|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:07:02   
Anonimen
Pozdravljene!

Z Živo se odpravljamo na prvi dopust in sicer bo takrat stara 10 mesecev. Sem gledala nekaj ponudbe in ne vem za kaj se naj odločimo.

Je z 10 mesečnim otrokom boljše iti v hotel ali apartma? Kako je s hrano? Ste jim dali hotelsko hrano ali ste se prav zaradi tega odločili za apartma?

Sicer imamo zjutraj flaško, potem sadni obrok, kosilo (zelenjavni, mesni, juha,....) mlečni obrok (jogurt, skuta,....) in pred spanjem razni keksolinoji, frutolinoji,...

Odločite za morje ali zdravilišče še pa ni padla, ker to vreme je :hudicek::((!

Prosim za vaše izkušnje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:09:35   
CUKRČEK
Jaz bi šla raje v apartma, pa bi sama kuhala. Ker veš, kaj ima mala rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:15:31   
mika
Tudi meni se zdi boljša rešitev apartma, ker boste lahko imeli urnik hranjenja takšen kot ga imate doma.

Mogoče se pa v hotelu da zmenit, da za :duda: kosilo (ne preveč začinjeno, pa po okusu:duda:) pripravijo kadar potrebuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:26:40   
Anonimen
Jaz sem tudi za apartma, zaradi otroka seveda:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:31:20   
Pajaca
čist tko, v hotelu pač dobiš kar dobiš in kakšno flašo mleka ti bodo še segreli, ampak ne verjamem pa da bodo kuhali za otroka posebej. Mogoče je pol bolje v toplice, kjer imajo običajno tudi dietična kosila in so najbrž manj začinjena.

Jaz grem raje v apartma... lahko skuhamo kar želimo in predvsem tam je hladilnik za razne frutke, sadje, vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 10:36:35   
Anonimen
Kot kaže bomo res morali v apartma. Pa še kuhati bom morala :(

Samo ne vem, če ne bomo rabili kombija da kam gremo8). Če si zamišljam kaj vse moraš nesti s sabo in še vse otroške stvari:ups: (voziček, igrače, .....)

Če imate predlog za kak dober apartma se priporočam (lahko na privat, da ne bo reklame). Odprti smo za ideje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 11:11:20   
cmokec
Apartma je boljši tudi zaradi tega, ker imaš hladilnik. Kuhanja je pa sploh dobrodošla pri tako majhnem otroku. Pa ko zaspi, se imaš vsaj malo več prostora in kak balkon, ker je zvečer težko sedet na postli pa v zrak gledat, ker čez beton v hotelih Babyphone ne nese signala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 11:25:49   
mika
Je pa še ena varianta, da najamete sobo in kuhajo lastniki, za :duda: pa ti bodo tudi dovolili, da ji sama skuhaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 12:03:21   
fipi
Ojla!

Jaz bi ti tudi priporočala apartma. Ko je moja hčerka bila stara 15 mesecev smo šli v hotel in ti morem rečti, da je bilo grozno, sploh pri zajtrkih in večerjah.

Lani smo bili v apartmaju in smo se imeli super. Jedli smo, ko smo bili lačni in ne na določeno uro. Kuhali pa smo ponavadi večerje oz. kosila, ki so bila gotova v 1 uri. Tudi zdajle v nedeljo gremo na morje in to v apartma.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 12:10:04   
Anonimen
S tako majhnim otrokom v apartma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 13:10:20   
pina colada
Zakaj ne v hotel???

Na dopust glih ne greš vsak mesec in men se zdi pa prav fajn, da vsaj na dopustu ne rabim kuhat, posodo pomivat, pospravljat, ipd.

V vseh mal boljših hotelih so hladilniki, s sabo vzameš grelnik vode, en mejhen kuhalnik, pa mikser,... in to je to! Za otroka tako lahko na hitro pripraviš za papcat...

Pa še fajn je, če si v kakšnem takem hotelu, kjer imajo notranje bazene, tko da se lahko v primeru slabega vremena še vedno kopate, ker letos ni ravno idealno poletje...

No, mi smo bli v Portorožu (Hoteli Bernardin - Histrion) in je blo super!!! Zelo dobra hrana, ful prijazno osebje, na razpolago notranji morski park Laguna,.... skratka suuuuper! Bomo definitivno ponovili! Še letos, če bo še kakšen lep vikend!

Lp, pa lep, sončen dopust vam želim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hotel ali apartma!?
25.8.2005 14:02:17   
Pikabu
Bojana, če sta vidva od prej navajena na hotel, pojdite v hotel. Midva sva šla tudi letos zaradi Eme v apartma, pa nama je bilo žal. Edina prednost je bila v tem, da je imela več prostora za plazanje in raziskovanje, ker je apartma le večji od hotelske sobe. Sem mislila, kako bom kuhala za Emo, pa nisem nič. Zjutraj in zvečer sem ji pogrela vodo za mlečni obrok (to bi ga tudi v hotelu lahko), vmes je pa en obrok imela kupeljno iz kozarčka, ostalo pa skute, pudinge, sadje. No ja, enkrat sem ji skuhala polento, ki je ni hotela jesti, čeprav doma vse poje. Res je to, da smo imeli srečo z vremenom in je bilo ravno takrat zelo vroče, tako da ji verjetno kaj kuhanega tudi ni pasalo. Mi bomo sigurno odslej raje šli v hotel, saj se vse da, če ne kompliciraš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?