Kity82 -> RE: Septembrke 2012 (13.1.2012 20:15:25)
|
Pozdravček vsem novim nosečkam! Sicilijanka, jaz sem v 8.tednu nosečnosti in te lahko potolažim, da je meni noro slabo, že od božiča nisem v službi. Vzela sem 10 dni bolniške zdaj pa dopust. Tako da sem nekako morala povedati v službi, ker neke čudne viroze ne morem imet v nedogled pa še za dopust sem se lahko zmenila, ker bi potem, ko bom lahko, delala. Če mi ne bi bilo tako slabo, potem bi že nekako skrila hehe :) Se mi pa dogaja, da je z vstopom v 8.teden slabost veliko bolj znosna kot je bila v 6.tednu, ampak je še vedno močna. Zdaj sem naučila dragega, da mi prinese zajtrk v posteljo, ko to prežvečim nekako uspem vstat :-) Meni se ful dogaja, da sem tooook lačna, jest pa ne morem nič, a se vseeno nabašem, pa mi je potem boljše... :) Če imam prazen želodec je najhuje, moram na vsako uro neki pojest (pa to en piškot, ampak kr konkretno stvar :-)) To je moja prva nosečnost in jaz sem bila prve tri tedne prestrašena kar precej, zdej sem se pa umirila. Saj nekako ne morem nič vplivat, lahko samo pošiljam pozitivno energijo mojemu sončku v trebuščku. Lepo spite!
|
|
|
|