|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
8.2.2012 9:10:20   
netopirček
halo babe
nažalost me lahko izbrišete iz seznamčka. v nedeljo sem začela krvaveti... ni bilo več pomoči! želim vam, da bi čim bolj uživale v nosečnoati in s svojimi bebikami!cmok vsem...
papa user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.2.2012 9:31:14   
~pikapoka~
netopirček user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal. Vem da ni besed, ki bi te zdaj potolažile. Želim ti le, da čimprej spet zagledala plusek, do takrat pa si vzemi čas zase in za svojega dragegauser posted image user posted image
megyboznik tudi midva že imava nekaj časa kupon za tridnevno razvajanje v toplicah. Morda je bolje da počakaš da kritični tedni minejo in gresta okoli 13,14 tedna. Jaz sem se posvetovala s svojo G in mi je rekla: da ne priporoča savne in jacuzija, če pa se že kopam naj bo to kratko, s tamponom in pa predlagala mi je eno kremico( VITAgyn C-pomožno sredstvo pri zdravljenju in preprečevanju bakterijske vaginoze in ponavljajočih se okužb sečil). Midva greva, ko bom v 14t.
user posted image user posted image za vse opravljene preglede in user posted image za user posted image za tiste, ki še čakate. Vem da je težko čakati, sama sem čakala 5 tednov a potem ko vidiš to malo bitjece kar pozabiš kako dolgo je bilo čakanjeuser posted image
pridno božajte bušije

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.2.2012 9:58:01   
Pajama
Dobro jutro na ta naš kulturni praznik!

netopirček
: Žal mi je za tvojo pikico, vendar glavo gor punca! Z nami je začela tudi princess, ki jo zdaj spremljam pri februarkah in ravno danes je sporočila, da je spet zagledala +. Ne obremenjuj se preveč, ker taka je narava. Malo si spočij in že ta mesec veselo user posted image , da se spet prikažeta user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
megyboznik: Malo se pozanima, za kakšne vrste razvajanje gre. Midva sva šla v kopel v Banovce in tam imaš možnost, da si dotočiš vročo ali hladno vodo. po moje lahko celo prosita, da vama namešajo mlačno kopel. Pp moje ni ravno finta v vroči vodi, ampak v celotnem doživetju. Ambient in mehurčki. Midva sva dobila še narezano sadje, čaj, penino... Pred namakanjem pa si nabavi tiste tampone za zaščito nožnice pred bakterijami.

Čestitke še vsem za operavljene preglede in vsem novim...mislim, da se nam je Tina pridružila?

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.2.2012 13:43:57   
mavrica72
egleria - sem ga iskala točno tako kot opisuješ - tik nad sramno kostjo, pa vedno imam sigurno dovolj namazano z gelom, da dobro drsi. Vedno najdem utripe, ampak vem da so to moji, ker so prepočasni. Mi je pa prav čudno, da najdem utripe tako na levi kot na desni strani, od včeraj pa sem še enega našla - točno pod popkom user posted image .
Mislim, da bom počasi prenehala s tem iskanjem, ker ne vem kje naj sploh še iščem user posted image

megyboznik - sem bila sama na istem v prejšnji nosečnosti. Ravno tako sem imela bon za romantično kopel v dvoje, ampak sama sem ga zaradi preventive raje odstopila drugim. Ne vem, jaz bi vprašala najprej za mnenje Gin.

netopirčekuser posted image user posted image user posted image  - zelo mi je žal, da se ti je moralo to zgoditi. Upam, da ti bo čimprej spet uspelo zanositi in boš hitro pozabila to neprijetno izkušnjo.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.2.2012 19:33:14   
Majčaa
zasnežen pozdrav souser posted image !!
Končno imamo malo zime, za kar sem zelo vesela, saj imam rada sneg user posted image
netopirček, user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed s katerimi bi te lahko potolažila, ti pa vsekakor želim čimprejšnje okrevanje in kmalu spet user posted image pošiljam pa ti še user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem izvedela, da imam nuhalno 7.3., tako da se bom še načakala do tej user posted image ampak bo že minlo.. slabosti se malo umirjajo, tak da upam da kmalu ponehajo user posted image

Lep zimski pozdravček vsem in čimmanj težav..user posted image

papa

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 755
8.2.2012 20:47:42   
marmot
Pozdravček vsem!
Včeraj sem bila na prvem pregledu in ugotovila da moja pikica ni glih tak velika kot bi po mojih izračunih mogla bit, ovulacija je očitno kr dost zamujala...ampak sej 9mm je pa tud že kr nekiuser posted image user posted image ...mam pregled čez dva tedna, da vidimo če je vse vredi. Zdej pa spet to čakanje in ko sem se že veselila da se bodo slabosti počasi končale, se bojim da so se komaj dobro začele...
Lepo preživite te mrzle dni...js jih najraje z čajom v roki, lepo pod odejo.

