bori2 -> RE: Prvošolčki 2012 (14.6.2012 7:56:26)
|
Luni zdravo. Nisem te nameravala kakorkoli žaliti ali katerokoli tukaj, ampoak sem raz***, ker sem že v štartu porabila ves planiran denar za oba (sem pričakovala precej manj) Je pa res, da sem tudi jaz najstarejši kupila šolsko torbo za 100 EUR, sine jo je dobil za 30. Zgrožena sem nad cenami potrebščin; tempere, vodenke, voščenke, das-masa, čopiči,... En klinčev zvezek za 3 EUR - to je 600 tolarjev !!! Tako, da sem tudi jaz nameravala ptiti čez 100 EUR s tamalim, pa kaj - 60 delovni, 30 torba, kje je še vse ostalo - manjkajo copati, superge,.... Je pa res odvisno od šole - v službi imamo 3 prvošolčke - vsakega na svoji šoli, ena ima samo 1 zvezek - pravi da cca 30 EUR, mi imamo za 65 EUR, tatretja ima pa za 85 EUR. Baje se splača, da se nakupi material skupno v šoli, ampak pri nas to seveda ni opcija,... Petrošolka pa bo tudi potrebovala torbo in itak jo bom morala vzeti s sabo v trgovino - ker itak nimam pojma,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]. Še to - 150 EUR je 36.000 tolarjev - tako za streznitev, si včasih prevedem. Da potem razumem, da omam vsak mesec še šolsko prehrano za 70 EUR - letos bo dvakrat, položnico za glasbeno 35 EUR- letos bo dvakrat,...
|
|
|
|