /29.2./??/okolica NG
Marhzeljka/23 let/1. user posted image /0user posted image /6.3./7.3.(NS)/Ivančna gorica
23.9.
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/okolica CE
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image /29.9./okolica MB
COFKA28/??/1. user posted image /0user posted image /??/??/??
Ninchyy/29 let/1. user posted image /0user posted image /20.2./??/Domžale
24.9.
25.9.
skrivnost/28 let/1. user posted image /0user posted image /16.2./??/??
Anonimna/??/2. user posted image /1user posted image /??/??/MB
26.9.
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /??/??/Velenje
dspela/26 let/3. user posted image /0user posted image /16.3./??/okolica CE
27.9.
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /??/okolica LJ
*zmajčica*/25 let/3. user posted image /1user posted image user posted image /28.2./Bela krajina
28.9.
Žaba74/38 let/1. user posted image /0user posted image /9.2./??/Gorenjska
29.9.
30.9.

x.9.
marmot/??/??/??/??/??
naja6/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.2./16.3.(NS)/MB
bubal/??/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/??/??

SKUPAJ NAS JE :

65

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image

anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image
netopirčekuser posted image
niriuser posted image
_saskia_user posted image
ana88user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.2.2012 11:15:42   
MaliPolžek
Živjo punce user posted image

No, da se po dolgem času še jaz pofočkam user posted image moj prehlad kar ni in ni hotel stran, zato sem bila dva tedna na bolniški... moram rečt, da mi je zeeeeelo pasalo! Naspala sem se in  pozdravila sem se! Se hecam da sem zdaj Zdravko Dren! Mislim, da sem res rabila ta tva tedna... čeprav me v službi vsi sumičavo pogledujejo v trebuh user posted image ampak bojo morali počakati še tri tedne. Sedaj sem namreč začela z 10. tednom, počutim se odlično! No, rahle slabosti, rahlo utrujena, (baje) rahlo sitna (nič ne vem o tem in vse zanikam!!! user posted image )... ampak drugače pa res... odlično!

Naslednji teden imava drugi pregled, ki bo baje bolj natančen..kri, urin. Ful se že veseliva, ker bo najin polžek baje velik že okoli 5 centimetrov kar je ogormen napredek od prvega pregleda, ko je bil velik 8 milimetrov. Dejansko bomo videli miiičkanega user posted image .. komaj čakava. Potem bo pa itak že nuhalna. Jaz hodim v ginekologijo Bežigrajski dvor, k dr. Jeričeviću in sem super zadovoljna. Tako je prijazen, sproščen, veeeedno pripravljen na mojih 1000 vprašanj, pomiri me in kar je najbolj pomembno - zaupam mu.... tako da bom tudi tam opravila nuhalno. Je bila moja sestra pri obeh nosečnostih tam in je bila zelo zadovoljna. Sicer nuhalne ne opravi dr. Jeričević, ampak ena zdravnica. Baje da je prava klepetulja in ti vse sproti razlaga user posted image

Drugače pa kooomaj čakam, da bom lahko v službi vsem povedala da sem user posted image mislim da bojo vsi ful veseli. Po drugi strani pa kar čakajo kdaj bom naznanila user posted image   oktobra sva se namreč z mojim dragim zaročila, maja bo poroka, z izpiti sem zaključila... user posted image   jaz pa pogledujem trebuh, počutim se kot en krof (no, res je da sem se jih konkretno najedla) in se sprašujem kdaaaaaj bo videt nosečniško "bunko". Trenutno zgledam kot napihnjen bajsk user posted image
se mi pa zdi, da zdaj ko ratuje tako rahlo trd trebuh.. da mi je šele zdaj res kapnilo da jaaaaa, NOSEČA SEM... nekdo živi tam in me bo začel kmalu opozarjati nase user posted image

Super..komaj čakam!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.2.2012 11:18:34   
Ninchyy
Hej srečke user posted image   Pa je prvi pregled za mano. Končno!user posted image  Vse je uredu in sem zelo zelo vesela user posted image user posted image  Plod ustreza tednom tako, da sem zdaj v 10 tednu. Je pa res hudo, ko vidiš malo pikico kako ji srček utripa. Noro! To je nekaj najlepšegauser posted image user posted image
Aja bejbibu za seznamček (ki si ga ravno posodobilauser posted image )  imam nov datum PDP je 28.9. (zgleda, sem računala po drugem koledarčku kot moja G) za naslednji pregled sem naročena 22.3. in hkrati imam tudi NS.
Moram pa pohvalit svojo G Polona Jerman Kačič, danes je bila zelo dobre volje, ker se je celo smejala. Ponavadi je vedno tako resna in zadržana. Danes je bila fantastično. Tako, da sem zelo zadovoljna user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.2.2012 11:24:01   
MaliPolžek
user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee Ninchyy!!! A ni super ko vidiš srcček? In ko ga slišiš!!! Verjamem da si zdej kot nova..pomirjena, srečna! In prav je tako!