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.2.2012 13:08:46   
jana84
Hej, hej!

Kako ste kaj?
Nimam časa prebrat vsega kar napišete, ampak oglasla se bom pa vseeno.

Jst se čist nič nosečniško ne počutim - še tiste slabosti ki so me obhajale če sem prepozno popoldan/zvečer kaj pojedla so izginle...Še prsi me ne bolijo več...Ne vem...
Verjamem da je z našo pikico vse v redu in bo v ponedeljek na pregledu že večja kot je bla na zadnjem pregledu in bo šlo naprej vse tako kot mora...

nič, šibam naprej po opravkih - kosilo bo treba skuhat za lakom lačne, pa diplomo sem es lotila delat, tako da je dela kar precej...

uživajte in se kaj tipkamo...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu marmot)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.2.2012 13:26:41   
Pajama
No, danes pa nismo preveč čvekasete...

A te aparature ste si kupile, ali "podedovale"? Meni se zdi zadeva precej draga, pa tudi nisem čisto prepričana, da je 100% varna...

Hja, piercing v popku imam že več kot 10 let in nisem se ga ravno naveličala. Nekako navadila in mi bo zelo hecno, ko ga bom morala odstranit.

A se bo katera vpisala na kakšno vadbo za nosečnice? Sama pred nosečnostjo nisem bila aktivna, a zdaj me kar mika. Mogoče kakšne ideje za okolico Maribora?

Lep sončen dan!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.2.2012 18:23:07   
Marhzeljka
Joj, jaz pa se danes zjutraj vstanem, in grem na wc in sem krvavela. Sva letela z možem na urgenco. A je s pikico vse ok. Se vrti okoli in je zelo živahni je reku ginekolog. Sem pa po mojih izračunih v 7 5/7 tednu, GS ploda pa ustreza 8.tednu, plod je velik 1,7cm. kraveti pa sem začela po mnenju ginekologa zaradi vnetja in imava z možem sedaj prepoved spolnih odnosov in sem dobila vaginalne svečke. Zdaj pa se mož sekira, da je on vsega kriv, da bi vse skoraj šlo naprej. Ampak je vse vredu. Huh. Sem vesela da sem videla pikca, prvi pregled se je prestavil na 13.2., NS pa na 7.3.!

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.2.2012 19:24:58   
bejbibu
Čer babike moje....

ohh netopirčekuser posted image user posted image user posted image ...drži se punca!!!

Jaz sem pa tak jezna...enostavno ne morem popravit seznama, sem probala že vse mogoče in ne gre! Ga imam v neki čudni obliki in ne vem kaj še nej nardim da bo tak kot mora bitiuser posted image user posted image !!!!!

Nič, grem pod tuš in pol ko mali zaspančka kak filmčk pogledat!!!

Lep večer vam želim....božajte bušekeuser posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Marhzeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.2.2012 22:53:36   
din don
Hello babike moje user posted image ,...kako ste kaj? Mi smo danes opravili prvi pregled, in je hvala Bogu, vse tako kot mora bit,..sem full vesela resuser posted image ,... počasi vstopamo v 9 teden,...joj kak užitek je videt malo štručko,...jutr pa še pregled ščitnice pol pa bo,...

Lep pozdrav vsem,...pa lahko noč za zdaj,...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.2.2012 9:03:50   
~pikapoka~
din don kakšen pregled za ščitnico pa imaš to?? Imam v spominu, da: ko bom noseča moram tudi jaz na pregled ščitniceuser posted image . sem že nekaj bila in je bilo takrat tako rečeno. pa se ne spomnem več zakaj. moram vprašati sestro in mamo ampak moram prvo sporočiti veselo novico user posted image user posted image še malo, kako se že veselim!!
kako ste punce drugače? Jaz se učim že za tretji izpit, če mi uspe to, mi ostaneta še dva. Potem še nekaj malenkosti in diploma. Upam da mi jo uspe napisati do septembra user posted image
mojih slabosti še kar ni konec, pa čeprav sem v 12t user posted image sploh zvečer je hudo, pa razmišljam da bi to lahko bil pritisk. tudi na pregledu sem imela zelo nizkega. drugače ne pijem kave (zaradi želodca) zdaj pa jo in mislim da pomaga malo. Upam da ne bom imela celo nosečnost problemov s pritiskomuser posted image
se tipkamoo punce

