|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
1.2.2012 11:09:31   
megyboznik
*zmajčica* in nella23 res je, kar so povedale predhodnice, da če si študentka nimaš porodniške, ampak starševski dodatek, ki ga dobivaš 1 leto po rojstvu otroka vsak mesec :) Aja, pa še delovna doba teče eno leto. Lahko pa partner vzame namesto vas porodniško, če je seveda zaposlen, če ima solidno plačo in če nimate štipendije ali imate nizke otroške, se vam to bolj izplača, vendar pa partner porodniško lahko nastopi 3 mesece po porodu, prej ne. V tem primeru ne dobite več starševskega dodatka, pa tudi delovno dobo vam ukinejo, tak da se mi2 nisva odločla za to varianto, pa še isto bi finančno blo na konc :) Vem iz prve roke, ker sem januarja prejela zadnje nakazilo(starševski dodatek), saj sem lani januarja rodila - status absolventke :)Sj je kr fajn, se kr neki nabere, sploh če maš zram še štipendijo in otroške, pa kr lepo gre :) Tak da punce študentke, kar pogumno :) Lahko smo ponosne, da se nas vse več mladih odloča za bebije :)
Js mam še kr status, pa bomo že drugič zibali, diploma gre pa tudi proti koncu user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.2.2012 11:25:27   
mažiga
Živijo souser posted image   user posted image

Sem bla danes na pregledu in videla user posted image .... mala pikica je velika za mojih 7. tednov-okrog 4,2mm ..... je pa lep občutek,ko vidiš,kak v tebi nekaj raste user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 29.2.
Tudi mene daje slabost,ki je najhujša v popoldanskem času in takrat z moji2ma fantoma pridno sadje jemo-takoj ko nekaj pojem,je slabost v milejši obliki user posted image  Aja,muči pa me tudi napihnjenost-naenkrat mi trebuh zraste...potem pa popusti...jah,bo treba dat vse skozi,da bomo dobili user posted image  user posted image
MaliPožek glede bolečin desno od trice-tudi sama sem jih preživljala v prejšnjih dveh user posted image ...je blo še huje proti koncu user posted image user posted image user posted image  ko sem sedela,sem morala prav počasi vstati in se začeti gibati kot kaka 80-letnica....so pa takoj po porodu minile...no, sedaj pa še hodim pridno na aerobiko,pa še te bolečine ni in upam,da je ne bo user posted image

Vsem novim user posted image  želim prijetnih 7,... nadaljnih mesecev user posted image user posted image user posted image

A ste že vsem domačim povedale za user posted image ?No,jaz še nisem...sam mož in najboljša prijateljica ve...drugi pa se mi zdi da že nekaj slutijo-mi je mami zadnjič rekla da sem se zredila v trebušček...pa sem se samo nasmejala user posted image ,pa tašča me je že v trebuh gledala,rekla pa nič user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.2.2012 11:42:30   
egleria
naši vejo, njegovi še ne user posted image jaz sem povedala samo mami, ostali so si sami prišli gor. pa 2 prijateljici vesta in nekaj sodelavcev..

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 678
1.2.2012 11:45:13   
megyboznik
*zmajčica* in nella23, popolnoma drži, kar so napisale predhodnice. Namreč, če si študentka, nimaš porodniške, ampak starševski dodatek, ki ga prejemaš eno leto po rojstvu in ga je cca 180 evrov. Potrjeno, saj sem sama januarja dobila zadnje nakazilo, zdaj pa je moja biba stara 1 leto in je konec, hehe.... imela sem status absolventke :) Aja, pa še delovna doba za eno leto ti teče :)

Obstaja pa možnost, da tvojo porodniško namesto tebe koristi partner, vendar to lahko stori, ko otrok dopolni 3 mesece. Potem tebi ukinejo starševski dodatek in delovno dobo, partner pa dobiva porodniško, vendar se je bolje pozanimati, če se ti splača. Nama se ni in je ostalo tako, saj finančno ne bi čisto nič profitirala, če upoštevam še štipendijo in otroške :) Sj se kr neki nabere, če maš vse touser posted image

Joj, punce, kok sem vesela, da nas je tok mladih mamic :) Jaz sem absolventka in že v drugo pričakujem, diploma pa že tudi gre h koncu :)

Jupi, pa še 1. pregled me čaka ju3user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 679
1.2.2012 12:15:14   
Aančka
Pozdravljene! :D

Še ena študentka (24let) - zadnji letnik, ki pričakuje novega družinskega člana septembra - internet pravi 19.9. :D
Sem v 7.tednu in prvi pregled imam v petek, 3.2.