Drugače pa sem zasledila da sva obe v 10. tednu user posted image   sicer je meni na prvem pregledu določil PDP 23.9, ampak bom vidla čez en teden če ga bo kaj premaknil .. drgač pa ful fino, da je ena tako kot jaz noseča user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.2.2012 12:46:44   
Kity82
Mali Polžek
jaz hodim v isto ginekologijo in zdravnica na nuhalni je super! Res je prava klepetulja in ful se ti posveti, midva sva bila res zadovoljna!

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.2.2012 13:55:44   
MaliPolžek
a res?? user posted image no super je slišati še kakšno pozitivno mnenje .. joj, komaj čakam naslednjo sredo!

(odgovor članu Kity82)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.2.2012 16:09:40   
Ninchyy
Hej MaliPolžek. Ja super, da sva kr dve, ki naj bi bili enako noseči user posted image  Sem pa res ful pomirjena, ko sem zvedela, da je vse ok. Kr skala se mi je odvalila od srca user posted image
Sva se pa odločila, da greva danes povedati staršem. No, njegovi mami. Mojim bova jutri povedala. Upam, da bo vesela. Sem pa kr njega zadolžila, naj pove. Tudi pri mojih. Hihihihihihi me je pa hecal... prav bom jst povedal, tebe bom pa skril za zaveso user posted image user posted image  Poročam kakšna bo reakcija. Upam, da dobra user posted image  Za moje sem 1.000.000 % da bodo, ker mami že non-stop govori o otrocih. Včasih imam občutek, kot da ve, da sem user posted image  Prav tako me gleda in ne vem... Še zadnjič okoli novega leta (ko še nisem vedela, da sem srečka user posted image ) sva šle kupovati krilo. In mi je rekla, vzemi si eno številko večjega, ker kaj pa če boš user posted image kmalu. In kaj hitro se ti bo trebušček poznal in krilo ti bo premajhno. Seveda je nisem poslušala in sem vzela normalno številko. Dvomim, da ga bom lahko zdaj kmalu oblekla user posted image user posted image  

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.2.2012 16:16:13   
loribu
Se vam pridružuje še ena nosečka user posted image  Prvi pregled imam sicer šele 1.3., datum poroda pa naj bi bil 26.9., če se ne bo še kaj spremenilo. Luštno vas je brat. user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.2.2012 19:06:11   
Minimiš
Živjo srečkeuser posted image !
Res dolgo se vam nisem javila, berem pa vas še kar redno.
Za mano sta prvi uradni pregled in danes nuhalna. Vse je BP, nuhalna je sicer malo nizko razmerej(ha...zaradi starosti verjetno),ampak še vedno ok! Smo pa bili kar vsi trije v Domžalah pri dr. Šelihovi in smo bili zelo zadovoljni, si je vzela čas, ful je prijazna.....user posted image user posted image
Sem pa videla, da se pogovarjate za NS k Pušenjaku. Jaz sem klicala kak teden nazaj, ker sem se tudi hotela k njemu prijavit, pa je na počitnicah do konca meseca in bi bilo potem že prepozno.

Je pa z user posted image , vse OK, najlepše je slišati srček in kako pleše po trebuščku.user posted image user posted image user posted image Nisva pa nič vprašala kaj bomo dobili, ker moj nočeuser posted image .

Lepo vas je brati da viditesvojeuser posted image  in user posted image , in srčno upam, da se be bo nobena več poslovila!!!!

bodite srečke še naprej, papa

(odgovor članu loribu)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.2.2012 20:08:07   
egleria
super za lepe novičke. lepo je prebrat novičke o srčkihuser posted image

meni se zadnja dva dni kr fajn pozna trebušček.. tk da bom zelo težko skrivala če me kdo kaj vprašauser posted image

(odgovor članu Minimiš)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.2.2012 20:12:15   
MalaNeli
to s trebuščki...a ste prepričane da se ne sam vam tako zdi?
evo...sm za finto se slikala prejšni mesec 18. in včeraj, 19. pa sem primerjala sliki. NI RAZLIKE. mogoče se samo jaz kdaj tako počutim. ali pa sem napihnjena.
mogoče je tut pr vas tako...ste se probale slikat in primerjat?