(odgovor članu din don)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.2.2012 10:46:38   
jana84
pikapoka v nosečnosti je pregled za ščitnico "obvezen", če imaš z njo probleme - če je povečana ali pomanjšana. Jst sem v drugi nosečnosti tud dala kri za pregled ščitnice, ker sem imela nekoč neke probleme s ščitnico, pa nič kaj hujšega - za pogledat je povečana, po preiskavah pa ni nič. Nič hujšga - imam samo bolj močan vrat user posted image  te pa na ta pregled napoti osebni zdravnik in ne ginekolog.

drgač punce vse v redu?

netopirček, žal mi je user posted image  

Jst se zdej odpravljam za bukve...Aja sem vam pozabla povedat da sem ZAKLJUČLA Z IZPITI!!! Zdej me čakata "samo" še dve diplomi user posted image  Sej bo, vse mora bit do septembra!

zdej pa res za bukve oziroma za internet (elektronske verzije diplom so zakon!)

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 763
10.2.2012 10:55:50   
~pikapoka~
aha, potem pa najbolje da se enkrat v bližnji prihodnosti spravim do svoje zdravnice. Pa da vidimo kako je na stvari...hvala jana84
zdaj grem na kosilo s kolegico, malo ven na zrak potem pa v hm pogledat za kakšne hlače. Saj na rit še grejo in jih še zapnem, ko pa se vsedem, me pa tako režejo v trebuh da jih moram odpeti. Ampak to lahko le zraven dragega, saj edini ve... Sem opazila že nekaj čudnih pogledov v moj trebuh. Če bi bila suhica, bi me zdaj že vsi pogruntaliuser posted image tako pa mislijo da sem se le zredila user posted image user posted image
tistim, ki se imate za učiti oz. ste v zaključnih fazah pa pošiljam veliko volje user posted image in zagona

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.2.2012 12:36:09   
pa3sha
Tako pa sem tudi jaz končno dočakala svoj prvi pregled - včeraj sem ga imela. user posted image  Videl se je lep user posted image .user posted image  
Najino detece je zelo živahno, kar boksal je.user posted image  Velik je 2,82 cm. Sem se pa tudi naročila na Nuhalno svetlino, ki jo imam 27.2. komaj čakam, da zopet vidim najino detece. user posted image  

Naslednji pregled imam pa 26.3., naslednji UZ pa 30. 4. PDP pa ostaja isti, takšen, ki sem si ga izračunala na netu se pravi 8.9.2012.

Uživajte in božajte svoje bušije! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
10.2.2012 18:19:50   
škorpijončica
izpiti in diploma..tako je izgledala moja prva nosečnost...zdaj pa prvošolčkom razlagam, da bo njihova učiteljica imela dojenčka...
vesela sam za vse ki imate za seboj uspešen pregled. jst pa naslednji ponedeljek user posted image tudi mene še vedno dajejo slabosti...saj bo..

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.2.2012 9:15:52   
Niri
Tudi mene lahko brišete s seznama...v četrtek sem imela pregled, kjer dojenčku ni več utripal srček. Včeraj sem že imela abrazijo...no upam, da bo pri meni veljalo v četrto gre rado...

Veliko sreče vsem in upam, da sem zadnja, ki vas je tako zapustila.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.2.2012 9:54:03   
_saskia_
Jaoo Niriuser posted image . Vem, da ni tolažilnih besed..pa vendar...želim ti, da čim prej zagledaš nov plusek, da bi bilo vse tako kot mora biti...
A si se kaj drugače počutla zdaj, zadnje dni? Me kar malo skrbi, ko takole kaj preberem, ker so tudi meni kar naenkrat "izginili" nosečniški znaki..
Res ti želim čim prejšnje okrevanje in kmalu novo veseljeuser posted image .

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.2.2012 19:38:37   
Žaba74
Živjo,
tudi jaz se pridružujem. Še nisem uspela vsega prebrat, veliko se je že nabralo. Malo dvigujem povprečje, stara sem 38, prva nosečnost, PDP 28.9., prvi pregled je bil 9.2., sem pa z Gorenjske.
Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.2.2012 13:01:07   
din don
Pikapoka pregled ščitnice v nosečmosti je nujen, če si imela kdaj z njo probleme, napotnico ti da osebni zdravnik,...Men se zadeva mal komplicira, trenutno imam vnetje ščitnice in čakam na izvid krvi, da dobim tablete,...
Ko berem tule forume, se mi zdi da imam dokaj pozno naslednji pregled, šele čez osem tednov ( 5.4.). Pa še neki me zanima, a ste mogle vse, ki ste že imele pregled, plačati slikico babya ?
Men so jo zaračunal 5 evrov,...nevem, vem da v prvi nosečnosti nisem nobene plačala....