Pred enim tednom se me je lotila slabost in me kar izčrpava - najhujše je zjutraj in zvečer, ko tudi bruham... Upam, da bo slabost hitro minila, da bom lahko uživala v nosečnosti in opravila vse študijske obveznosti, ki me čakajo.

Lep pozdrav in srečno vsem! :)

< Sporočilo je popravil Aančka -- 1.2.2012 12:17:31 >

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 680
1.2.2012 13:53:59   
krzlatka
Živjo! ne morem verjeti kako veliko nas je že, ČESTITKE vsem novim!
uf jaz sem si izborila računalnik in sporočam da sem včeraj na hitro spet videla user posted image , ko sem šla po napotnico za diabetološko ambulanto, ja še to...malo sem imela povečan cuker, ampak samo za 2, od meje 5,1. Letos očitno bolj komplicirajo glede tega.
Še ta teden se bom naročila tudi na nuhalno. slabosti se pa kar umirjajo, kakšen dan malo več, kakšen dan pa nič.
Uglavnm ko se najem je takoj dobro, sam kaj go grejo kile že zdaj gor, kaj še bo. jao jao spet mi nobene cune ne bodo prav:)

user posted image uživajte in srečno!

(odgovor članu Aančka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
1.2.2012 14:42:02   
din don
Krzlatka, upam da ne zameriš, ampak sem vesela, da nisem edina ki opaža, da mi gredo kile že sedaj gor,.....joj mene je kr mal strah kaj šele bo, že zdaj jih je preveč,..... ampak sem si zadala, da pol po porodu se bom pa res maximalno potrudla kar se kilogramov tiče,....

Lep pozdrav,....user posted image

(odgovor članu krzlatka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
1.2.2012 15:30:58   
Majčaa
Hej souser posted image  user posted image
čestitke vsem za user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem končno imela svoj prvi pregled.. videla sem pikico, ki je velika 1,4cm in videla user posted image od pikice..prav prekrasen občutek je to user posted image sedaj se moram naročiti na nuhalno svetlino, mi je ginekologinja kar priporočala 2 ginekologinji tu v mb in sicer dr.Pelkič in dr. Kuder..verjetno bom šla kr k Kudrovi-je ginekologinja od moje kolegice in pravi da je super..user posted image naslednji pregled imam šele 5.3. tak da bo še dolga..ampak zdaj ko vem da je vse ok bo šlo lažje..

tudi sama sem še studentka in sem se tudi pozanimala kako je s prihodki..in res je kot pravi megyboznik, kar nekaj nanese otroški dodatek in še štipendija, če jo imaš..tak da tud ni slabo bit študent in starš hkrati :) no res pa je da je moj partner zaposlen-vsaj eden od naju, tak da bo šlo nekak user posted image

nič punce, želim čimmanj težav..uživajte in božajte bušije! user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu din don)
Neposredna povezava do sporočila: 683
1.2.2012 16:37:16   
bejbibu

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

26.8.
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /9.2./??
28.8.
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /23.2./9.2.(NS)/Ljubljana
30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /27.2./17.2.(NS)/Brežice
1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /6.2./16.2.(NS)/Ljubljana
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /19.1./okolica NG
2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image /7.2./okolica Vrhnike
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./??
3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /17.1./Koroška
_saskia_/25 let/1. user posted image /0user posted image /??/27.2.(NS)/Mozirje
4.9.
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /1.2./Izola
5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.3./28.2.(NS)/Celje
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /5.3./Ljubljana
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image /26.1./Primorska
pikapoka21/21 let/1. user posted image /0user posted image /??/??/??
6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /31.1./Ruše
7.9.
ana88/23let/1. user posted image /0user posted image /3.2./okolica CE
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /27.1./??
8.9.

