vrabček -> RE: Septembrke 2012 (21.1.2012 11:03:53)
|
Oj, jaz vas najverjetnje zapuščam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. V četrtek popoldne sm imela rjavkasto roza izcedek, itak me je zagrabila panika, klicala ginekologinjo, ki ni delala, sem morala klicat v bolnišnico, kjer so mi svetovali naj počivam in da nima veze se prit pokazat, ker je precej vožnje in bi lahko le škodilo. Včeraj zjutraj sem šla k G, najprej je rekel da ni panike, da je sam rjavo, potem pa me je dal na UZ. Ploda ni bilo videt, noseča naj bi bila 6t in 5d, pa ni bilo videti nič in je rekel, da bo najverjetnje šlo v krvavitev. Da se ne bo dobro končalo. Rekel je samo, da če se spomnim kdaj sem zanosila, da je morda mlajša nosečnost, vendar ni dal upanja. Ostala sem kot ocmokana, s cmokom v grlu in veliko bolečino ter malo upanja. Dal mi je še napotek, da če bo močno bolelo naj grem k dežurnemu, drugače pa naj čakam in počivam. In nato se je začelo, krči, rjava sluz, s koščki temno vijola sluzi. Grozen občutek, kerveš kaj se dogaja, veš da pikica odhaja. Jočem, oba jočeva. Tako, da se poslavljam od vas. Želim vam mirno zdravo nosečnost in v septembru zdrave otročke!
|
|
|
|