Marhzeljka -> RE: Septembrke 2012 (27.1.2012 10:50:45)
|
kattk, nekaterim je on super, jim privoščim, meni pa...dokler sem imela samo težave s kakim vnetjem je super, ko pa sma se že skoraj 3 leta mučial zanositi, pa me ni hotu niti dati na histeroskopijo zaradi pregrade, in na HSG itd. Sem kar raje spokala in šla k drugemu ki mi je pri tem brez težav pomagal. Meni je ful mučno se z ginekologom skozi kregati, sej že da mi je bil zelo blizu, 10min, pa sme bila v ZD Ivančna, a raje menjam, pa da imam takega ginekologa, s katerim se lahko v miru vse pomenim, ne pa sistem ala gospod Pog...ik! Notri v sobo, skoči na mizo, dol, ven. Parkrat me je celo po riti udaru, tolk da ga nisem nazaj sunila. No mene izcedki tolk en skrbijo, dokler gre za prozoren, beli ali mogoe rahlo belo-z rjavim tonom, to ni nič takega, ker so sluznice itak sedja bolj sočne, ko maternica raste, in so izcedki. Kolikor vem je nevarno le če je izcedek krvav ali rjav kot pri rjavem toku na začetku al koncu menstruacije, torej, močnih barv. Meni pa je vedno bolj slabo. Določene hrane ne prenesem, že samo k zavoham tisto hrano se mi vse dvigne. Blah. Joj, kak si že želim, da bi šla an pregled, da vidim kaj se dogaja tam notri. Prsi imam pa tako zatečene, da je joj, hvala bogu mi je prav še modrc, ki sme ga do sedja nosila, ampak imam občutek, kot da bom mogla kar kmalu nov modrc kupiti. Kdaj so se vam začele prsi večati?
|
|
|
|