pa3sha/26 let/9.2./2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica NM
anonimna/35 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /3.2./Ljubljana
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /6.2./Sicilija,Katanija
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /25.1./Ljubljana
epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /20.2./23.2.(NS)/okolica LJ
9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /13.2./NM
10.9.
Pajama/29 let/2. user posted image /0 user posted image
/27.2./3.3.(NS)/okolica MB
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./5.3.(NS)/Velenje
11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./okolica KR
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /13.2./Goriška
pi*ka nogavička/??/3. user posted image /2 user posted image /2.2./??
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /3.2./??/
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /??/??
Anja024/??/2. user posted image /1user posted image /9.2./??/??
13.9.
14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /16.2/okolica LJ
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image /20.2./okolica LJ
15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /26.1./Žalec
16.9.
nella23/23 let//1. user posted image /0user posted image /3.2./??/okolica NG
17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica CE
18.9.
anonimna/??/??/??/??/??
acegirl/26 let/2. user posted image /??/??/??/??
19.9.
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.2./okolica CE
Aančka/24 let/??/??/3.2./??/??
20.9.
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./Maribor
MaliPolžek/27-28/1. user posted image /0user posted image /31.1./Postojna
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /6.2./okolica LJ
21.9.
22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /14.2./Koroška
Niri/26 let/3. /0 /9.2./Ljubljana
radirka/21 let/1. user posted image /0user posted image /7.2./??/okolica NG
23.9.
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/okolica CE
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image /29.9./okolica MB
COFKA28/??/1. user posted image /0user posted image /??/??/??
Ninchyy/??/??/??/20.2./??/??
24.9.

25.9.
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /31.1./??
Jasminora/??/3. user posted image /2user posted image user posted image /17.2./??/??
26.9.
27.9.
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /??/okolica LJ
*zmajčica*/25 let/3. user posted image /1user posted image user posted image /28.2./Bela krajina
28.9.
29.9.
30.9.
Marhzeljka/23 let/1. user posted image /0user posted image /23.2./15.3.(NS)/Ivančna gorica
netopirček/32 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/??/Maribor
x.9.
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /15.2/??/Kranj
marmot/??/??/??/??/??
naja6/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.2./MB
bubal/??/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/??/??

SKUPAJ NAS JE :

60

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image

anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 684
1.2.2012 16:40:33   
bejbibu
Hej hej....

souser posted image moje nas je že 60!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je lepa številkauser posted image

Upam, da bo hitro minilo in bomo vse cartale svoje male kepice!!!

Dobrodošle vse nove user posted image ....lepih user posted image !!

Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

Fajn bodite, uživajte, pustite se razvajati in seveda, božajte lepe bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.2.2012 18:33:15   
Mommy_to_be
Dobrodošle vse nove user posted image . Čestitke za pluske user posted image ! In čestitke vsem, ki ste videle svoje srčke. Ni lepšega. user posted image

Res nas je že veliko. user posted image

Jaz sem se danes končno naročila na nuhalno pri Pušenjaku v Dravljah. Naročena sem 28.2. Naslednji pregled pri ginekologinji pa imam 5.3. Se mi zdi, da nas ga ima kar nekaj takrat. Pa moj PDP mi je ginekologinja prestavila na 11.9.

Slabost se stopnjuje se mi zdi. user posted image Včeraj mi je zelo pomagala domača goveja juha, joj je bila dobra. Sicer pa zelo nerada jem, tako da gredo pri meni zaenkrat kile dol. Vse mi smrdi. Bljek. Pa ko si umivam zobe mi gre vsakič na bruhanje, komaj zadržim. Ne vem a je kriva pasta al kaj. Še najbolj mi paše sadje. Ponoči pa slabo spim zaradi bolečih prsi, tako da sem si že morala omislit nedrček za dojenje in kar pomaga. Pa blazina za dojenje tudi pomaga, da si z njo podprem prsi. Skratka, nosečniške težave. user posted image

Lepo bodite in čim boljše počutje vam želim! user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.2.2012 18:34:26   
evelina1
Pozdravljene user posted image

Danes sem imela urgentni ultrazvok, zaradi čudnega temno-rdečega lepljivega izcedka, user posted image pridno raste in bo mogoče prišel na svet pred pdp, ampak zaenkrat ostane isti pdp 9.9. Plod je star 8+2 tedna in velik 21 mm. Ker imam povečan sladkor 5, sem jutri naročena pri diabetologu. Na nuhalno svetlina sem naročena 27.2., naslednji reden pregled pa imam 21.3 ko bom v 16 tednu.

Uživajte user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 687
2.2.2012 8:31:46   
_saskia_
Jutro mamiceuser posted image
Kako ste kaj? Vam že kej hormončki nagajajo? Joooj, jaz sem že tečkauser posted image user posted image . Včeri je bil en tak čudn dan..5minut user posted image , 5 minut user posted image , groznouser posted image . Pol pa ne vem, a je naš bodoči ati sitn al jazuser posted image . Upam, da bo minlo toleuser posted image .
Domačim ste že povedale? Mi bi radi počakali do nuhalne potem pa akcija, sam ne vem če ratauser posted image . Mam skoz na koncu jezikauser posted image .
Vsem novim user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Patite nase in svojeuser posted image .