PA ŠE TO!!!
ZELO MI JE ŽAL ZA VSE KI STE ZGUBLE VAŠE user posted image nobeni ne prvoščim tega.
Ampak...na srce vam polagam PUNCE - POZITIVNO RAZMIŠLJANJE! VSE BO VREDU, SAMO VERJETI MORATE V TO.

Ker jaz ko berem te vaše poste...in sem danes sanjala da sem zgubla user posted image .
Ni blo fajn. Cel dan nek butast filing.
Zato vas bom dala tut za neki časa na stran, ker očitno to pr men ful vpliva na podzavesti.

PA ŠE ENKRAT, RESNO...VERJEMITE V SKRIVNOST...VSE BO TAKO KOT MORA BIT!

Pa lep večer še naprej.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.2.2012 20:13:26   
tina990
oila nosečke...
se spet po dolgem cajtu javljam... danes sm mela NS, je hvala bogu use ok.. user posted image user posted image NS so mi namerli 1,3.. je bil pa preveč živahn za kako lepo slikco posnet.. =))user posted image user posted image PDP je reku da je 2.9. sm pa v 12, 1/7 tednu...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.2.2012 9:59:41   
epica
Hoj nosečke!

Vas sicer pridno berem, pišem pa prav nič.. Pa s ekončno malo javim.

Včeraj sem imela prvi pregled pri svoji G, sem pa že v 11. t. Ker se mi je zdelo težko čakati tako dolgo da bi videla srčka, sem šla v 8. t na samoplačniški pregled v Dravlje. Kakorkoli, pregleda sem se veselila, saj sem upala da bom videla že precej večjo pikico, da bom zdravnico lahko tudi vprašala če je dovolj velika da grem ta teden na NS (ker sem tako tudi naročena). No, v ordinaciji moja zdravnica nima UZ, mi je dala napotnico da pridem k njej v porodnišnico in mi bo naredila UZ, naredila mi je navaden ginekološki pregled. Ob koncu pregleda sem pa povedala da sem že šla na en samoplačniški UZ, ker sem si želela videti da je s pikico vse OK in da bije srček. Ginekologinja je odreagirala tako, da je rekla "Aha, pol pa itak ne rabte h men hodt!", vzela napotnico za UZ in jo vrgla v smeti..user posted image Sem bla tok šokirana da sploh nisem nič mogla rečt.. Potem ko sem šla že ven, sem se premislila in šla nazaj in se jih ful opravičila in rekla če vseeno lahko naredi tisti UZ, da sem se ga že res veselila. In me je samo nakurla da kaj se pa imam za veselit UZ.. Potem mi je še spustila eno pridigo, da dela v tem poslu že 34 let in da že vse tipe ljudi pozna in da mi biologi smo pa itak čist posebni, in da se ljudje sploh ne zavedajo kaj pričakujejo, ker na koncu dobijo eno nebogljeno bitje, ki je se pol leta samo dere.. To niso besede, ki jih ženska, ki je prvič noseča, in ji je vse novo in razburljivo, rada sliši od zdravnika.. Bla sem čist iz sebe.. Na koncu sem sicer dobila napotnico za UZ, ampak šele za 9.3. ... Obup!. Če bi me v osnovi naročili v 8. t, tako kot veliko večino nosečnic, sploh ne bi bila v tej zmešnjavi.. Ker mam že v službi probleme, pa vsi ti hormoni mi šibajo po telesu, sem se po tem čist zjokala... Ko bo te nosečnosti konec bom menjala G, pa če se prelomim na pol! Pa naj bo še tako grozno dobra zdravnica in specialistka, to ni noben odnos!

Tko, sem se morala mal spucat :) A vi mogoče kaj veste kako je z iskanjem G v Ljubljani? Baje je grozno pomanjkanje, tako da je menjava precej težka naloga...

Vesel pustni torek! user posted image

Aja, ste kej maškare? Mi smo se v službi zmenil, in nas je kar nekajuser posted image

(odgovor članu tina990)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!