Kity82
|
Zdravo punce! Jaz sem bila v bolnici priklopljena na flaške. Mene res matra ta slabost, noro, prsi me tut tko bolijo, glava, črevesne in želodčne krče imam. Komaj sem čakala da grem domov iz bolnice, s temi hormoni pa tam res ni placa zame. Mal so me nafilal z elektroliti in vitamini, ampak ni nč boljše, takoj doma sem spet objela školjko, tako sva se pogrešali. Bejbibu, še kar ne dela seznamček? Za nama je tudi nuhalna svetlina. Midva sva plačala 60€. Mali nekaj prehiteva, na nuhalni so dali datum kar 22.8, kar pa sploh ni možno, ker nisem mogla zanosit še pred menstruacijo, Tako, da datum še vedno ostaja 30.8, edino otroček je malo velik, ampak se ne čudim, ker je men tko slabo, pomojem vse poje. Lušten pregled je to, mene je bilo ful strah, ampak je bilo vse tako simpatično, zdravnica se nama je ful posvetlila, notr sva bla 45 min. Pogledali smo vse organe, šteli prstke, spola pa še nisva zvedla. Pa več sreče prihodnjjič. :-) Lepo se imejte! Uživajte nosečnost, če le lahko, jaz bom tako izkoristila, če bo dan, ko mi ne bo slabo.
|