(odgovor članu evelina1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.2.2012 8:45:09   
pa3sha
Jutro so user posted image ! user posted image

Končno lahko malo zadiham,..za enkrat sem se rešila teh izpitov, tako da se lahko zdej bolj posvetim naši pikici, ki raste v trebuščku. user posted image

Tudi midva za enkrat še nisva povedala domačim vesele novice verjetno bova tudi počakala do nuhalne svetline, če nama bo seveda uspelo tako dolgo skrivat,..user posted image

Drugače bi pa najraje sinčku povedala, da ima mami v trebuščku user posted image , da bi malo manj skakal po meni, ker me je včasih kar strah, da me ne bo kje v igri butnu v trebuh. user posted image  Samo, če poveva njemu potem bodo znali vsi! user posted image

Fajn bodite in uživate!!user posted image

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.2.2012 9:28:23   
Anonimen
Jutro,

jaz imam jutri 1. uradni pregled pri G, komaj čakam, moj pa še bolj user posted image . Potem bova najprej povedala tamalemu, si zasluži, potem pa še moji mami in tako naprej. Pa tukaj se bom potem lahko končno prijavila z nickom user posted image . Jaz bi tudi najraje počakala do nuhalne, pa še do amnio, če bo (pač sem že 35). Ne glede na to, da mi kile še niso šle gor (no novembra in decembra sem se itak predhodno zredila za tri kile, pa sem izgleda v plusu) izgledam kar noseča in je že težko skrivat, pasu sploh nimam več, zvečer sem pa ko v četrtem mesecu. Jutrišnji dan bo zelo zanimiv ja.

Dobrodošle tudi vse nove user posted image . Mi je kar prijetno presenečenje kolk ste večinoma vse mlade. Ko sem bila v prvo noseča 4 leta nazaj je moj letnik prevladoval.

(odgovor članu pa3sha)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
2.2.2012 9:34:28   
mažiga
krzlatka,din don glede kg pa grooooozaaaaaaaaa-sem že skoraj 2kg pridobila,pa še niti polnih 8.tednov nimam user posted image user posted image ....sicer pa,če bo do konca vsak mesec samo 1kg,ne bo tak hud plus user posted image user posted image user posted image  če pa moram jesti,da mi ni slabo...pa še sladkarij se izogibam oz. mi sploh ne dišijo user posted image

Kako pa ostale user posted image  in kg?

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.2.2012 9:52:20   
egleria
jaz sem še na isti teži zaenkrat.
me je pa tudi malo minila večerna napihnjenost. no sej je tud odvisno kaj pa koliko jem. nisem glih pridna pri hrani..user posted image

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.2.2012 9:52:34   
Incognito
No, jaz sem v 7. tednu, teža je šla pa gor za nekje pol kile. Zjutraj mi je sicer kar slabo, ampak potem čez dan več nadoknadim. Pa moža pošiljam po sladoled pa sirove štručke ... user posted image

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.2.2012 10:19:53   
Jasminora
Anonimna, jaz sem stara 34 let in se počutim kar staro med mladimi mamicami tukaj user posted image .
Joooj, komaj že čakam 17.2. in prvi pregled. NS me čaka 14.3. Slabost je prisotna skoraj ves čas, tako da sem 2 kg izgubila.
Nič hudega, ker imam itak preveč plusa user posted image Spim tudi ne prav dobro zaradi bolečih prsih. Ma, bo že...

Lepo se imejte in uživaje

(odgovor članu Incognito)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.2.2012 10:22:03   
Ninchyy
Hej punce. Sem zadnjič v prvem postu pozabila napisati, da sem stara 29 let in da bo to najin prvi user posted image  sem pa iz okolice Ljubljane-Domžale natančneje.
Domačim tudi midva nisva še nič povedala. Sva se odločila, da počaka do NS.
Jutri grem pa še na krvni test. Da  dobim potrdilo belo na črnem, da sem res srečka user posted image Ne moram čakati do 20.2., ko imam prvi pregled.
Kar se pa slabosti tiče, mi je pa samo zjutraj malo slabo. Čez danes je pa čisto uredu.
Me pa bolijo prsi kot hudič. Niti na trebuhu ne morem spati zaradi tegauser posted image Moj me sprašuje, če me bodo ves čas tako bolele? user posted image  Je to možno, da ves čas bolijo?

