|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet vodene koze
22.12.2011 9:16:34   
leo**tia
zdaj jih je fasala mlajša..2,5leti-začelo se je v torek ko sem opazila nekaj pikic malih..imela je temp največ do 37,5...včeraj smo bili pri zdravniku ki je potrdil vodene koze in plus tega še vnetje uha in smo na hiconcilu...zanima me samo do kdaj temperatura==nima je cel dan..en čas ima spet ne ....zdaj vidim da ima po hrbtu že veliko kozic ..pa tud na jeziku,na nebu v ustih,na usniciuser posted image ...edino kaje problem noče jest..ne dajem ji nič za koze ker ju ne srbi...starejši jih je imel pred 2tedna ampak zelo malo....ona pa jih ima karuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet vodene koze
22.12.2011 9:40:08   
ribica.
če boš vidla da jih ima ful, pokliči za nasvet k pediatru in povej, glede na to da praviš da jim ima po ustih in povsod. Moja hči jih je tud imela povsod, in ogromno, in v zelo kratkem času, pa je dobila ene tablete, ker je imal hujšo obliko.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.12.2011 9:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2011 11:10:49   
leo**tia
upam da ne bo hudo...eno ima na usnici za zdaj..2na jeziku in eno na nebu v ustih...po telesu pa karuser posted image ....kako dolgo pa traja temperatura??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2011 18:29:25   
enea
mi smo jih dobili danes,.. nima temperature, ima jih po celem telesu, ma ni zaštrašujoče, ima pa po obrazu, veki, lasišču, za ušesom,.. na nebu in eno skor na vhodu pri grlu,.. P mi je svetovala claritin sirup, peno POxclin, proti srbenju in daktarin kremo za po ustih

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.12.2011 22:29:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu enea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2011 13:59:03   
enea
ja upam da bo čez dan ali dva bolje, danes se mi zdi da je kar orng, ima res vodene mehurje,..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2011 14:21:08   
leo**tia
našoj še vedno izbijajo venuser posted image -..........ima jih vsepovsod...po obrazu jih ima veliko,po hrbtu neke debele ki so že počile zdaj pa ima tako rdečeuser posted image ...pa še vedno temp do 37.5 že od ponedeljkauser posted image ...vsak dan jih je več..no tolažim se vsaj s tem da se jih reši...zdaj pa ne vem zakaj temp???ima hiconcil za ušesa tak da od uhe ne more bit..edino od kozic...tuširajo se lahko a ne??tašča mi je pravila da ne...jaz sem jo včeraj vseeno stuširala...dajemo pa claritine ker jo je včeraj začelo srbet..taka je ko da bi jo ose napadleuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2011 14:36:35   
lana38
Pri nas je mlajši bil star eno leto, ko jih je dobil. Imel je dosti hujšo obliko kot starejši, ki je bil takrat star že 11 let. Vročina je trajala še 5. dan. Med 4. in 5. dnem sem bila budna skupaj 39 ur, ker mu je sploh nisem mogla zbiti, zaradi nevarnosti, da se mu ne ponovi vročinski krč, ki ga je imel, ko je bil star 9 mesecev pri 6. bolezni. Sveže kozice pa so rasle še po 14. dneh, ko je bila velika večina že suhih krast. Vse skupaj je pri njem trajalo 3 tedne. Res huda oblika.
LP

lana38

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2011 14:43:47   
leo**tia
a je normalno da se okrog kozice naredi krog??znotraj bel kot koža okrog pa rdečo??kot prstan??to ima okrog 2koz ki so največje nad ritjouser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2011 15:12:43   
leo**tia
sem slišala da se ne sme dati paracetamol ko ima otrok koze zarad nekega sindroma...kako pa potem zbiješ vročino??no naša nima tako da bi trebalo zbijat..dajem ji sirup bimbi ameriški slamnik upam da to ne škodi..pa tudi antibiotik in claritine....ni to preveč??user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
23.12.2011 21:25:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
23.12.2011 21:30:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2011 8:20:23   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

sem slišala da se ne sme dati paracetamol ko ima otrok koze zarad nekega sindroma...kako pa potem zbiješ vročino??no naša nima tako da bi trebalo zbijat..dajem ji sirup bimbi ameriški slamnik upam da to ne škodi..pa tudi antibiotik in claritine....ni to preveč??user posted image

Aspirina se ne sme dajat zaradi možnosti Reye-vega sindroma. Paracetamol ni bil s tem nikoli povezan.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2011 21:16:29   
pupa_b
Mene pa nekaj zanima ... Kaj je možno, da ima naša mala (2 leti in pol) samo eno kozo? Na trebuščku ima eno vodeno bunkico, samo eno!!!user posted image Ta izpuščaj sem opazila že včeraj, danes pa je postal voden. user posted image Ne vem ... Bom videla, kaj bo jutri, ampak itak jih "čakamo", ker so jih imeli v vrtcu pred približno dvema tednoma. Sicer nima nobenih drugih znakov, tudi razpoložena je ok. Saj mogoče pa to sploh ni koza???? user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?