Ideje za božična darila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sk2011 -> Ideje za božična darila (22.12.2011 15:18:29)

Ker se bliža božič in s tem tudi božična darila in ker grem zelo nerad v trgovine in tam zapravljam čas bi prosil za kakšno idejo za darila...Kaj naj kupim punci, mami, očetu, sestri res ne vem kaj bi kupil sploh nimam prave ideje mi lahk kdo pomaga...kakšno malenkost recimo ne neki velik...

diana 28 -> RE: Ideje za božična darila (22.12.2011 21:00:15)

Jaz ponavadi sploh nimam navade kupovat darila, ker je zame pravi stres. Letos pa sem vseeno kupila nekaj malenkosti. Po moje je najbolje, da že malo vnaprej pomisliš na vsakega kaj bi mu prišlo prav in greš kupit, če se da v 1 trgovino. Jaz sem npr. sestri kupila nogavičke in copate(malo boljše)-12€, partnerju steklenico posebnega oz. boljšega vina(ker ga zelo rad okuša) 12€, svaku bom verjetno tudi kupila nogavice ali toplo kapo, kakšno bombonjero mogoče.... Ne vem kaj bi lahko prišlo prav tvojim... Take ideje sem jaz imela. V glavnem, da je uporabno.

Ekaz -> RE: Ideje za božična darila (23.12.2011 12:59:34)

Jaz sem v Mullerju kupila takšne vrečke - prozorne z zlatimi zvezdicami. Takšne majhne, kot npr. za živila. Notri v večino izmed njih nogavice + mali lonček medu, v nekatere med+kava, v druge med+malo boljša čokolada. Paketke sem zavezale z ličnim lesenim srčkom, na katerem sta narisana dva angelčka (zgleda kot ročna poslikava). Ti obeski (namestno nekih pentljic) so bili le 99 centov.

Anonimen -> RE: Ideje za božična darila (23.12.2011 15:20:31)

http://www.kulinarika.net/recepti/16199/napitki/domaca-vroca-cokolada/

Letos sem bila "prepozna" in sem že imela izdelana darila za domače, drugo leto pa bodo dobili tole. Se mi zdi zelo fajn ideja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

morje2011 -> RE: Ideje za božična darila (26.12.2011 18:04:58)

To je res super ideja in je pri nas letos bila.Bili so zelo veseli.Mamice probajte ne bo vam žal.

Stran: [1]