Bodite kar se da lepo,....user posted image

(odgovor članu Žaba74)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.2.2012 13:32:15   
~pikapoka~
tudi jaz sem bila malo presenečan, da sem morala plačati slikico...5€, no po drugi strani pa če pomislimo kaj nam pa ne zaračunajo??user posted image sem vesela, da sem jo vzela, čeprav se slabo vidi. komaj čakam nuhalno drugi teden, da tudi dragi vidi najino pikico user posted image mislim, da bo tudi njemu potem bolj realno.

(odgovor članu din don)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.2.2012 14:24:56   
din don
se strinjam s tabo,...sej danes mormo itak vse plačat,...
našuser posted image se pa lepo vidi,...ga tamali kr po rokah nosi,... Me zanima kolk je zdaj nuhalna za plačat, takrat so bili še tolarji, je blo 12 tisoč, zdaj je pa že več a ne? sploh če je zraven še dvojni test,....???user posted image  a ktera ve, zanima me pa za darjo strah? 

lp

Neposredna povezava do sporočila: 772
12.2.2012 16:10:46   
Kity82
Zdravo punce!

Jaz sem bila v bolnici priklopljena na flaške. Mene res matra ta slabost, noro, prsi me tut tko bolijo, glava, črevesne in želodčne krče imam. Komaj sem čakala da grem domov iz bolnice, s temi hormoni pa tam res ni placa zame. Mal so me nafilal z elektroliti in vitamini, ampak ni nč boljše, takoj doma sem spet objela školjko, tako sva se pogrešali.

Bejbibu, še kar ne dela seznamček?

Za nama je tudi nuhalna svetlina. Midva sva plačala 60€. Mali nekaj prehiteva, na nuhalni so dali datum kar 22.8, kar pa sploh ni možno, ker nisem mogla zanosit še pred menstruacijo, Tako, da datum še vedno ostaja 30.8, edino otroček je malo velik, ampak se ne čudim, ker je men tko slabo, pomojem vse poje.
Lušten pregled je to, mene je bilo ful strah, ampak je bilo vse tako simpatično, zdravnica se nama je ful posvetlila, notr sva bla 45 min. Pogledali smo vse organe, šteli prstke, spola pa še nisva zvedla. Pa več sreče prihodnjjič. :-)

Lepo se imejte! Uživajte nosečnost, če le lahko, jaz bom tako izkoristila, če bo dan, ko mi ne bo slabo.

(odgovor članu din don)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.2.2012 16:16:39   
Kity82
Aja, meni ni blo treba plačati še nobene slikice, ne zdi se mi prav da to računajo, saj samo printajo.

Žal mi je za vse, ki ste izgubile otročka, niri, netopirček. Objem od mene, in poskusita nekako preboleti, naslednjič pa držim pesti, da uspe!

(odgovor članu Kity82)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.2.2012 9:50:44   
megyboznik
din don, NS pri Strahovi stane 60 evrov, če hočeš 3 oz 4D, pa 80. Js sm bla 1. pri njej, pa sm vprašala za 3D, pa je rekla, da sicer lahko naredi, a da tako hitro je še brezveze, ker se skoraj še bolj čudno vidi, kot na 2D. Dvojni hormonski test je mislim da še dodatnih 50, men ga je delala, ker mi ga je skor kr vsilila...Js sm tk jezna na njo...sj sm že pisala, tako da zdaj grem kar v Velenje, čim dlje od Strahove...Jaz imam slabo izkušnjo, da te ne bom zdaj čisto prestrašila, verjetno ima katera boljšo :) Aja pa še DVD je dodatnih 15 ali 20 evrov....Ne spomnim se točno, vem samo, da sem ji pustila skor 150 evrov za celih 10 min kar sem bla not...pol veš, kaj je pogledla...nič, razen NS!!!!!

Joj, punce, berem o vaših slabostih......user posted image user posted image user posted image vsem, da čimprej minejo....Mene pa pritisk muči...Konstantno mam nizkega-okoli 80/50 in me posledično glava boli da kr groza...

Drugače pa jeeeeeeeeeeeeeeeey.....Danes sem vstopila v 10. teden user posted image JUPI! In moj trebušček se mi zdi že ogromen!!!!! Še katera, ki ne more več skrivati trebuščka? Meni vsi namenjajo sumljive poglede v trebuh, js pa še kr molčim.....Joj, ne bom mogla več dolgo :P

(odgovor članu din don)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

V kolikšni meri zaupate svojemu ginekologu?
пеперутка16

Zaupate svojemu/enemu ginekologu ali menite, da potrebujete mnenje drugega, po možnosti strokovnjaka?

Mu ne zaupam. (31%)

Dovolj. (15%)

Zaupam samo sebi. (8%)

Nikomur ne zaupam. (0%)

Popolnoma mu zaupam. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!