< Sporočilo je popravil Ninchyy -- 2.2.2012 10:27:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 695
2.2.2012 10:22:29   
pa3sha
Meni so šle pa 3 kile dol, ker mi je čez cel dan slabo.user posted image Bruhala sem sicer samo enkrat,..user posted image  in upam, da ne bom več in da bo teh slabosti kmalu konec. Pri prvi nosečnosti mi sploh ni bilo slabo. Sploh nisem vedla kaj je to slabost. user posted image  

Drugače se pa full težko odpravim kaj pojest, če pa že, pojem čisto pikico. Pa še sladkarije mi ne pašejo več tako kot po navadi. user posted image  Sej to mi je pa všeč, da jih ne jem več! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
2.2.2012 10:27:31   
n a n i
Končno se vam lahko tudi jaz pridruzim. Za mano so 3 tedni nočnih mor. Psiha je delala napolno. Zacelo se je s krvavitvami. Najprej rjave, potem je kapljalo iz mene kot pri M, se umirilo. Sumili so IMN, ker pri beta HCG 5000, ni bilo GV nikjer vidna, pa naj bi se na UZ vidla ko je vrednost nad 2000. Potem se končno pojavi prazna vrečka v maternici. Pri dopolnjenih 7t plod velik 1cm, utripa ni. hja teorija itak pravi, da mora biti utrip nad velikostjo 5,5 mm. No mi smo dokaz, da te stevilke ne drzijo vedno in da se jih zdravniki preveč drzijo. No na srečo, se jih pri meni niso in včeraj smo končno zagledali utrip. In na naše presenečenje otrok ustreza velikosti po zadnji M. Torej ni slo za zakasnelo zanositev. Slabo mi je tko, da komaj zivim, bruhanje je na dnevnem redu, tko da tiste, ki si zelite, da bi vam bilo slabo, res ne veste kaj si zelite, ker je grozno naporno.
Drugače je to moja 2. nosečnost, doma imam 14m punčko. stara sem 33 iz okolice Lj. PDP pa imam 14.9.2012

Uzivajte v nosečnosti..

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   Septembrke 2012
2.2.2012 11:39:54   
tina990
Pozdravljene vse nosečke
No zdaj se pa še jaz pridružujem temu forumu... moj PDP pa je 4.9.2012. Lepo je vedet da nas bo tako veliko število hmali pestvalo. Ben to je moja prva nosečnost in sm zelo radovedna glede vsake stvari ki se dogaja z mano. Na prvem pregledu se je tako lepo videl srček, da sm kr jokat začela. 20.2. imam nuhalno tako da upm da bo tudi tak use ok...

Četitam vsem nosečkam...

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.2.2012 12:01:42   
Majčaa
hej punce..
mi2 pa nisva zdržala, da ne bi povedla vsaj staršem in bratom user posted image zdaj se pa oni tudi matrajo, ko ne smejo še povedat drugim, da bodo babice in dedki, ter strici user posted image

Glede kil, pa raje ne bi rzglabljala..sem se v svojih 7 tednih in 4 dneh zredila že za 1,5kg.. problem je v moji slabosti, ki se vleče skoz celi dan in moram vsaki 2 urci nekaj pojesti da je boljše..čeprav mi nič od hrane ne diši..se pač prisilim in pojem.. pogosto me tudi zgaga daje, kar je res zoprno, saj ne vem s čim jo ublažiti..donat me preveč pol napihuje, ruporut pa ravno ne bi jemala.. ah, čudno je to vse skupaj user posted image user posted image ampak bomo preživeli..
Včeraj sem pozabila napisati, da mi je ginekologinja prestavila PDP na 18.9.

Nič punce, lepo bodite in čimmanj težav želim user posted image
ČAoo

(odgovor članu tina990)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.2.2012 12:26:55   
balance
Živijo punce!
Še jaz bi se vam pridružila user posted image
To je moja druga nosečnost, saj imamo doma točno eno leto starega fanta user posted image , stara sem 25 let, prihajam s Primorske, PDP pa imam 15.9.
Včeraj sem že imela prvi pregled, kjer je bilo vse super! Slabosti so me res ful mučile zdej ene deset dni, ma se je malo umirilo. Naslednji pregled imam 13.2., na NS pa ne grem.

Lep pozdrav in super nosečnost vsem user posted image !

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.